onsdag, september 23, 2009

Eg er så utolmodig...

Nå for tida boblar eg nesten over av kreativitet og energi. Eg har lyst til å gjere alt på ein gong. Eg har lyst til å sy, eg har lyst til å strikke og eg har lyst til å hekle. Hekle huer som denne eg hekla til Alma for over to år sidan (eigenkomponert mønster og idè). Eg har lyst til å strikke tjukke gode strikkejakker til både meg og ungane, og fine leggvarmarar og hanskar og huer og og og. Og eg har lyst til å sy puter, bordbrikker, ting og tang.
Problemet er berre at eg er så ivirig at eg knapt får noko gjort.

Eldstemann har vore heime frå skulen i to dagar med tung pust og slapp form (astma). Me har kost oss masse, spelt spel, øvd på å skrive fine bokstavar som går både i loft og kjellar og lest bøker. Nå er han tilbake på skulen igjen, og eg har formiddagane for meg sjølv når minipjokken søv.

Eg trur rett og slett eg må skrive prioriteringsliste over alt eg vil lage, og først ut er å sy puter. Eg har gjort ein fantastisk byttehandel som eg gledar meg til å vise dåko. Håpar eg klarar sy verdas finaste puter i gjengjeld til ei superduper jente i Oslo ;) Vent i spenning ;)

Dagens nettoppfordring er å besøke Pakhuis Oost. Sjekk den nye vinterkolleksjonen. Inspirasjon til tusen. Sweet memories fører merket, og ta deg ein tur inn der og kikk også.

Nå er det 3-månadars kontroll som står for turen. Kan ikkje fatte at det er 3 månadar sidan verdas mest smilandes litle gut vart født, men det er det altså. Juhu :)

Ha ein flott onsdag, klem frå LindaPindaPøne

PS! Takk for alle fine kommentarar angåande hua. Eg deler desverre ikkje mønster på denne, sidan eg pleier lage slike for salg. Det er veldig godt mulig at eg lagar fleire for salg etterkvart. Må berre fordele energien først ;)

34 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, og jeg fikk endelig sendt den i går! Gikk og ventet på en liten overraskelse som jeg synes passet fint å legge ved! :) Ha en flott dag, Linda!

Klem fra Kaia

sol sa...

Kanskje det er årstiden, jeg har også voldsom lyst til å lage ting for tiden. Prioriteringsliste var ikke så dumt, så blir ikke noe glemt heller. Ha en fin dag!

Cecilie sa...

Du er en helt fantastisk blogg - og en utrolig kreavtivitet! :)

Kjempesøt og nydelig heklet lue! - den var bedårende!!! :)

Flink du er !

Ønsker deg en fin onsdag!

Klem, cecilie

Jannicke sa...

Så deilig å ha overskudd på energi :o)
Nyt det!
Klem J.

Dandylion sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
idyll sa...

Hei hei
Den luen er bare helt nydelig... Jeg får så lyst på noen små engler når jeg ser slike gøyale linker som Pakhuis Oost.. :)

Hanne sa...

For et inspirerende sted å ramle over en onsdag formiddag... Dessverre har jeg noen flere tommeltommer enn deg, tror jeg... Uhm.

Uansett; en koselig blogg!
Lykke til med 3 mnd kontroll, den er nettopp overstått hos min minste mann.

Kjersti sa...

Herlig lue. Herlig innlegg. Herlig blogg. Og du virker som en herlig jente.
God onsdag til deg fra meg.
Kjersti

j e n n y sa...

Man skulle ha varit hemmafru, som i gamla dagar, och bara suttit hemma och virkat o stickat o sytt o pysslat hela dagarna...!!!
Helt plötsligt har det gått upp för mig att det som man för några år sedan tyckte var superharry - syklubbar - ju faktiskt är en helt genial idé....!! ;)

Life of Vilhelmsen sa...

Det var virkelig en herlig lue:-) Den skulle du jo heklet opp i flere eksemplarer og solgt! Jeg hadde iallefall kjøpt.

Vet hvordan det føles å ha masse overskudd og arbeidslyst, men vanskelig å få alt ut i live med barn etc. ting går ikke alltid i det tempoet man ønsker og i den rekkefølgen man hadde sett for seg:-)
Lykke til med ALT!

Klem Mirjam

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei Feen! Jammen her stod det til liv,koker over du!
Haha, her hviler alt av håndarbeid veldig godt,eier ikke inspirasjon ,egentlig deilig det og. Kjekt iallefall at du koser deg i heimen det du er god for:O)
Klem til deg og dine små.

IfraLahell sa...

Jeg kjenner problemet Linda! Også litt vel mange prosjekter på gang her og. Har funnet ut at det lønner seg å begynne på en ting å gjøre seg ferdig - ellers blir det bare liggende. Lykke til på 3 mnd kontroll. Er vel vaksine i dag da. Håper det går bra. Vi var på 5 mnds kontroll i går. Lillemor klarte seg veldig fint.

Ønsker dere en herlig dag...uten feber ;)

KLem IfraLahell

et kjært hjem sa...

Så utrolig fin lue, deilige farger! Er sånn selv for tiden, så liste over alle kreative ting som skal gjøres var et godt tips :)Ha en fin dag :)

Marta sa...

For en aldeles nydelig lue!!
Skulle du ha lyst å dele mønster, stiller jeg meg i køen av interesserte! Har et tantebarn som nok kunne like en slik:)

Kanskje det er årstiden som gjør at man får lyst å lage alt mulig, ja! Regnet ute gjør jo at man må kose seg inne! Jeg har også tusen prosjekter! Prøver å gjøre ferdig noen gamle, men det er så kjedelig... Så innimellom begynner jeg på noe nytt:)
Akkurat nå broderer jeg julekalender, strikker en bukse til 2-åringen og en jakke til mini i magen! Så her flyter det:)

Ha en strålende dag!

g u r o sa...

Eg kjenner meg så godt igjen!
:) -og slik er det ofte her hos deg!

Katrine sa...

For ei søt hue!!! Jeg fikk lyst å sette i gang å hekle med en gang :o) En veldig fin blogg du har!

Marihøna sa...

Kanskje du vil strikke noen bamser for Redd Barna også? Sjekk inne hos meg :)

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Så nydelig lue! Så deilig å føle seg så til bristepunktet full av energi og skaperglede;) Stå på, det er artig å følge deg!! Lykke til med alle små og store prosjekter!!

Klem Anette:)

Guro sa...

Har det på akkurat samme måte! Vet ikke hvor jeg skal begynne.... har ei bok jeg skriver opp alle idèer i.

Lue er kjempesøt. Forstår godt at du ikke deler mønster. Jeg er også alltid i tvil om jeg skal dele mønster på ting jeg lager. Har jo et ønske om å kunne selge, men har ikke kommet så langt ennå....

Ha en god dag på 3-måneders kontroll :)

Brit sa...

Veldig veldig gjennkjennede. OG mellom alle disse tingen man har lyst til å gjøre så er man jo innom blogglandet og da raser tiden fort også blir man enda mer inspirert og får enda mer på lista.. Mere timer mere timer til å gjøre alt som jeg har lyst til ønsker jeg meg:)
Lykke til på 3mnd kontrollen:)

Silje sa...

ahh, strikkede ulljakker med tykkt garn, det står høyt på min ønskeliste også,.. akk akk jeg kunne strikke!!

Nydelig lue du har laget altså.
Å jeg DIGGER putene dine!!!

jordbærpiken sa...

Dette var en nydelig lue! Så flink du er. :)

Ta en tur innom bloggen min i dag og få en mimretur tilbake i barndommen. :)

Ha en god dag, Linda! Klem fra Hilde.

Kjersti sa...

Nydelig hue! Kunne ønska eg var litt flinkare te å hekla enn eg egentlig e.. :)
Føle meg veldig produktiv om dagen sjøl. Kreativiteten flomme øve, og tusen prosjekt er på gong i heile leiligheten...
I dag bør eg imidlertid rydda litt opp etter meg, sidar det kjem besøk både i morgon og heile helga...

Tuddelidu!

Marte sa...

Nydelig lue, håper de kommer for salg!
Bare heeelt nydelig!

Drømmen om en eplehage sa...

Nyyydelig lue, og legger du ut en i "Tjukk i hode størrelse" så kjøper jeg den!

Kjenner til den plagen med at det er for mange ting som presser på på en gang. Jeg har bestemt meg for å ha sy fri hele uken, men til helgen begynner jeg. Forhåpentligvis i EN ende og ikke 5... Blir så fort lei når jeg syr opp att og opp att samme tingen, men det er ikke lov å klage jeg velger det jo selv. Men du vet...

Uansett, nå skal jeg klappe sammen laptoppen også. Stadig nye forsett ;)

Tuddelu og klem på deg!

Anonym sa...

Hei!
Kjenner meg meget godt igjen :-) Altfor mange ideer og lyster, og alt for lite tid! Funker meg et bra med prioriteringsliste og overstryking etter hvert.....
Spurte deg sist helg om loppemarked, og du nevnte et i Hillevåg og evt ett et annet sted. Har prøvd å finne ut hvor disse er, men finner ikke annonseringer.... Har som deg bodd nesten ti år i Bergen, og savner STORT alle de fantastiske loppemarkedene der :-( Synes det er vanskelig å få med seg det som er her i Rogaland, men det kan jo være småbarnståken som har rammet meg... Så viss du hadde orket å svare meg og skrevet sted og tid, hadde jeg blitt kjempeglad! Loppemarkedsuget er desverre vokst seg megastort ;-)

Anonym sa...

Hei Linda:-)
Har det sånn selv..,
- kalles " overload på kreativitets-chip`en ",fniis!
Håper du får " plantet " det ut i fingrene, det gjør veldig godt:-)
Du får skrive en liste og se på den når du får tid..!
Ha en fin kveld, klem Hege.

Anonym sa...

Hei Linda:-)
Har det sånn selv..,
- kalles " overload på kreativitets-chip`en ",fniis!
Håper du får " plantet " det ut i fingrene, det gjør veldig godt:-)
Du får skrive en liste og se på den når du får tid..!
Ha en fin kveld, klem Hege.

Anita fra hjerterommet sa...

Så flott blogg du har!

Er jo egerntlig deilig da å ha lyst til å gjøre så mye... jeg blir overivrig selv så i kveld har jeg latt mine hender hvile.. er faktisk støl i henda etter MYE hekling.

Lykke til med høstens og vinterens kreative produksjon :)

Silje fra Trøndelag sa...

Ikke nok med at DU bobler over av kreativitet - JEG gjør også det når jeg "blar" i den fine bloggen din. Oppdaget den for en liten uke siden, og har blitt veldig inspirert. Tusen takk :)

Maria sa...

Åh... kjenner meg godt igjen! Arbeidsbordet mitt (som for tiden også må brukes som kjøkken/spisebord, leksebord og tegne og perlebord......) er helt bomba!! Listen over ting jeg vil lage er laaaang, men bordet tar nesten pusten fra meg.... og tanken på å rydde på plass og ta fram og rydde og ta fram!!
Fin lue forresten :)
Lykke til videre, hilsen Maria.

Hege sa...

Så søte ting de hadde på nettsiden! Og til og med en egen side med fluesopp-ting :-) Er nok lurt å lage lister, så får man kanskje startet et sted. Jeg er totalt listeavhengig, har lister over alt og ingen ting :-) Ha en fin dag! klem Hege

Olstad sa...

Fantastisk vakker lue.. Virkelig flott.

Hanna sa...

Wow, this is so cute!

Related Posts with Thumbnails