torsdag, september 24, 2009

Bokskatt frå Danmark

I går kom den endeleg i hus. Boka eg har lese så mange anmeldelsar av i danske magasin og danske bloggar. Elsk dit hjem - fra A til Å av Ranvita La Cour.
Med det same vart eg litt overgidd over kor mykje tekst og relativt lite bilder det var i boka (250 sider). Tekst og bilder fordeler seg sånn cirka 50/50, og til ei interiørbok å vere er jo det mykje tekst. Men teksten er så langt eg har lese bra, dog kanskje litt dramatisk til meg å vere, men pytt. Bileta er dødsbra sånn interiørmessig. Og det var på grunn av interiøret eg kjøpte den.

Sukk, eg ynskjer meg Uten Silo. I gult er dei råtøffe, det samme er dei kvite og dei i metall.


Nå skal eg straks fylle i eit digert glas Pepsi Max (neida, har ikkje klart å slutte), og slenge meg på sofaen ein halvtimes tid og lese meir i boka.
¨
Du bør ta turen inn til Hippie Chic. Ho har ein herleg konkurranse på gong.
¨
Ha ein flott torsdag, snart er det helg igjen.
Klem frå Linda

6 kommentarer:

Liv Kjersti sa...

Høyres ut som ei nyttig og spennande interiørbok. Vanlegvis er det jo bilder det går mest i. Syns det er eit veldig viktig poeng det med at heimane våre er ungane sin barndomsheim! Dei må få leke og utfolde seg. Veldig praktisk med nokon store lekekassar strategisk plassert, så går det raskt å rydde unna før leggetid.
Alltid kjekt å kikke innom bloggen din, finn så mykje inspirasjon her:-)

Titom sa...

Kanskje dette er en bok jeg må få med meg hjem fra København. Får se om lommeboka har noe å by på når jeg har hentet mine nye skåler (for jeg regner med at det er litt annen smått og godt i butikken jeg også må ha)

h.espe sa...

Heisann!
Takk for koselig visitt hos meg!!

Denne boken så herlig ut. Er svak for alle interiørbøker, og får vel aldri nok...;o)

Jiippiiiiii - i morgen er det fredag og helg igjen - kos deg!!

Klem fra Hildegunn

MonjaHelene sa...

Hei.Denne boken er så fin ja.Jeg leste om den hos Katharinas Verden og "løpte" til Capris og kjøpte den.Nydelige bilder ,men mye tekst.
Tenker ta en titt på den teksten jeg også en dag,kanskje den kan hjelpe meg å få litt orden her hjemme?Det er nok den åttende boken i rekken av "feng-shui-hvordan få balanse og orden i huset" boken jeg har og forhåpentligvis får jeg noen gode tips her,som de andre bøkene ikke klarte å gi meg;)Boken er så vakker i seg selv at dne får ligge fremme.
Nydelig søt lue du lager.Du er flink.Og veldig kreativ.
Og tusen takk for at du nevnte meg i Pakhuis Oost sammenheng i forrige innlegg.Det var snilt.
Nå er det snart fredag igjen,ha en deilig helg !klem fra meg

Daria sa...

jeg som nettopp kom fra købehavn uten den,æsj men bruker det ikke alltid være slikt:)kos deg så masse med boken og prioriteringslisten din fra forrige innlegg høres fornufftig:)

Haust sa...

Hm...denne må eg kanskje vurdere å kjøpe. Høyrest lovande ut!

God helg!

Related Posts with Thumbnails