onsdag, mai 13, 2009

Klar for strandlivet


På ein kveldstur til Ikea kjøpte eg meg sommarvesker. Ei stor til tepper og leiker, og ei litt mindre til solbriller, solkrem og magasiner. Sukk, eg ser fram til å kose meg på Solastranda, Ølbergstranda og dei andre nydelege strendene i distriktet denne sommaren :)
21 kommentarer:

Perlehvit sa...

Fine vesker i herlige farger!:)

silje-sin sa...

Er de fra Ikea?? Visste ikke at de hadde sånne fine ting der;) Hvordan er formen din da Linda? Er det lenge til forventet nedkomst?:) Jeg lurte på om du har noen råd å komme med ift senga jeg viser i innlegget mitt i dag?:) Ha en flott kveld! Jeg nyter hver enste mai-dag:) klem fra silje.

Den gode feen sa...

Hei hei Silje. Tusen takk for finfin kommentar. Skal straks inn og sjekke senga di :) Formen er ganske bra, men legen likar ikkje at blodtrykket mitt er sååå høgt. Eg vart derfor sykemeldt 50 % i går og dei to vekene som er igjen fram til permisjonsstart. Eg jobba full dag i dag og tar fri i morgon, trur eg. Syns det er vanskeleg å trappe ned tempoet, men kjenner jo at eg treng tid på å komme i orden til babyen kjem :)

Takk for omtanken - det veldig pris på den :) Klem

Lappesola sa...

Åh.... fine, fine.

Heldig du som bor så nært Ikea.

Husk å slappe av og lade batteriene nå!!!

Klem fra Sol

Martes atelie` sa...

Så utrolig herlig farger på de veskene. Ja.....nå MÅ jeg på IKEA!!

Den gode feen sa...

Ja, veskene finst forresten i mange ulike fargar. Trur prisen var ca 49 for den minste og 79 for den største. Dei hadde sengeteppe i samme stoffa, men det kjøpte eg ikkje... Kanskje eg må ut igjen ein kveld ;)

Nooria sa...

Herlige farger! Jeg ser også frem til en deilig sommer :håper på godt vær:

janne - kathrine sa...

Hei, hei.

Egentlig ikke så glad i rødt, men lurer på om jeg skal ta en liten svipp innom IKEA allikevel. Disse var jo skikkelig sommerkoselige :-)

Ønsker deg en fortsatt fin kveld!

Smineset sa...

Tøffe vesker! Høres helt hærlig ut med en strand-tur eller ti... ;-)

Miss.T sa...

Flotte sommervesker !!!! og så fra ikea ? jøss !!! flotte var de : )

LillaLykke sa...

Så flotte de var! Gleder meg til jeg skal ut på strandveske-shopping! :)

Trudelutten sa...

Tenkte på feen i dag. I reklame-bilsg for Åsane Senter ( det vet jo du eks-bergenser hvor er) viste de en Weber kulegrill i en blå-turkise fargen du liker. Råstilig!!! Den skulle vært kjekk til deilige sommerdager. Du får gire ned et par hakk nå forresten så du ikke er utslit før babyen kommer. Klem fra Trude

Unknown sa...

Hei! Ville bare si at jeg syns bloggen din er kjempefin og inspirerende. Alltid koselig å komme innom her og kikke. De grønne bordbrikkene var supersøte, og kjøkkenet ditt er bærre lækkert! Ha en fortsatt herlig kveld! :)

Jeanette Jess1 sa...

Flotte vesker,må vel ta ikea turen snart hvis dette kan skaffes der ;o)
Koselig blogg du har,også håper jeg du får mye bruk for strandveskene dine i sommer ;o)

angelmax sa...

jätte läckra väskor!!!

Jannicke sa...

Jøss,
Ikea?
De kan hvis de vil! Veskene var jo supre!! J.

mali-mo sa...

Solastranda og Ølbergstranda (synes den er flottest) står på programmet vårt denne sommeren også. Vi har oss alltod en tur til Haugesund-Skudeneshavn og da gjerne Stavangerområdet og. Eg innbiller meg at vi kan ta det som en telttur, men det blir kanskje litt optimistisk i 7 mnd med bekkeløsning? Fnis.

Jo, du spurte om aldersforskjellen, lillemalien blir nesten 3 ( 2 år 9 mnd) når babyen kommer...foreløbig klapper hun på magen og er kjempefornøyd, men jeg tenker det blir litt ymse når babyen kommer da. Blir nok en stor overgang for alle ;)

Har ingenting klart her heller, men jeg har jo gooood tid. Innbiller jeg meg ;) Formen er litt sånn på hakv åtte, så det går rimelig tregt da, men har planer om å pusse opp et lite rom til bayen kommer. Skal nikose meg å sy en hel haug med flotte ting. Har lurt på å kjøpe en Leandervugge til å ha i stuen, men vet ikke helt. Kjenner du noen med erfaring? Har en vugge min far snekret til lillemalien, så det blir nok å bruke den opp natten. Ååååh, nå kjenner jeg at jeg gleder meg her!!!

Karna sa...

Det er jo så mange fine sandstrender rundt deg, at det er klart du må utstyret klart. Ølbergstranda er jo helt super når du har små barn, bare synd det er så MANGE brennmaneter der...

Hi, hi må le av historien din, i går kom det jammen en flyktning til det var valpen til min mor og far..Da fikk han litt middag og en tur i skogen så da var han strålende fornøyd....

Du må kose deg masse i helgen, heldigvis godt vær, er så mye kjekkere da....Selv om det kan bli varmt i bundad, men det får vi tåle.

God helg og god 17. mai!

one K sa...

Å så herlig å se frem mot strandliv med nye vesker :-)Riktig flotte var de!

Ha en flott 17 mai helg!

Unknown sa...

Takk for det :) Det drømmer jeg om også! Vet du om noen som trykker på tekstil?

elisabeth sa...

copy/paste, men likevel fra hjertet:
GRATULERER MED DAGEN, og kos dere masse!!!!
Molly hilsen fra skogen:)

Related Posts with Thumbnails