søndag, september 13, 2009

Søndagskos


Sjølv om eg nå er inne i min tredje månad av morspermisjonen så er det spesielt herleg med helg. Ikkje alle helger er like innhaldsrike og kjekke, men akkurat denne har vore heilt topp. Det var såååå koseleg å ha besøk på fredag. Det var så herleg å stå opp laurdag morgon, då alt var så ryddig og fint (har jo vore systove her i lengre tid). Og det var fantastisk godt at sola skein i dag. Sol frå skyfri himmel har vi ikkje vore bortskjemte på dei siste månadane.
Me pakka sekken med eplejuice og 'Hjem og lykke' inspirerte muffinsar (lyse muffins med eplebitar toppa med kanel og sukker) og drog på tur i Trollskogen i dag. Trollskogen er eit supert skogområde på Hundvåg som er perfekt tilrettelagt for småbarnsfamiliar og andre turgåarar. Det var bord, benker og grillar fleire stader. Små hytter, steinhus, lavvoar, disser og trær til å klatre i. Turen i dag vart ein aldri så liten sonderingstur, men her skal me jammen tilbake. Ungane var heilt ville av glede. Eldstemann påstod at han fann både skyttergraver og steinalderhus. Ikkje verst det, gitt :)


Vel heime igjen knipsa eg eit par bilder frå kjøkkenet. Tøyposen som heng ved døra ut til bakgangen/trappa ned til kjellaren er ein pose som fulgte med noko barnetøy eg kjøpte for ei tid sidan. Her i huset fungerer posen som oppbevaring for ullstrømper og anna ullvask. Like greit å sortere klesvasken først som sist :) Det er ikkje mogeleg å sjå det, men 'prikkane' på posen er små firkløvrar. Det er derfor den er i bruk, for eg diggar nemleg firkløvrar.

Nå må skule- og barnehagesekkane pakkast og klær finnast fram. I morgon skal de få sjå den ultrafine lampen mikrofeen fekk i dåpsgave, så følg med ;)

Ha ein flott kveld, og ei fin kommande veke.

Ciao så lenge-

9 kommentarer:

Tre Kusiner sa...

Eg storkosar meg på denne bloggen. Snakka meg om inspirasjon ut til fingerspissane. Puuuh. Du får ting gjort og beskriv det meste på ein særs menneskleg måte. Eg ler og kosar meg rett og slett:). Tihi... (ref. laurdagsinnlegget) Ha ei fin veke.Gunilla

sandra sa...

siden vi bor på samme kant har vi også nytt været! DENNE TROLLSKOGEN HAR JEG HØRT OM- LURT Å TA DET SOM EN SØNDAGSTUR!! jeg er hjemme med 2 stk- så det er en plass vi kommer til å gå litt før det blir sur slaps... da vet jeg hva vi skal finne på nete gang vi er hjemme alle sammen:) er det lett å finne frem?

silje-sin sa...

Hei hei Linda:) Søndager er alltid deilige. Og så nydelige bilder du viser:) Liker så godt at du er så bevisst på hva du liker, som feks firkløvere! Ser som sagt stadig etter retrostoffer til deg, men det er visst ikke så lett å finne? Må si jeg koste meg litt med innlegget under også, godt å høre at andre også kan ha det sånn, det virker som du alltid har stålkontroll:) Jeg er sikker på at gjestene fikk en super velkomst alikevel! Ha en fin ny uke! klem

sylysten sa...

Deilig med helger;o) Spesielt når de har så mange artige innslag:O)))))
Ha en flott uke som kommer;o)
Klem
Linda;o)

Anonym sa...

Så kjekt å komme inn på bloggen din- nyydelig!
Ha en fin uke du også:-)
Klem , Hege.

Unknown sa...

Hei! Alltid like koselig å titte innom hos deg :)

beate sa...

Hei.
Så flotte bilder! Er såå misunnelig på den blå kjøkkenmaskinen din altså... (nesten litt synd at min Kenwood Major funker helt tipp topp...)

Får masse inspirasjon og blir alltid i godt humør av bloggen din! (Herlig at du skriver på dialekt...)

Ha en strålende dag.
Beate

Unknown sa...

De muffinsene så supergode ut! Skal prøve å lage sånne jeg også.

Og ja: jeg elsker å ha permisjon jeg også. :)

Det var så koselig å lese innlegget ditt under, om da du skulle få bloggvenninnebesøk. Hehe. Det er godt vi ikke er perfekte. :)

Ha en god dag!

mette sa...

åh i love your home! og du tar så fine bilder! takk for inspirasjon:)

Related Posts with Thumbnails