lørdag, oktober 17, 2009

Flyboren skatt

Sjå denne herlege tapeten eg henta på postkontoret hin dagen. Det er ein rull med gammal vinyltapet bestilt på Etsy. For å vere heilt ærleg såg eg ikkje før etter at den var bestilt og betalt at tapeten hadde blå (navy) bakgrunn. Eg trudde nemleg den var mørkebrun, he he. Eg trur me tapetserer eine veggen på rommet til snuppemor med denne, men i og med at det er ganske drastisk - så må eg tenke litt på det først :) Den kan jo også vere kjempefin til å tapetsere boksar og esker med.

Kjekt at original emballasjen var inntakt:
Med eit heilt fantastisk fint haustver ute, vert det mindre tid til blogging og nettsurfing innandørs. Dagens innlegg vert derfor kanskje ikkje av den mest inspirerande sorten, men eg må berre vise dåko verdas skjønnaste målebåndsnelle.
Denne kjøpte eg på Monsoon Accessorize, ein butikk eg forøvrig diggar ;)


Ha ein wunderschön fabelaktig lørdag du også.
Diger klem frå Linda

15 kommentarer:

g u r o sa...

Wunderschön målebandsnelle!! Hmmm, må nok innom den butikken igjen snart..hihi!

Tapeten var sprek! Det må eg seie! Moro med EKTE vare...(og så ser ein jo kor for eksempel stoff og stil har henta inspirasjon.) ;)

Laurdagsgodt, tv og hemmeleg strikkeprosjekt i kveld...digg!

Sukkermamma sa...

Monsoon - kul butikk, men sender dei til Norge da? Fekk du dei til å sende det til deg?

Den gode feen sa...

Neida Sukkermamma, Monsoon har butikk på Kvadrat - eit butikksenter som ikkje er langt herifrå :) I Bergen har dei butikk på Bystasjonen. Accessorize finst det vel mange mange stader, men barnekleavdelinga er det færre av.

atinybitofheaven sa...

Oi- den ugla ( eller hva det nå er ;-)) MÅ jeg bare ha :-)

Takk for "tips" :-)

Lene sa...

nydelig liten ugle! Jeg er enig med deg at den butikken er en av de bedre. Jeg har kjøpt mange fine kjoler til min eldste datter der. De kjører jo ofte halvpris på "gamle" varer, og da kan man gjøre noen kupp!

Ha en kjekk kveld!

Bless by Tone sa...

Takk for tipset til en fantastisk nettbutikk - den kommer til å bli brukt av meg også!!! Tone

Petit sa...

Oi, der dukka voksduken til bestemor opp... Ja voksduken altså :)
Hadde jeg ikke sett denne tapeten ville jeg aldri husket at hun hadde en slik voksduk. Men vips var barndomsminne på plass.
Takk :)

marie sa...

Etsy og tapet, ja. det har jeg ikke tenkt på. Også jeg som er på retrotapetjakt. Jammen må jeg ile inn.

Kaspara sa...

Hei Linda!
Å, så herlig ting! Mønsteret på tapeten var flott og den søte ugla med målbåndet var helt skjønn. Jeg elsker kombinasjonen rosa og rødt, så den var en innertier for meg.
Søsteren min med Nr. 9 snakker forøvrig stadig om din blogg. Hun liker den veldig godt! Hun nevnte her forleden at hun hadde lest innlegget om søthunger og synes du skrev så artig.
Ha en fin helg videre!
Klem fra Kaspara

Tvillingmamma sa...

Kjempesøt ugle, lurt å ha målebåndet i noe eller blir det lett surr! En sånn kunne jeg veldig godt tenke meg...

Jeg har vært på Rom for mer. Der hadde de bl.a. fått mange nydelige puter fra Mimou. Tenk om jeg hadde klart å sy noe lignende! Jeg har forøvrig brukt det fine været til skure skiferplattingen, for så å gi den et godt lag med beskyttelsesprimer før vinteren og frosten setter inn( eh..litt i seneste laget kanskje...var is på bilen her i morges.) En av de tusen utendørstingene vi ikke fikk gjort i sommer....Men kjekt å være ute i det nydelige været. Sammen med prinsen og prinsessen har jeg satt på trappen og spist hjemmelagde skillingsboller i varmen av solstrålene!
Det har ikke blitt så mye tid til innendørspuslerier, men jeg har begynt å strikke lue til prinsessen. Og ble så ivrig at jeg er over halveis( begynte i går kveld.)

Prinsesse Elin sa...

Du er hjertelig velkommen til løe fest 21/11 men ta å ring meg så skal du få mer informasjon;)

Frk.Badegakk sa...

Jeg digger ugla di!!!! vil åååå haaaaa!

sol sa...

Herlig målebånd, det hadde jeg garantert ikke fått ha i fred for Lille Ville :)

Frk.Badegakk sa...

Den er jo bare skjønnest! Hvis du har muligheter for å få tak i en så gjør gjerne det! Bare si ifra hvor mye du skal ha for den + porto hvis du får tak i den. Den er vakker. Rett og slett.
Så vidt jeg vet er det ikke noen sånn butikk i min nærhet. Men nå bor jeg i en ny by da, så. Har ikke sett sånn butikk. Men elsker ugla.
Du er vel snill!!!
Nå sitter jeg i sofakroken og strikker etter å ha vært ute på bøssebæring. Nå følger jeg spent med på hvordan aksjonen får inn!=D

Anonym sa...

Oj, der fikk jeg flashback! Hadde slik tapet på rommet mitt - 2 brune/hvite blomstervegger, og 2 med brune/hvite striper. Det var det mest trendy man kunne få i Bergen på begynnelsen av 80 tallet, hehe.

Related Posts with Thumbnails