torsdag, oktober 22, 2009

Inn i det gode selskap igjen


Trestigen har kome inn i varmen igjen etter å ha tilbragt sommarsesongen i hagen. Eg elskar den gamle slitte stegen full av pussestøv og malingsflekker. Kjendte eg var aldri så lite fortvila då eine snekkeren som var her i vinter knakk det nederste trinnet på den. Heldigvis klarte eg fikse det.

Nytt gulvteppe i plast frå House Doctor kjøpt hos Nettpynt. Diggar det. Diggar House Doctor også. Hadde eg hatt min eigen butikk skulle HD vore fullstendig dominerandes i vareutvalget. Nokon som forresten har sett uglelysestakane til House Doctor i ein eller anna butikk?

Som de kan sjå har eg ikkje komt lengre med hobbyplata. Den står der så svart og fin. Sofaen skrik etter nyvaska trekk, men må vente i køen over gjeremål.

Ha ein topp torsdagsettermiddag og kveld,
klem frå

21 kommentarer:

Anonym sa...

Uglelysestager kan du bestille fra Nordhjem. Her har de masse House Doctor-saker! http://www.nordhjem.dk/pi/Lysestage_Ugle_Sart_blå_6761_1684.aspx

Kamille sa...

Hei.

For ein flott stige!! Fint når de er sletne og har malingsflekkar. Likte også godt golvteppe du har handla.
Stilig stol Herr Fe har fått :)

Ha ein flott torsdagskveld!
Helsing frå Kamille

Tvillingmamma sa...

Fin stige. Røft innslag mot det hvite. HD er også en av mine favoritter. Ingen ser at sofaen skriker etter nyvasket trekk, men jeg ser godt her jeg sitter u min at den trenger det. Det stiller seg i køen av andre gjøremål og blir nedproritert p.g.a. maling og rydding. Venter heldigvis ikke storfint besøk i det nærmeste. Så er det også mye kjekkere med lysende rent hvitt trekk når alt annet er på stell...Enig?

Anna sa...

Hei hei :) Takk for hyggelig hilsen på bloggen min, fikk jammen masse besøkende på bloggen min i går etter at du hadde nevnt meg i innlegget. Hehe, ny rekord på besøkende, firedoblet besøkstallet mitt. Begynte å lure på hva som hadde skjedd, men så så jeg at alle kom fra deg. Hihi, du har bra besøkstall ja :)

Blir spennende å se ditt House Doctor-prosjekt. Hadde egentlig to små jeg skulle produsere, men brukte så mange timer på den store, så de får jammen vente (leeeenge) Har to andre House Doctor-prosjekter under planlegging og. Elsker også House Doctor, men syntes prisen er litt høy til den kvaliteten desverre. Men MYE fint har de, oioioioi! Digger stigen din :)

Unknown sa...

Så fin stige! Den hadde sikkert vært superfin i en fotosession. Du har en koselig stue. Ha en god kveld! :)

Tove sa...

Godt å se teppet vel hjemme:) Ble veldig fint. Uglelystestakene og masse annet fra House Doctor er på vei til "meg" fra Danmark nå, og i nettbutikken i løpet av neste uke:)

Anne Marie sa...

Må visst google House Doctor. Hvor har jeg vært i det siste da? :-) God torsdag til deg også!

Tvillingmamma sa...

Jeg var inne på Nordhjem sine sider, myeee fint, men synes 350 kr. ble i meste laget for et par småting. Må nok surfe litt på norske sider i stedet.

Tvillingmamma sa...

Ja mye i frakt altså,... sånn går det når mor er på nettet midt i leggetiden, da må det skrives fort. Nå må jeg redde "rosinene" opp fra badekaret...Ha en fin og kreativ kveld!

Nooria sa...

Jeg er også skikkelig fan av House doctor... og plastmatter :D.

Jeg har tre plastmatter i akkurat de fargenyansene som jeg elsker. Hovedfargen er lys turkis. Problemet er at de ikke holder seg på plass på gulvet... til tross for at jeg har noen skikkelig stødige antisklimatter under. Har du funnet noen løsning på det?

gaver og leiker sa...

heisann Linda.
Me har bestillt uglelysestakane, men ikkje fått dei enda.....
Mvh sæbøvik

Fru sommerfugl sa...

Stigen gjorde seg godt:) Utrolig hvilke ting som egentlig kan gi det lilel ekstra. Fint teppe også forresten. Ha en finfin uke:)

Anne sa...

Så fin stige, og så godt den passa ved sida av sden kvite lampen!
Nydeleg teppe:)
Ha ein herleg kveld!
Klem Anne:)

Den gode feen sa...

Takk takk for kommentarar :) Nordhjem ja. Det er ein desidert favoritt og eg har kjøpt mykje derifrå før. Men då var portoen 200 kr, nå når den er 350 kr prøver eg litt ekstra å få tak i HD-produkta i Norge :) Takk for tips. Uglelysestakar skal eg få tak i forstår eg ;) JUhu, nå er det Forbrytelsen for tur :)

Blåbærpai sa...

Tøff stige!
Gult er kult, gul stol,gule stakar og no gul signatur!Blir glad av den fargen.Kult!
God helg du flinke Fe!

Frk. Badegakk sa...

Flotte bilder! Skjønner godt at du er glad i stigen din jeg!=D

det beste i livet sa...

Å lekker stige...den kan brukes til så mangt..House doctor har mye fint! Ha en deilig dag!

Lena S sa...

å så fin gul stol ! :D

De uglelysestakene er så fine altså,men har du sett vasene til Fruitflypie på Etsy ? De er fine de, og hun har noen sett med de skjønneste ugler i par også. Dessuten har hun de i mange fine farger :)

Den hobbyplaten du skal forvandle kommer til å bli så knalltøff.
Ha en riktig flott fredag videre !

Jeg har fri og skal vaske vinduer, for vi har faktisk sol og knakende flott høstvær for en gangs skyld :)

HønePøne sa...

Jeg husker sist du blogget om den stigen ;) den sto lent mot stueveggen, mens du egentlig ville ha den under et epletre.. (jeg høres sikkert ut som en stalker... hehe!) Stigen er iallefall knallfin!
Jeg er på utkikk etter et par House Doctor julekuler jeg så i et blad for et par år siden. Det var elefanter i lilla, turkis, glitter og stas. Har aldri sett dem, hverken i butikk eller på nett, men kjenner at jeg absolutt skulle hatt noen på juletreet :)
God helg!
Klem, Madeleine

Kos og kaos sa...

Jeg har en på min hylle... Kjøpt hos " Lykke og Lukas" i Harstad - men det blir vel et stykke å kjøre....

Tøri sa...

hei!jeg er på jakt etter tolix,og så dukket ditt navn opp.Hvor i stavanger selges disse? Tøri

trellevika@gmail.com

Related Posts with Thumbnails