tirsdag, september 15, 2009

Babbel.i.babbel

I dag er ein slik dag der eg kjenner energien struttar, og det er så godt. Ikkje alle dagar er slik kan eg love. Eg er imidlertid passe ør i toppen på grunn av lite søvn, men satsar på å få meg ein aldri så liten lur på sofaen litt seinare. Håpar du les dette Herr Fe ;)

Eg har vore ute og gått ein lang tur i raskt tempo på morgonkvisten, kombinert med avlevering av kidsa. Det har vore så som så med trimturar i det siste. Eg skreiv jo i innlegget Lindas haust at eg skulle gå og bevege meg mykje meir, men eg gjentar: Rom vart ikkje bygd på ein dag ;)

Nydusja og nysminka er eg klar for dagen. Gid alle morgonar var som denne.


Bildene er bilder lånt frå Ib Laursens heimeside. Eit av mine desiderte favorittmerker når det gjeld interiør. Kanskje helst fordi prisen på produkta ikkje er særleg avskrekkande, men også fordi varene er skjønne, tøffe og fine samstundes. Håpar favorittbutikken min tar inn MASSE frå haustens kolleksjon ;)
Er det fleire enn meg som har fått med seg at Coop OBS selg Ilse Jacobsen støvlar til 799 kr denne veka? Eg har litt aversjon mot å følge straumen og kjøpe det samme som alle andre har, men må innrømme at pengane brenn på VISA'en. Skal eg ha svarte, beige eller raude mon tru ;)

Ha ein fortreffeleg flott tirsdag.
Tudeluuuu :)
Oppdatering: Denne vekas innkjøp av matvarer er overstått. Var innom OBS også, og støvlane var utsolgt i alle fargar og størrelsar bortsett frå str 40 og 41... Kanskje like greit. Er jo veldig enig med Bodil, men det er det med å finne ting på salg då :)

12 kommentarer:

BO sa...

Hheehhe! Håpar Venke er innom å lese! :-)
Så flink du er å gå tur å alt ting. Eg har kjøpt meg plenklippar på morgonkvisten!
Såg da tilbodet i aviso om dei støvlane. Men misse dei ikkje litt "glamouren" når dei kjeme i ein sånn kjedebutikk? Ingenting vondt om kjedo, men det er som å plassera Riviera ting på Nille...da hadde liksom ikkje blitt nett da samma!

Ha ein kjekke dag!

A Brighter Day sa...

Så herlig med en sånn dag! Å - jeg elsker Ilse Jakobsen-stövlene! Har selv et par röde. Ikke bare er de pene å se på, de er utrolig gode å gå i! Anbefales :) Når det kommer til farge synes jeg det er omtrent umulig å velge. Jeg kjöpte de röde fordi de var på halv pris en gang :)

Ha en fortsatt energisk dag! Klem

Therese sa...

Så deilig å få gått en god tur tidlig på dagen! Og når sminken er på plass, engergien like så, så må jo fortsettelsen på dagen bli god ;o)

Jeg har de Ilse Jakobsen støvlene du har avbildet er - super gode!! Det eneste er at jeg nok vil kjøpe en annen farge neste gang (når de en gang blir utslitt). Lyse støvler blir fort "møkkete" og det er ikke alt jeg klarer å få av igjen....
Lykke til med valget av farge ;o)

Anonym sa...

Har en del Ib laursen selv, de er kjempe-dekorative uten å "ta" over :-)
RØDE, selvfølgelig
-fnis !!
Ha en kreativ dag, klem Hege.

Helene sa...

Takk for tipset om støvlene. Det blir nok mange som kjenner at visa'en brenner nå :o)

sylysten sa...

Lappeteppe var jo litt i min gate;o) Virkelig lekkert;o)
Når det gjelder støvlene og andre designting, må jeg innrømme at jeg ikke liker å betale masse mer for en ting, bare fordi den har et kjent navn. Med noen hederlige unntak (som GG f.eks.) Syns liksom at å betale 800kr for et par støvler, er vel mye, og det antar jeg er veldig mye rimeligere enn ellers?
Men hvis jeg skulle ha kjøpt, så ville jeg kjøpt røde, så de matcher høstens røde blader;o) Det er jo da man bruker støvler mest;o)))
Klem
Linda;o)

Petit sa...

Jeg har to par I.J støvler, ett med knyting og ett uten. Begge para har jeg fått i gave. Synes de er fryktelig tunge i forhold til andre støvler, jeg da. Regnkåpa i samme merket har ei venninne og min mor. Den er visst tett og lite fleksibel, umulig å kjøre bil i f.eks :) Men begge deler er jo blitt veldig populære, så det er kanskje bare vi som er sære...

Sollis sa...

Herlig med sånne dager:)
Og jeg merker her at det bare blir mindre og mindre av dem nå,termin nermer seg med stormskritt..
Ja,støvlene var jeg innom på Obs! og skulle kjøpe igår..men utsolgt gitt..Kanskje like greit? Hehe,hvertfall i følge mannen her..Jeg går jo aldri med støvler;) Men med to små,må man vel ha støvler?!:)

Ha en fin kveld:)

Rosetrend sa...

Skulle ønske jeg hadde like mye energi som deg i dag, men her var det heller snarere tvert imot... Da er det ekstra behagleig å ta en tur innom din blogg for den er virkelig en fryd for øyet!

Ida sa...

Fine bilder fra Ib Laursen. Fant en bestikkskuff på fretex for en liten stund siden - til en billig penge - gjett om jeg ble glad :-) Enig med deg uansett - prisene er ikke så ille !

Så godt å høre at det finnes flere menneskelige mennesker der ute.. hihi.. ! Noen dager så oser det av energi - mens andre dager er jeg så lat at jeg knapt orker å løfte kaffekoppen opp til munnen for å drikke - det virker mer bedagelig å bare drikke den som en liten kattunge.. !! Og det er het uavhengig av om jeg har sovet mye eller lite en natt! Hmm.. lurer på hva som styrer det ? Kanskje det er en annen liten fe som sitter å delegerer ut energi i løpet av natten.. litt dryss her og litt dryss der, også noen ganger er han på en snurr og mister litt for mye av drysset på ett sted - og hopper over neste.. ?

Haha.. henger du med enda? Ble litt mye fjas og babbel idag, kanskje jeg likegodt skal finne hodeputen.. i tilfelle herr-drysse-med-energi-fe skulle svinse forbi :-)

Natta

Anonym sa...

Enig med Bodil her...Ilse på obs`n e heilt feil, men det har nok med at disse støvlane har mista `"glamouren" for lenge sidan... det er jo faktisk kome mange flotte støvlar på markedet sidan desse blei lansert :)

Hilde

elle sa...

Høres ut som du har hatt en fin dag. :) Alltid så koselig å lese bloggen din, men dette er første gangen jeg hilser på. Så hei på deg.

Related Posts with Thumbnails