onsdag, juni 03, 2009

Fest for Alma

Her er den strålandes blide jubilanten vår. 2 år er ein herleg alder, og i dag vart bursdagen feira ( to dagar på etterskudd) med alle ungane og tantene frå barnehageavdelinga. Me hadde piknik på terassen i iskald vind. Dei frå barnehagen hadde med krune og flagg, og me hadde laga mat og pynta til fest. Knallkjekt!!

Eg vil ikkje vise bilder av dei andre ungane, så de får nøye dykk med bilder av litt av maten, he he. Fruktfatet som såg urørt ut etter at dei små gjestene hadde gått heim

Muffinsane er derimot avbilda før servering, for etterpå var dei fordufta :)


Fluesoppane har eg spart på lenge. Kjøpte dei inn på Dropsen på Kvadrat ved juletider.


Gode og mette etter piknikken gjekk me inn i varmen og leika med Duplo, Little People, dukkevogner og gyngehest og i kjøkkenkroken. Ungane ville ikkje gå heim då festen var over, og det er jo eit godt teikn :)
Av storebror fekk Alma denne fantastiske gåva, for denne har mor i huset ønska seg lenge ;) Heldigvis fall gåva i smak, og har vore i bruk heile dagen:

Alle delane kan takast frå kvarandre, og er heilt genial for små skjønningar som likar å tutle.

Etter lunsjgjestane hadde dratt heim kapitulerte eg litt på sofaen, og nå er eg full av energi igjen. Håpar de får ein like strålandes kveld som eg planlegg å ha :) Tudelu!!!

27 kommentarer:

Anonym sa...

Hvor har storebror handlet???
:)Nydelige bilder

Mvh Julie

Kreoline sa...

Gratulerer med vel overstått, 2 år, det er vel den herligste alderen. Helt skjønne ting Alma har fått av broren, jeg blir helt "syk", er helt fasinert av leker, får nok vente på barnebarn om noen år. Kjekt at ungene koste seg, trist at det har vært så bitende kaldt i dag.

Kreoline sa...

Gratulerer med vel overstått, 2 år, det er vel den herligste alderen. Helt skjønne ting Alma har fått av broren, jeg blir helt "syk", er helt fasinert av leker, får nok vente på barnebarn om noen år. Kjekt at ungene koste seg, trist at det har vært så bitende kaldt i dag.

Den gode feen sa...

Storebror har handla på T.I.N.Y på Magasin Blaa. Butikken har også avdeling på Tvedt senteret. Trur nemlig me kjøpte siste eske på Blaa....

Bente sa...

Gratulerer med 2-årsdag!!! Alma er et nydelig navn og det var en nydelig jente også! Det frukt-fatet så jo super-fristende ut!!! Og muffinsene var kjempe-søte! De har jo bare sååå mye fiiint på T.I.N.Y!! I love it!

elisabeth sa...

2 år er herlig, og du se inne hos meg, jeg tenkte på deg og Alma da jeg skrev innlegget hehe:) Nydelige Alma, med det fine navnet, oh kanonfine bilder!

Hurra for deg som fyller ditt år!
Ja, deg vil vi gratulere!
Alle i ring omkring deg vi står,
og se, nå vil vi marsjere,
bukke, nikke, neie, snu oss omkring,
danse så for deg med hopp og sprett og spring,
ønske deg av hjertet alle gode ting
og si meg så, hva vil du mere? Gratulere!

Høyt våre flagg vi svinger. Hurra!
Ja, nå vil vi riktig feste!
Dagen er din, og dagen er bra,
men du er den aller beste!
Se deg om i ringen hvem du vil ta!
Dans en liten dans med den du helst vil ha!
Vi vil alle sammen svinge oss så gla'
og en av oss skal bli den neste - til å feste!

mi-rachel sa...

stilig fruktfat.
og tøff gave fra storebror.

Christina sa...

Åhhhh nydelige bursdagsbarnet!! :)Gratulerer igjen..

De lekene er bare kjempe fine. Snuppa mi hadde elsket dem. Hun er nemlig helt frelst på å lage mat til oss. Hihi..

MUFFINS=NAM NAM!! HIhi..

Mange klemmer fra
Christina

litenIda sa...

Åh, det så ut som en helt fabelaktig bursdagsfeiring! Gratulerer til Alma som fylte 2 år!
Storebror har virkelig god smak når det gjelder gaver! :)

Nina sa...

En skulle jo ønske man var en liten berte igjen - som hadde egenskapen til å leke helhjertet. Kake-lekene hadde passet perfekt inn i barndommen min. Lekte café dag ut og dag inn med søstra mi og mormor, pølsebod noen ganger - og ofte skole. Men der leker jeg ennå - på skolen - på en måte ;).

Vi brukte mer sånn blader til lomper og pinner til pølser tilbake på 70tallet. Hadde garantert fått dånedippen av ordentlige lekemuffins.

Gratulerer med en liten og søt 2-åring. Nyyyyt. Jeg var på mitt første informasjonsmøte på ungdsomskolen i kveld - og satt og lurte på om jeg egentlig burde føle meg litt gammel ;)? Akk som den tiden flyr.

Anonym sa...

ÅÅÅ som jeg skulle ønske jeg var liten jente i den barnehagen!For en drømmelunsj! En utrolig nydelig jente du har, og lekker smak på både det ene og det hitt. Min jente fyller 2 år neste uke, dette var superduper inspirasjon!
Hjerteligst, Syngedamo

Unknown sa...

Gratulerer med den skjønne 2-åringen! Så ut som noen veldig deilige muffins! Hvor har du kjøpt de fine trelekene? De var bare såååå fine!

Tove sa...

Dette såg ut til å vere ein vellukka bursdag!!! Hugsar då eg hadde fire-års bursdag til frøken midtimellom; hadde eit bord fullt av godteri, snakcs og søtsaker + eit digert fruktfat. Frukta gjekk ned på høgkant og det var mykje snop att då gjestane gjekk!!! Herleg!

Solveig sa...

Hei!
Alma er en heldig 2-åring! Storebror har virkelig funnet den perfekte gaven.. farge og formen: virkelig perfekt!

'Gratulerer' med permisjon, så deilig! Nå er det bare innsurten igjen:)

ceciliegrut sa...

Du er så flink <3 Så fint du har ordna til.. Og så STOR hun er blitt. Guri, så fort det går!

PS; Hun er ALDELES NYYYDELIG!

Henriette sa...

Så kjekt å kunne invitere til 2 års dag på verandaen.Supert selskap høyrest det ut til å ha vore, og storebror er verkeleg flink til å handle. Eit slikt sett drøymer frk dings om og(les mammo);)

Ha ein flott kveld.
Klem:0)

silje-sin sa...

Hipp hurra for skjønne Alma:) Og den flinke mammaen som baker og den kjekke broren som kjøper flotte gaver;) Høres veldig koselig ut å be inn barna i barnehagen! Håper formen din er bra, nå er det vel ikke lenge til det skjer:) Gleder meg til å få vite navnet på den lille (hvis vi får:)), synes det er så moro med barnenavn:) ha en fortsatt fin uke! klem fra silje.

Min Verden sa...

Så herlig med Alma - og så heldig hun er som får fint selskap. To år er herlig og det er så lenge siden *sukk* - uff, skulle nesten ønske de var små bittelittegranne lenger! Nydelige leker (som jeg skjønner mor ønsket seg), som nok kommer til å bli flittig brukt i flere å fremover. Gratulerer til jubilanten. Hun sover nok godt nå! H.

Ida sa...

Vakkert barn - helt herlig altså! Og gratulerer såå mye med overstått toårsdag !

Jeg er helt imponert over hva du styrer med som høygravid - *respekt* Er ikke lenge siden jeg var der selv - og jeg hadde nok kapitulert ved tanken på barnebesøk.. hihi :-)

Fruktfatet var kjempefint - har bestilt like muffinsformer til navnefesten vår - gleder meg til å ta dem i bruk! Søte sopper :-)

Og ja.. hvor har storebror handlet???? Det var jo helt genialt - og superfint!

Klemmer fra Ida

Den gamle stil-de svunne tider...VINTAGE sa...

Gratulerer med 2 åringen-slik en herlig alder !
Nyyydelig gave da !

Jannicke sa...

Så skjønn og glad bursdagsjenten ser ut!!
Namme-gode muffins, med flott pynt!!
Og skal si storebror var flink å plukke ut gave!!! Mamma hjulpet litt?? haha..
Klem J.

☆Therese sa...

Åå, så herlig. Ikke rart ungene ville bli hos dere :O) Må jo ha vært en drømmefest for dem.

Skjønner ikke at de klarte å la være å forskyne seg at det herlige fruktfatet.... Men det er klart, fristende kaker/muffins er jo godt da ;O)

Ha en god dag!!

Anonym sa...

Hipp hurra, for Alma, som er så god og glad:) Hilsen Hilde (uten blogg)

Louisa sa...

Grattis med 2-åring, en underbar ålder!

Har själv en 2,5:a här hemma och leksakerna som storebror shoppat skulle vara populärt här också. Var är dem inhandlade?

MeyBiMe sa...

ÅÅÅÅÅ så nydelige bilder fra bursdagsselskapet!!!!!!!
Så fargerikt og lekkert!!!!!!
Herlige muffins med pynt og former....og ikke minst dette flotte kjøkken-settet!!!!!!!!!
Tror jeg må prøve å få tak i et slikt...til meg selv!!!!!
Ha en strålende fin helg...for den begynner allerede i morgen :-)

mali-mo sa...

Gratulerer til lille minife Alma med overstått 2-årsdag. Søtingen ;) Var flott det første bildet av henne, med kronen, fargene og lyset synst eg ;)

Muffinsene såg herlige ut. Frukten også da ;) Og FOR en flink storebror!! Dette har eg og ønsket meg lenge...eller vent litt, likllemalien, mente eg selvsagt ;)

Her har vi hatt det hektisk, med økseulykker (min far), sykehus (som resultat av omgang med øksen), konfirmasjoner, og no tidenes forkjølelse (meg). Huh!

Ha en flott helg!

Camilla sa...

herlig!! legger bloggen din til listen min!

Related Posts with Thumbnails