lørdag, februar 21, 2009

Super laurdag


Eg er så lukkeleg. For ei tid sidan spurte Marie med bloggen *Blasse Vielfalt* om eg ville ha ein magasin-swap med henne. Noko eg sjølvsagt ville. Eg skulle få tyske magasin, og ho norske (Interiør magasinet hovudsakleg).

I dag henta eg pakken min på postkontoret, samstundes som eg sendte pakken hennar (treige Linda). I ettermiddag har eg kosa meg med tyske kjempekjekke blader, viser bilder derifrå i morgon kanskje.

Årsaken til lukkekjensla er først og fremst denne ranken med yndige nydelege små flagg som Marie har sydd til meg. Noko såååå fint og kjekt å få. Er de ikkje enge i at desse var knallfine? Fantastisk dekorative i nydelege fargar og band og blonder. Thanks a lot, Marie - You really made my day :)


Ein anna dag henta eg bilder til dei svarte rammene mine på posten, og nå er det endeleg ikkje lengre berre reklamebilete i rammene :) Tusen takk, snille Bodil.
Eg har i lange tider tenkt å vise fram nokre korger eg kjøpte (4 stk) til 70% rabattert pris hjå Hilmers Hus i januar i fjor. Dei vert brukt til alt i frå oppbevaring av huer, vottar og skjerf i gangen, til vaskemiddel og skittentøy på vaskerommet. At eg har sett dei samme korgene i interiørmagasina til ein vanvittig pris i samband av kva eg betalte for dei, gjer dei jo berre enno kjekkare å ha i hus :)
For første gong sidan eg gjekk på gymnaset har eg nå vinterferie. Eg treng neppe fortelle at eg gledar meg veldig til ei heil veke med fri til å gjere som me føler for. Ein tur heim til mammo gledar eg meg masse til også. Er det stille på bloggen, så veit de kvifor :)

22 kommentarer:

mi-rachel sa...

for noen utrolige søte flagg.
heldiggris!

mali-mo sa...

Kjempefine flagg! For en god ide å bytte blader da, smart. Har ikke sett særlig mye tyske interiørblader (les ingen), så da vebter jeg i spenning på bilder ;)

Og du, så må jeg bare få takke deg for aat du er ansvarlig for den flotte bursdagsgaven jeg fikk. Under the moon design.....helt nydelig. Mannen fikk med seg at jeg syns smykket ditt var fint, så han fant tilbake til den gode feen (etter å ha søkt på endel alver hehehe), men han fant deg tilslutt, og da var ikke veien lang til under the moon. Og jeg ble så glad!!!! Så du får en stor takke-klem du også, for uten deg, ikke noe tips ;)

Ønsker deg en knallfin helg og en skikkelig fin vinterferie!!!

Drømmen om en eplehage sa...

For en genial ide!

Og flaggene var virkelig skjønne :)

Kos deg med bladene og ha en knall fin søndag!

Klem

linn kr/sykepleier sa...

For en naivistisk og nusselig rekke med flagg, den var bare skjønn. :D
Digger de rammene dine, ble knallflotte med bilder i. :D

Prinsesse Elin sa...

Hei Lindapinda.
Å som eg unner deg den vinterferien. Skulle bare mangle. Hardt abeidende kvinne:O) Flaggranka var supersøt. Så god ide og så dekorativ. Slike små overraskelser er så kjekke å få. Denne var kanon flott. Magasin swapp hørtes kjekke ut. Siden jeg abbonerer i hodet( les: kjøper) på absolutt alle interiørmagasiner som jeg kommer over. ( til s sin store fortvilelse)
Denne helga har ikke mindre enn 4 stk kommet i hus. Ekstra kjekkt er det nå når våren er i vente, da er bladene ekstra fine. Har blitt inspirert til både å plante, så og male. S river seg i håret av frustrasjon. he he. Vi har gjort en deal. Jeg grunner alle vinduene og han maler. HURRA:o)
Det blir som et helt nytt kjøkken og stilen blir enda mer gjennomført når blikket ikke trekkes mot gule furukarmer.
Ha det godt på vinterferie hilsa alle 3. Masse klemmer fra Elin:O)

Guro sa...

Suuuperfin flagggranke! Høres veldig kjekt ut med magasin-bytte. Kan du være så snill å få med navnene på magasinene du har fått? Jeg har ennå ikke funnet et magasin her som kan nærme seg favoritt.
Fortsatt god helg, og god ferie Ü

Guttemamma sa...

Takk for koselig hilsen, akkurat laget reklameinnlegg med båtene dine...så kanskje du må jobbe i vinterferien...hi-hi? Ønsker deg og dine en flott ferieuke iallefall, klem fra Anette

Anita sa...

Tenker det blir herlig md ei uka vinterferie nå. Pakk ned regntøy og støvler når du reiser til din mor, tror det trengst ;)
Heldige du som har fått bilder fra Bodil. Eldste dattera vår var i kontakt med henne ang. bryllupbilder til sommaren, men ho var dessverre opptatt den dagen.
Kos deg i vinterferien, alltid kjekkt med ein tur til hu mor tenker eg.

Hem och Lycka sa...

Vilka fina flaggor och smart att byta tidningar med varandra! Fotografierna var underbara!

kram

Tone sa...

Oj, så utrolig skjønne flagg... heldige du! Jeg må smile litt når jeg ser den uglen. Jeg har sett den hos deg før. Husker jeg sto med den i hånden når det var salg på julepynt på Acessoires, og lurte på å kjøpe den og ha den som helårsugle. Jeg la den fra meg, og like etterpå så jeg den her hos deg. Angret litt da, for den er jo veldig søt. Arrangementet med fotografiene dine ble kjempestilig, har litt dårlig samvittighet, for jeg er så dårlig på dette med bilder av barna. Ha en fortsatt fin fastelavenssøndag, klem.

Anonym sa...

Kul vimpelrekke. Hyggelig blogg du har;(
Hilsen pickles.no

Jannicke sa...

Så mye fint!! Heldige deg som fikk de stilige flaggene!!
Håper du har hatt en fin søndag!

Penelene sa...

Så søte flagg. Gikk rett inn hos deg.
Håper du får en deilig og avslappende ferie!!

Ragnhild / Wallas Verden sa...

De små flaggene var bare helt skjønne. Fikk lyst å sy slike med en gang.
Også så lurt å bytte blader. Her bare hoper det seg opp. Har så utrolig vanskelig for å kaste interiør og hagebladene mine.

Ha en herlig dag
klem

mette sa...

så kjempefin flaggrekke! og fine bilder forøvrig! go ferie:)

Kaylovesvintage sa...

Marie makes beautiful parcels,enjoy

Smilla sa...

Fotografiene av ungene var knall, og ideen med seks store bilder samlet var utrolig kul. Ha en fin fin ferei!

*Marie* sa...

Juhuuuu the parcel found the way up to you :)..... I´m so happy that you like the flags!!! I wish you a sweet week!!! hugs *Marie*

Villa Hemma sa...

Åååh, vilken fin blogg du har! Kikar runt på alla underbara bilder...

- Jenny

A home far away sa...

Så underbar hylla med vimplar, I love it!

Kram Gunilla i Singapore

hvorfor ikke... sa...

smart å bytte blader;9 Du sitter vel med beina godt trukket opp under deg og leser du nå, da;) kos deg masse...vinterferien er velfortjent.

Anonym sa...

Superflott blogg du har!
Jeg er inne og ser, lærer og lar meg inspirere!

Related Posts with Thumbnails