fredag, september 18, 2009

Stjerner i sikte

Etter å ha blitt skikkeleg frista av Drømmen om en eplehage, har eg også gått til innkjøp av stjernetepper hjå Princess. For 2 x 159 kr vart det litt fornying på rommet til eldstemann. Han måtte jo nesten få tepper som matchar perfekt med sengeteppet eg kjøpte hjå Mollys Heaven i si tid. Satser på at bretten på midten glattar seg ut etterkvart som dei vert trakka på :)Tre knaggar forma som små bilar (kjøpt hjå SMAK) sørger for orden i utkledningsdraktene hans også. Her kan ein kle seg som både Darth Vader, ridder, konge og indianer alt etter som.

Ei toalettveske til 89 kr kunne eg ikkje gå frå. Ei heller lavendelhåndsåper til 39 kr per stykk. Alt hjå Princess.
Kor lenge har me ikkje likt stjerner? For ikkje snakke om prikkar. Det er rart at billigkjedene er så pass seine med å komme med produkt som det er stjerner eller prikkar på. Tenk kor mykje dei ville ha solgt om dei hadde lansert kolleksjonane sine litt tidlegare, i staden for å komme med det når markedet nesten er metta. Vel, vel, det var dagens digresjon. Eg (og heldigvis eldstemann) er glad for å ha stjerner i sikte på rommet hans.
Eg kjenner kreativiteten boble etter ein kjekk surferunde i dag. Gledar meg til å dele funna med dåko.
Ha ei flott helg, og ein fin fredagskveld :)

15 kommentarer:

Refleksjon på livsvegen sa...

Så utruleg koseleg rommet til guten din vart..
Ha flott helg!

Petit sa...

Så lurt å henge utkledningsklær på knagger :) Den må jeg kopiere.

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Linda! Så flotte stjernetepper!! Du har en super blogg jeg alltid finner like inspirerende å besøke:) Den koselige dialekten din gjør lesningen ekstra hyggelig - nesten som et eventyr;) hi-hi. Hvis du skjønner hva jeg mener?! Ønsker deg en strålende helg!!!

Klem Anette:)

Villa Luftslottet sa...

Kjempefint ble det:)
Så mye fint de har fått på Princess da! Takk for tipset;)

Drømmen om en eplehage sa...

Se der ja!
A star is born ;o)

Og du den bretten, den er gjenstridig skal jeg si deg. I helgen skal den til pers ved hjelp av fuktig håndkle og varmt strykejern.

Nå blir jeg så distrhert av X-faktor her at jeg glemmer hva jeg skal skrive... Tror jeg ler meg ihjel!
Ja, uansett... Følg med i posten over helgen;)

Kos og klem

Jannicke sa...

..dette passer jo kjempefint inn på et gutterom ;o)
Sønnen min har også stjerner.. men med mørkeblå bakgrunn ;o)
God helg! Klem J.
Ps : Tusen takk for kjempefin hilsen!

:) sa...

Ja, sant de teppene er fine? Jeg har dem også på rommet til lillemann. Måtte bare ha dem ;) Princess og kid har faktisk mye fint, bare man gidder å lete...

sylysten sa...

Kanksje jeg må på shopping i morra;o)
Søte ting;o))
Håper du får en flott helg;o)
Klem
Linda;o)

Therese sa...

Lavendelsåpe hos Princess? Jøss, det må sjekkes ut i morgen. Må jo benytte sjansen når man for en gang skyld har en kjedebutikk på Røros *lol*

Håper du får en fortsatt flotters kveld :)

Tvillingmamma sa...

Takk for en inspirerende og ikke minst fantatisk morsom blogg! Gjett om jeg kjenner meg igjen i nesten alt du skriver om. Jeg har to rom som skal innredes, et gutterom og et jenterom. Jeg fant en del fint fra Green Gate på salg i en butikk i Haugesund da jeg var der nylig. Det blir puter og tepper med striper og tall i blånyanser på et ene og rødt og rosa, prikker og blomstermønster på det andre. Ja, nå har visst prikkene kommet for fullt, jeg har også jaktet lenge på de. Her i huset går det i striper, ruter og nå prikker, ettersom de har blitt lettere å gå tak i ...Ellers har jeg funnet en del ting( sengetøy osv.) til barnerommene på Cyrillus, en fransk nettbutikk. Om man ikke vil bestille langveisfra er det alltid litt inspirasjon å hente.


Jeg lider også under diverse feilprioriteringer i forbindelse med selskapeligheter i huset. Det blir mye fokus på ryddige skuffer og sånn. Jeg ryddet i hobbyskapet i går natt, der og da virket det som et veldig nødvendig gjøremål i forbindelse med forestående dobbel bursdagsfeiring kommende uke. Så nå sliter jeg med de mer uvesentlige tingene, sånn som kakebakst og sånn. Mesteparten av dagen i dag ble forresten brukt til å lage pinjataer, noe som tok mye lengre tid enn planlagt. En ganske klissete affære, lim overalt. Tilslutt lurte ungene på om det ikke ble middag i dag....Den fikk de til kvelds, pizzasnurrer som jeg hadde laget til selskapene...
Høres hyggelig ut med en sånn interiørbloggklubb, jeg kunne gjerne tenke meg å bli med på noe sånt. Har planer om en egen blogg, men den tiden, den tiden. Ups, hva gjør jeg på nettet nå kl. 02.15, at jeg aldri lærer...God natt!

Den gode feen sa...

He he he tvillingmamma, for ein herleg kommentar å vakne opp til :) Det er som eg skulle gjort det sjølv - rydde inni hobbyskapet og laga tidkrevande pinjataer i stadan for det mest elementære ;) Håpar selskapet vert vellukka, og at du snart får deg blogg! Ha ein flott lørdag :)

Anonym sa...

hei!

Det er alltid kjekt å sjå innom bloggen din, og det er vorte ei dagleg affære. Eg har ein sjuåring sjølv, som ikkje har fått stol til skrivebordet sitt endå, og eg lurer veldig på kor stolen de har er kjøpt hen?
og til slutt til anettes hus: Me som skriv slik, skriv på NYNORSK,ikkje dialekt.(sjølv om nokre dialektord snik seg inn innimellom. Nynorsk er eit av dei to offisielle skriftsrpåka i Noreg.


Ha ein fin laurdag! -Kristin

Den gode feen sa...

He he Kristin, me skriv ikkje på dialekt, nei ;) Einaste er at eg skriv dåko, for dykk virkar nå så vanvittig grautete. Du, stolen er frå Ikea den :) Kontorstol berekna på dei små til under 200-lappen (så vidt eg hugsar). Masse lukka til - og takk for kjekk kommentar :)

Anette {foreldremanualen} sa...

Det ble kjempefint med de teppene! Vi har ikke akkurat stjerne tema på rommet til gutten vår, men nå ble jeg inspirert til å friske opp med to små runde tepper. Det blir jo lunere, men samtidig lett å fjerne/flytte på når det skal vaskes. (vasker rommet ofte pga astma).

Ha en fin hel! ;-)

JVT Si Sie sa...

Så fine tepper

Related Posts with Thumbnails