onsdag, oktober 21, 2009

Deres kongelige høyhet

For 7.5 år sidan mista eg mi kjære gode farmor. Og ein av dei tinga eg arva etter henne var dette bildet av ei ung Dronning Elisabeth og prinsen hennar. Bildet har stått i klesskapet på "rommet mitt" heime hos mamma til nå, men i haustferien tok eg det med meg til Stavanger. Det er jo rett og slett litt kult. Alle som besøker bloggen min, veit jo at eg diggar litt kitchy rare saker ;)
Bildet er skikkeleg innramma og stempla frå eit ikkje lenger eksisterande fotoatelier. Det gjer det jo berre ekstra moro, syns eg.

Alma forgudar barnehagetanta si, og alle bilder ho ser av damer med mørkt hår er henne (alt i frå Snøhvit til Synnøve Svabø). Eg måtte rett og slett le då ho kommenterte det engelske dronningparet. For ho sa " der e Anne Gro, å der e pappa" på klingande Stavangersk her hin dagen ;)

Ellers må eg takke så kjempemasse for alle kjekke kommentarar på forrige innlegg. I dag har eg kutta ut den daglege fotturen på morgonkvisten for å få litt ting gjort i heimen (Simon søv best i morgontimane). Ute i blesten på terassen står det nå nymalte lysestakar, stol og hobbyplate. Eg skal nemleg gjere som Anna og kopiere House Doctor station board'et. Eg får ikkje tak i det nokon stad, og syns det Anna hadde laga var dødsfint!

Ha ein flott onsdag

10 kommentarer:

Jannicke sa...

Hihi,
likte kommentaren fra datteren din :o)
De sier så mye morsomt i den alderen!
Skriv det ned, og ta det med i konfirmasjonstalen ;o)
Ha en fin dag! J.

marte sa...

God ide`. Den likte jeg godt.....tenk å lage den med steder du har vært rundt i verden. Da blir det liksom din helt egen!!

Prinsesse Elin sa...

he he vittig, Linda. Men det er bra at hun snakker stavarngersk. Det lige eg:))

Anonym sa...

så gøy at noen får til å tenke en kan lage sjøl - dette var en fin fin ide og jeg ville absolutt tatt med steder som betyr noe for meg!!
Slik blir de jo heller ikke AKKURAT like!

BROCANTE sa...

Har det bildet jeg også :-) Da jeg var liten hadde vi kongebildene på utedoen. Regner med at du skal ha det et annet sted? Det har jeg også. Gøy med ting som er litt annerledes.

Viola sa...

Barn är väl härliga! Morsom berättelse och fotot har högt affektionsvärde. Kanske blir det Almas någon gågn framöver...

Tvillingmamma sa...

Å, skal du? Du må vise resultatet! Jeg har og forgjeves prøvd å få tak i den til House Doctor. Ellers morsom med kongelige innspill!

Heidi sa...

Så morsomt, jeg holdt på i hele går kveld med samme prosjekt som Anna- bare i miniversjon! Jeg satt med lokale stednavn og klødde meg i hodet fordi det så så rart ut og ble ikke ferdig. Artig å se at andre har gjort det samme (men kommer i mål;) Er spent på å se din også, det blir sikkert stilig! Ha en flott onsdag! Heidi♥

Anonym sa...

Hei! jeg synes det er så fint når barn maler på lerret. Hvilken maling bruker dere?
L

Strikkelise sa...

Hehe, så søtt! Jeg må bare vise teboksen som jeg kjøpte på garasjesalg for noen år siden!

Related Posts with Thumbnails