onsdag, oktober 14, 2009

Trist og grått i grunn


Dei siste dagane har eg bytta litt ut på dekoren i stova. Dei fargerike putene skal få haust og vinterferie, og skal bytast ut med nokre mindre sommarslege. Men eg syntes det vart litt grått og trist og fargelaust. Rett og slett tamt. I morgon skal maling innkjøpast, og litt andre farger skal på plass. Mon tru om ikkje lampeskjermen skal få nytt trekk også. Det får duge medan eg sparar til nye lampar frå La Lampe Gras ;)
Steinar eg hamstra på stranda i favorittlandsbyen min i Italia har flytta innandørs for sesongen. Dei har fått eit lett grønnleg skjær etter å ha tilbragt sommaren ute. Eg må visst gje dei ein omgong med børste og såpevatn. Det er greit å ha planane i orden iallefall, he he he.
Tusen takk for overveldande respons på forrige innlegg. Det er alltid så ekkelt å publisere ting som egentleg er veldig personleg. Men med dei kjekke kommentarane feiast all skam til sides. De er toppen altså!!!

Ha ein finfin onsdagskveld, klem frå Linda

17 kommentarer:

pepperkverna sa...

Nydelige steiner som vekker gode sommerminner.......Hege

prinsesselinn sa...

Nederste bilde var superfint;)

TONE sa...

SÅÅfin blogg du har og du skriver så bra....fint med NYNORSK =) Er ny i blogg verden...så nå reiser jeg rundt i bloggene for å bruse med FJÆRENE..
Ha en flott Onsdag kveld UTEN SNOP!! Flink du!!
Ciao..titt innom meg visst du vil..

Christine Louise sa...

Syntes du hadde det nydelig :) Steinene var flotte :)

Klem fra meg..

Titom sa...

Gleder meg veldig til å se hvilke farger du velger, blir spennende.

Tvillingmamma sa...

Her i huset fjernes den lett maritime stilen i loftstuen. Den passer godt på sommerstid. Særlig når man ser sjøen gjennom de hvite sprossevinduene. Men de hvite chiffongardinene med riss av blå sjøstjerner, de blå/hvit-stripete rullegardinene fra Åhlens,og de blå stjerneputene fra Lexington måtte fjernes akutt på mandag. Da var det høst, og det ble det litt for kaldt med blåtoner. Men ja, det ble litt tamt her og. Særlig i den hvite Ecktorpen...( skrives det sånn?)etter en hel dag foran pc-en har jeg visst mistet stavesynet.. Jeg er litt i villrede med hensyn til farger nå. Jeg vil gjerne ha det litt nøytralt på høsten, med innslag av naturfarger, men det kan fort bli fargeløst og kjedelig. Har hentet frem de brune saueskinnene mine og Rørospleddene. Da blir det ihvertfall lunt og godt! Gleder meg til jeg kan ta inn frisk grønn granbar å legge i vinduspostene. Det er fint til det hvite synes jeg. Men det er heldigvis ikke jul helt enda. Får nøye meg med litt kongler og greiner i mens. Det blir spennende å se hva du finner på! Gjett hva jeg kjøpte på vei til jobb i dag? Cola-light og Crispo, fy skam, skulle vært ulovlig å ha butikker rett utenfor jobben som åpner kl.07.00. Veldig dårlig selvdisiplin på den tiden av døgnet....Men det fikk fart på blodsukkeret og jeg fikk gjort mye unna mye på jobb i dag, men i morgen altså, da er det slutt. Hørt an før?

Sjova sa...

Delikat er eit ord eg vil bruke, men er vel kjend med at det ofte blir for tamt(sjølv om eg kan hende tek han for langt). Uansett- du har ein sjarmerande blogg og gode bilete. Ha ei fredfull veke.

Jannicke sa...

..du skriver så bra, så det er en fryd å besøke deg :o)
Søthungeren deler du nok med mange av oss andre, ja. Meg inklusive!
Jeg har prøvd både Krom og andre kjerringeråd for å bli kvitt det, men den gang ei..
Likte så godt bildet av de to paispisende damene... virkelig herlig blikk... lett blanding av oppspillt og oppgitt!! Hoho..

Klem til deg! J.

lillebille sa...

Det blir nesten som et tomrom når sommeren er over. Venter spent på hva du har tenkt til å trylle frem for å erstatte sommerens friske farger. At det blir bra er jeg ikke i tvil om. Du fikser!

Og når det gjelder søtsuget så høres det fryktelig kjent ut. Det at du tør å ta steget å blogge om noe som det er så mange som kjenner seg igjen i gjør jo bare at vi setter ekstra stor pris på deg :o)
Du sier tingene som de er. Med en herlig snert av humor.

Det er alltid en fryd å titte innom hos deg, enten du byr på inspirasjon eller herlige obervasjoner av livet sånn helt generelt :o)

Stor onsdagsklem fra meg :o)

Katarina sa...

Glede mæ te å se Feens makeover med farger. Må bare også si at du e steike flink ang dette med "frøken søtsug". æ blir så imponert over folk som klare å holde det,for det gjør nemmelig ikke jeg..Jeg er altfor glad i kvalitetssjokolade og gourmetting,så det å ta fra meg dette er ett stort brist i hjertet...kniis:-) Stå på Feen,you can make it! Klem fra København ;-)

elle sa...

Jeg er også glad i hvite kubbelys, stormlykter og steiner. :) Det blir spennende å se hvilke farge(r) du velger. Gleder meg til update!

Ha en strålende fin torsdag.

Mitt lille hus på landet sa...

Koselige bilder! Du er jammen flink som klarer å opprettholde gottestreiken:)

jess1 sa...

Synes du har det helt nydelig uansjett,men er litt lei av bare hvitt og grått selv kjenner jeg, så denne vinteren tror jeg nok det vil bli en del lille her i huset.

Det er jo godt med litt farger, men jeg er absolutt ingen tilhenger av å overdrive ;o)

Steinene dine var nydelige, onsker meg puter som ser slik ut,men de er jo så sinnsykt dyre...

Jubis sa...

Ville bare takke for flotte innlegg. Det er så utrolig bra at du skriver om virkelige hverdagsting som betyr noe. Er fast leser og desverre treg med kommentarene, men liker spesielt godt den humoristiske og varme måten du beskriver dine utfordringer som mamma og menneske. Kjenner meg godt igjen altså :-) Er så grusomt kjedelig med alle disse vellykkede menneskene der alt er solskinn til en hver tid :-E

Ellers kan jeg bare si at jeg har to små, og FATTER ikke at du klarer å rekke over alt du gjør!

Klem fra Oslo

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Linda! Leste nettopp ditt innlegget under her ... synes du er kjempe-flink!! Stå på videre!! Du kommer sikkert til å merke effekten av det etter hvert når kroppen din ikke er avhengig av sukker lenger;) Kanskje en liten detox hadde gjort susen også?! *smiler* Sjekk tipsene på bloggen min hvis du vil:)

Klem Anette:)

marie sa...

Jeg vasker steinene i bestikkskuffen i oppvaskmaskinen, jeg. *lat*

Ha ei flott og fargerik helg, Linda.

Marias skriblerier sa...

Det er så fint å dekorere med steiner! Ønsker deg en god helg!

Related Posts with Thumbnails