tirsdag, juni 02, 2009

Vel overstått


Såpeboksen på første bilde er kjøpt hjå Søstrene Grene. Dei hadde mange nydelege boksar inne nå. I limegrønt og lyseblått med tekst på. Hett tips :) Billige er dei også. Eg skal ha min såpeboks i benkeskapet under vasken til oppbevaring av oppvaskmaskinmiddel :)
Ha ein flott tirsdag!

14 kommentarer:

Jannicke sa...

Gratulerer med 2 årsdag litt på etterskudd ;o)
Så kjekt å samle barnehagen hjemme... Lykke til med alle forberedelser!
Ha en fin dag både i dag og i morgen :o)
Klem J.

Olstad sa...

Gratulerer med to års dagen på etterskudd.

Så godt å ha permisjon. Jeg har liksom litt fortsatt jeg da, dog uten lønn men nyter hvert minutt hjemme det er fantastisk

Fire Hjerter sa...

Høres deilig ut med permisjon i det fine været vi har nå. Får håpe bebisen ikke kommer for tidlig så du får nydt de tre ukene godt.

Søt boks du hadde fått tak i.

Karoline sa...

Jeg synes stadig vekk jeg ser fine ting fra Søstrene Grene rundtom på diverse blogger, og ønsker meg mer og mer at de kunne åpnet en butikk her i Trondheim også - jeg vil også ha! ;)

Tove sa...

Kan ikke annet enn å kose seg når været er slikt:) Og gratulerer med toåring, tenker det blir en morsom og hyggelig dag i morgen. Og ja, søstrene grene har myyye fint:)

Lykkelita sa...

Vel overstått to-årsdag og lykke til med feiring!
Kos deg i varmen:)

Anonym sa...

Hei!
Har fått Søstrene Green i nærheten-og ja de har mye fint... :-)
Så fine bilder- vel overstått bursdag!
Nyt tden hjemme- det gjør jeg:-)
Klem Hege.

lena sa...

Hei på deg! Gratulera så masse med vesle godjenta:) Liten..men likevel så stor! Så godt for deg med fri og permisjon..tenk så spennande med snart ein baby til! Lykke til med bursdagsfeiring og babyforberedelsar! Klem Lena

Merete sa...

skjønna mollo!! ser ho er travelt oppteken av å vatne blomane :) slik held Ariel og på om dagane..kjempehjelpsom med det meste :)
lykke til med bursdagsfeiring i morgon!! imponert over tempoet og alt du orkar nå rett før fødsel.. kos deg og nyyyt permisjonen! klem

Tone sa...

Men feen da, du må ikke vise frem slike fristelser fra søstrene Grene, slem fee ;-) Jeg har jo liksom bestemt meg for å ikke handle noe særlig stash på en stund. Har gitt bort endel til Fretex, og skal prøve å ikke fylle opp igjen med ting sånn med engang. Ha en fortsatt fin uke, og kos deg hjemme, klem.

Blå-hvit samlemani sa...

Det er ikke snilt å friste med Søstrene Grene :-) Nå må jeg innom og se om det er noe annet stilig...

Jeg pleier å kjøpe inn 10 - 12 pk med servietter når jeg er der. Syns de er både billige og fine. I tillegg så er de litt ulike de vanlige på Nille...

herlig vannkanne... Min "nye" i sink lekker jo som en sil når jeg vanner...( lekker å se til, men ganske ubrukelig i tuten.)

Ha en fin uke!

Jeanette Jess1 sa...

Gratulerer med vell overstått 2års dag ;o) Hun er jo herlig der hun går rundt med vannkanna si -
Vi hadde også akkutrat den vannkanna for noen år siden, veldig populær blandt de minste. Men pass på å ta den inn når den ikke er i bruk,vår sto på verandaen da vi var på ferie 1 uke og da vi kom tilbake var den helt hvit på den ene siden for den hadde bleket i sola. Ble ikke helt det samme etterpå...
Ha en super dag!!!

ANETTESHUS.COM sa...

Så herlige og sommerlige bilder!!!

Ha en fin dag!

Klem Anette:)

Nina sa...

kjempefin blogg du har:) så fin boks for såpe! takk for tipset. Ps. Jeg har også en 2 åring,han er høyt og lavt.Husk på at vaskemidler er giftig og farlig for de små og sett de høyt :-)

Related Posts with Thumbnails