torsdag, september 17, 2009

Du ser det først hos Den gode feen ;)

Denne veka har det kome mange nye utgåver av interiørblad i bladhyllene på butikkane, og eg har som sedvanleg sikra meg nokre eksemplar.
.
Nokon som drog kjensel på filt-teppet forma som ugle i siste ROM 123? Den har eg nemleg vist i bloggen min for eit år sidan ;) I innlegget publisert 25. september 08 skreiv eg at eg digga teppet som var avbilda i ei av dei japanske bøkene eg kjøpte meg.

Eg diggar framleis ugleteppet, men har ikkje kjøpt det. Til mi store overrasking fann eg teppet til salgs hos Rom for mer her i Stavanger ei stund etter at eg skreiv innlegget, men eg aner ikkje om dei har det inne lengre.
.
Teppet er ein sånn typisk ting som eg aldri kjem til å kjøpe, men som eg alltid kjem til å hugse og kanskje angre på at eg ikkje gjorde. Fleire som har det slik? Ha ha, eg angrar for eksempel den dag i dag på at eg ikkje kjøpte eit knallfint miniskjørt når eg var på Mallorca i 14-årsalderen ;)


Etter å ha lese mange nye blader må eg innrømme etter at behovet for å kjøpe litt nytt til hus og heim er betrakteleg auka. Her har eg plukka ut nokre favorittar eg har nett nå.
.

Sjekk desse kule putene frå Wendt design (BoligLiv 8/09). Kunne forresten tenke meg det meste på sida:
Tenk å ha bytt ut Ektorpen med denne spenstige sofaen (samme BoligLiv utgåve som over):

Eg elskar kjøkkenutstyr og duppedingsar. Gryter og ildfaste former frå Le Creuset står på ønskelista, og eg har også knallyst på børsten og sleivene frå Normann (Interiør Magasinet 3/09):
Eg skulle ønske eg var millionær når eg kjenner eg har lyst til å kjøpe alt mulig.
.
Då er det godt at fornuften sigrar, og det einaste eg kom heim med etter dagens handlerunde var denne sleikepotten frå Le Creuset ;)


Ha ein fortreffeleg torsdagskveld - det som er igjen av den.
.
Me bloggast i morgon også :)
Bouna notte!

17 kommentarer:

La luz del norte sa...

Å, jeg kjenner meg igjen! :) De grytene fra Le Creuset står på min ønskeliste også. I gul, kanskje? Nå har jeg sett at de også kommer i en blå-turkis farge, og den er jo kjempefin. Salatbollen har jeg også lyst på. Hm. Drømme-drømme!

Fine bilder!

God natt og drøm søtt!

Solrosa

Ida sa...

Morsomt! Det er det som er trendy vet du - å være ute FØR trendene :-) !!!

.. men slik er det alltid - når man er på utkikk etter noe, og har 'lyst' å bruke penger - så finner man sjelden noe! Hvis man derimot akkurat fikk en uventet verkstedregning på bilen på noe som føles som en halv million - så skriker tingene etter meg!

Og JA - jeg kommer for alltid til å angre på babushkaene og skuvsengen som jeg 'måtte tenke litt på' hos fretex - og dagen etter var de borte!!!

God natt til deg også:)

g u r o sa...

Åh, eg fall også pladask for det ugleteppet! -og eg har ikkje sett det før, heller, faktisk ;)

Skal nok bruke helga til blant anna tedrikking og bladlesing i godstolen, tenkjer eg..

God helg!

guro
www.eingulknapp.blogspot.com

Pink lady sa...

Kjekt at du er tidlig ute med ting!

Jeg har nesten sluttet å kjøpe interiørblader etter at jeg begynte å lese blogger. Får jo superbra påfyll i blogglandia!

Om du ikke har besøkt min blogg vil jeg oppfordre deg til det, om du er snar kan du få være med i konkurranse også:)

Klem Pink Lady

Guttemamma sa...

Søta:-)

Anonym sa...

Trendy - ugle:-)
Artig teppe da , men du prioriterte kanskje noe annet!
Ha en fin helg, klem Hege.

idyll sa...

Jeg kjenner meg veldig godt igjen i angremodus... Typisk meg er da jeg har bestemt og ombeste og bestemt meg er det aldri mer igjen;)

Teppet var veldig morsomt og kult!

Rom for mer! Åh takk.. Jeg har tenkt sånn på hva den butikken heter, men ikke funnet den på nettet:) Takk!

Ha ei fin helg

Jannicke sa...

...det er godt å ønske seg ting!
Tror ikke vi hadde blitt særlig lykkelig av å kjøpe alt en hadde lyst på... ;o)
God fredag, Linda!

Klem J.

Tone sa...

Hahaha:) Gjett om jeg kjenner meg igjen!! Selv om når jeg tenker tilbake nå ikke kan komme på noe... Tror det er fordi jeg i senere tid har utviklet min egen lille filosofi for å få bukt med problemet: Jeg sier til meg selv at jeg venter noen dager, har jeg ikke glemt "tingen" så får jeg lov til å dra tilbake og kjøpe den... Er den ikke der da sier jeg til meg selv: "Da var det ikke meningen!" Fungerer overraskende godt på å slukke "sorgen" over å ikke eie de fantastiske funnene, og "refleksjonsrundene" mine har fått meg til å innse at det ikke er så mye jeg eeegentlig trenger og virkelig har lyst på når jeg først får det litt på avstand! Så jeg ender som med deg ofte opp med en "slikkepott"! Haha:)

Takk for en inspirerende blogg og noen artige "skråblikk" på livet i interiørdillaverden;)

Klem Lycheli

Frk.Badegakk sa...

Det er så mye flott i interiørblader nå om dagen. Kanskje like greit at man ikke kan kjøpe alt? Ville vært kjedelig å ikke kunne ønske seg noe, for ikke å snakke om at det ville vært håpløst å ha nok plass til alt stæsjet;)

Bo med Lena sa...

Nikker gjenkjennende:) Men det er godt å drømme seg bort litt også da.

Ønsker deg en flott helg!

Jeanette Jess1 sa...

Kult å være før de andre med ideene, du er jo kjempeflink til å oppdage slike morsomme ting.

Grytene står helt klart høyt på ønskelista her også ,ja. Og å fått en ekstra dæsj med penger på kontoen til shopping hadde vært nydelig...

Kjempetøff sofa, den synes jeg du skal gå for, hadde nok blitt helt riktig hjemme hos deg ;o)

Unknown sa...

Det var en fin slikkepott. :) Kjenner til følelsen av å ønske å være millionær mange ganger. Men det hadde jo kanskje også vært litt kjedelig å kunne kjøpe alt? Vi får iallefall trøste oss med det. Hehe.

Ha en god helg!

Martes atelie` sa...

Sikkert mange som kjenner seg igjen her ja. Jeg angrer på at jeg ikke kjøpte en swatch klokke i sølv som hadde mange "bånd" surret rundt håndleddet....*tårer*...som jeg angrer. Har prøvd å finne den....men den gang ei. Sikkert 10 år siden jeg så den..............

Camilla sa...

hihi Hva skulle interiørbladene gjort uten bloggerne sier nå bare jeg.. ;-) Det er ikke sjelden jeg finner ting i bladene som jeg allerede har sett i en blogg, gøy! :)

BO sa...

Du er alltid tidlig ute, med ugler, sopp osv. Rett og slett ein innovatør!
Eg stod jo med ei sånn gryta i nevane ein gong, og angrar eg ikkje kjøpte ho. Men kor i all verda eg gjorde -det er vekk! Bergen?
Eg og er smitta av handlevirus for tida! Fekk tak i nokre knallbillige oliventre i går, så då blir da iallefall litt blomar i heimen...
Nå må eg jobba!

Klem

Anonym sa...

masse fin inspirasjon her - så du mener jeg ikke behø ver å savne det å kjøpe norske interiør blader så lenge jeg leser din blogg da altså;-)
Ha en fin fin helg!!!

Related Posts with Thumbnails