fredag, oktober 09, 2009

Musa frå Mars og andre rare kreasjonar

På den gamle PC`en dukka bilder av ting eg laga for åresvis sidan opp. Det skadar nok ikkje med litt mimring, og deler eit par bilder med dåko. Musa frå Mars på første bildet vart sydd av ein liten stoffbit av Bodil Bo sin barndomsnattkjole (fekk masse gamle klede av mammo hennar ein gong). Anar ikkje kor musa tok vegen, men mest sannsynlegvis vart den solgt :)
Fisken over sydde eg i velkommen-til-verda-gåve til Smileulls førstefødte. Hønestoffet hadde eg fått av ein nederlandsk blogglesar, trur jammen eg framleis har ein liten rest.

Gensaren over var ein av eldstemann sine. Den symboliserer dei dagar då eg kunne ta på han kva som helst utan å møte demonstrasjonar. I dag er han meir bestemt gitt, og nekter gå med det eine og det andre. Eg har full forståelse for det altså, men du og du kor enkelt det var :)

Vel, vel, dette vart eit innlegg i hurten og styrten. I morgon vender me nasen sørover til Herr Fe igjen. Mamma lagar kjempegod kvelds på kjøkkenet, og eg skal dekke bordet.

Ha ei flott helg, og ein god fredagskveld :)

Klem frå Linda

14 kommentarer:

Ida sa...

SÅ morsomt å plukke frem bilder fra gamle datamaskiner :) Kanskje jeg skulle ta meg en titt i min ekstrene harddisk!

Fisken var utrolig morsom da! Hihi.. de fiiine stoffene må jo ha forfulgt deg hele livet!!!

Hvor gammel er din eldste? Christoffer er jo blitt 4 år nå - og jammen er det ikke lett å få han til å kle på seg! Nei, ikke den mamma - denne.... Også starter diskusjonen..heldigvis er det flest gråværsdager her i Bergen (det husker du nok godt.. !) - for støvlene skal ALLTID på!

Ha en fin helg!
klem

jordbærpiken sa...

Skjønne ting du har laget. Likte veldig godt den fisken! :)

sandra sa...

ski8kkeli koselige figurer:) veldig kreativ du!

SavanneTreet sa...

Søt kanne også =)
M

Jannicke sa...

..hihi,
så søtt med en mus ikledd Bodil sin gamle nattkjole ;o)

Klem J.

Petit sa...

Et par sånne fisker skulle jeg gjerne hatt på barnerommene, knallfine :)

lena sa...

..he he kjenner til problemet ja! Eg hadde nett ein liten kar som syntes det var flaut å gå på skulen med søte sniglar på genseren...men eg vant duellen den dagen, stakkars guten;)
Klem...og god tur heim igjen!

Velkommen til min kreative verden sa...

Så morsomt! Nå måtte jeg virkelig smile. Fisken var jo helt skjønn!

Småenglenes verksted sa...

så gøy å se - de var kjempefine:) Du er veldig kreativ

Therese sa...

Morsomt å mimre litt og det er jo kjempefine ting du har laget. Syntes genseren er fin også jeg, men det er vel tvilsomt om jeg hadde fått den på min snart 7 år gamle prins (iflg sikkert barnslig...) :O)

Ønsker deg en herlig, kreativ helg!
Klem

Anonym sa...

He he ja det var tider då eg kunne bestemme kva klær eldstemann skulle ha på seg, nå i en alder av 14 har eg ikke stemmerett i det heile tatt!!!!

Eva sa...

Hei. Havnet på bloggen din via et par andre blogger. Synes bloggen din er vidunderlig! Legger meg til som følger her, og håper det er greit. Vil gjerne se mer av din blogg!
Ha en fortsatt fin kveld.
Hilsen Eva i "Huset på Holmen"

Hyttehuset sa...

Superduperskjøn fisk!

Kos og kaos sa...

Så gøy med ting fra barndommen! Den lille kAFFEKJELEN du viser på det første bildet er helt lik den jeg fikk av min mor i sommer. Hun ville at lillegull skulle ha den, og kunne fortelle at hun lekte med den da hun var liten - dvs tidlig på -40 tallet!

Related Posts with Thumbnails