mandag, mai 11, 2009

Uhu, uhu

Ja, det er vel ikkje akkurat mykje uhu-lyd i denne ugla, men kul er den likevel. Den går rett inn i samlinga mi over små nipseting :)

Då eg var liten arva eg mamma sitt gamle dukkekoppesett/dukkestell. Det var i rosa tynn tynn plast med gullrand på (skal ta bilder av det neste gong eg er heima). Koppesettet hennar var supplert med lyse rosa gjennomsiktige tallerkar med plast"diamantar" rundt kanten. I vaksen alder fann eg ut at desse takkerkenskattane egentleg er bordbrikkar til drikkeglass frå 1960-tallet :)


Lukka var stor då eg fann seks grønne slike bordbrikkar for nokre år sidan på Fretex. Og lukka er enno større i dag, sidan eg nå har ei lita tulle som kan bruke dei i leiken sin. Klart dei er mykje finare som tilbehør til koppestell, enn som bordbrikkar. Er de ikkje enige? Nokon som har sett slike i andre fargar enn grønn og rosa?

Ha ei flott veke!!

14 kommentarer:

frk.B sa...

Hei:)

Jeg elsker de bordbrikkene!
Har rosa og klare - har fått de av mine besteforeldre. De grønne der var jo bare helt skjønne!!!
Må på utkikk etter noen sånne..

Ha en fin dag:)

Hilsen Frk.B

BO sa...

UHUUUU! :-)
Eg hadde også rosa, fått av tante Agnes! Fine fat! Uglo di minnar om den vesle uglefuglen som står inne i skapet mitt med "kattatingo". Hiv og hoi, nå skal eg til Halsnøy!!!
Snakkast!

Klem

Marte sa...

Så søtt. kjøpte koppestell i porselen til min datter. Det meste er vel knust. Sier som din lille herlige ugle....UHU....men er nå på utkikk etter noe i "blekk".....det passer bedre til vår lille turbo.
Ha en fortsatt fin dag ;)

Tove sa...

Herlig ugle:)

Bjørkely sa...

hei hei!
Herlige farger. Dust og lekkert!

borghild sa...

Flott koppestell, og kjempesmart å bruke bordbrikker! Har sett dem i klar plast også, og de er kjempesøte:-) Vi kjøpte faktisk koppesett til minstemor nå på lørdag, hun har bursdag om en uke, og skal få det da, men de hadde jo egentlig ingen fine rundt omkring... Burde nok tatt din variant i stedet;-) Ha en fin uke! Klem B:-)

Hulda sa...

Så søtt koppestell. Liker så godt den grønnfargen. Jeg tror mormoren min hadde slike i blank plast, ligner iallefall.

Patina-H sa...

Heisan !
Dei plastbrikkene har eg også mange av, i grøn, rosa og klar. Dei er utruleg fine, og eg brukar dei ofte til kubbelys :)
Ha ein fin dag !

borghild sa...

He he, her er allerede Maileg'en til bursdagsbarnet ferdig innpakket:-) Ble en ny kanin fra storebroren, hun fikk det i fjor også, så da fant han (jeg;-) ut at det liksågodt kunne bli en tradisjon:-) Kos deg med forberedelsene:-) B:-)

Marihøna sa...

Hei du! Ville bare si at jeg er innom deg ofte - og ar du er har et utrolig nydelig kjøkken lenger ned her :)
Klem fra Marihøna

Liv Elin sa...

Så morsomt å bruke glassbrikker til dukkeservice da - de så nesten ut som resirkulerte grønne glasstallerkner jo ! Det har nemlig jeg - i voksen str rikitgnok.

Synes det er kjempeartig at ting&tang - en egentlig tenker på som "unødvendige duppeditter " - kan brukes til forskjellige formål !

Ha en flott dag
hilsen fra L
Husrom & Hjerterom

Emmeline sa...

Halloen. Takk for knas hilsen...

Som du skjønner går det litt sånn OVER THE TOP med meg! Full fres (uten å være på Lindesnes) for å si det sånn!

Men NÅ begynner jeg såvidt å lande. Har møter i ETT SETT i morgen. Begynner klokken 07.30 (!) og er ferdig klokken 16.00... UTEN PAUSER... --og så venter den siste husvasken her hjemme. Tror jeg skal kalle inn forsterkninger, dvs min mor som skal få sy de siste tingene for meg...og SÅ er jeg endelig ferdig. For å si det sånn så skjønner jeg liksom ikke hvorfor jeg sa ja til dette??? Det er rett og slett en gåte!!
Iallefall må jeg bare få si at jeg blir så glad av disse innleggene dine... HVITMALT benkeplate er jo smashing dashing... Men funker det? Mitt hvitmalte gulv her ute funker vel ikke akkurat helt perfekt!
Jeg har forøvrig kjøpt mine første Dronning Ingrid i dag. To store fine planter. Nå skal jeg bare finne ut hva jeg skal gjøre med dem:) PS: De sto forøvrig under kategorien "Retroblomster"!! HEHE:)
Klem

VintageOslo sa...

Må bare si meg enig i at det var en herlig ugle :-)

Anonym sa...

Eg har akkurat samma uglå!! Artig, trur eg har hatt na siden eg va 8-10år. Den har vore med på månge flytte lass :-))

Related Posts with Thumbnails