mandag, oktober 12, 2009

Ikkje etter planen


Det er jammen ikkje alt går etter planen med tre små i hus. Eg anar ikkje kor mange halvferdige prosjekt eg har måtta forlatt fordi noko kjem i vegen.

Mamma har ei nydeleg humle i hagen sin, og nå var den i full blomst. Eg har alltid hatt lyst til å lage humlekrans, og innimellom regnbygene stakk eg og veslegull ut for å hauste inn litt humle.

Eg dokumenterte det heile med fotoapparatet, og om ikkje anna vart det iallefall fine bilder. Humlen kom nemleg ikkje lengre enn til kjøkkenbordet. For brått var det slutt på formiddagskvilen til veslebror, og resten av dagen gjekk til andre ting enn kranslaging.... He he, er det ikkje typisk?
For å illustrere korleis humlekrans ser ut tok eg eit aldri så lite google-søk. Sjekk den nydelege kransen til Blomsterverkstad, og for ikkje å snakke om Mariannes.

Nei, humlekrans skal det bli, men det får bli først ein anna dag :)
~
I Stavanger er det FANTASTISK ver i dag, og eg og mikroen skal straks ut på vår andre langtur. Hønemor skal ut for å hente kyllingane sine heim.
~
Ha ein super mandag :)

23 kommentarer:

Emmas utsikt sa...

Nyyyyyydelig bilder og like nydelig jente! Jeg kjenner godt igjen meg i den triste kombinasjonen av mange planer og dårlig tid.

:) Ja ja, ambisjonen er det ikke noe galt med i hvertfall.

Anita sa...

Slik krans var kjempe fin!!
Har aldri visst hvordan humle så ut før faktisk.. Hadde det ikke vært for at det er svært giftig for hund, så kunne jeg absolutt tenkt meg å ha sånn i hagen selv.

Fliegenpilzchen sa...

So leuk;-))))
Greetings from Germany
Biggi♥

Lene sa...

så fine bilder av prinsessa di! Kjenner meg igjen i halvferdige prosjekter, men hos oss er det som regel midt i støvsugingen eller middagen. Føler jeg sjelden får fullført noe som helst om dagen... Men det kommer vel en tid da vi vil savne dette!

God tur og god ettermiddag!

Lene.

BO sa...

Så skjønne ho er! Vesle pusen! Kunne klemt ho i to! :-D

Kjersti sa...

Nydelige bilder, og FOR et fint vær ja! Endelig ser det ut som om den fine hausten ska komma.. I like it!

Marianne sa...

Hei Linda! Har hatt et ras på bloggen min i dag, og det var uventet siden jeg ikke har lagt ut noe! Fant ut at de fleste kom fra deg jo : ) Morsomt, takk for oppmerksomheten!
Og jeg har det akkurat som deg, kommer litt sånn halv-veis. Nydelige småjente-bilder!
Klems far Marianne

Berthas Oldebarn sa...

For en nydelig jente!
Godt å høre at ting sklir litt ut i sanden hos deg også. Så masse vi skulle ha gjort...Ser likevel ut som du rekker over en hel del!
Klem H

atinybitofheaven sa...

fantastiske bilder- og for ei akker tutte du har:-)

Anonym sa...

Man skal jo ha mål og kreative prosjekt...,
men jammen sååå frustrerende noen ganger ja!
Idag sov lisjegull 25 min....
Ja, ja bedre lykke neste gang
- blir ihvertfall en fin krans i det materialet:-9
Ha en fin uke, klem Hege.

Anonym sa...

Gratulerer som en av de utvalgte bloggene

http://www.side2.no/livsstil/article2727669.ece

Jannicke sa...

..ingen tvil om at humlekrans er flott! Men vi travle husmødre kan jo ikke rekke over alt heller :o)
Det er tanken som teller, hihi..

Takk for gode ord hos meg,
det varmet laaangt inn!
Klem J.

Rosemary and Thyme sa...

For en skjønn liten tullemor!
Ja, humlekrans er nydelig. Skulle gjerne fått laget meg en slik, ja.

Lenemora sa...

Jenta di' er veldig skjønn, vakre, vakre bilder!

Klem fra Lenemora

Christine C sa...

Så koselige bilder av vesla di :) Kjenner meg godt igjen i at alt ikke alltid går etter planen når man har små i hus, men det går seg til heldigvis, hehe. Ha en fortsatt fin kveld.

ANETTESHUS.COM sa...

Å, sååå herlige bilder!! Den lille jenta di er jo så skjønn! Kjenner meg godt igjen i planer som brått blir avbrutt, ja;) Slik er det med små barn i huset, de lever i nuet;)

Klem Anette:)

Husdraumen sa...

Hoho...eg har lese laaangt bakover på bloggen din no, og må leggje igjen ei lita helsing! Du skriv fantastisk herleg! Sit og ler for meg sjølv her åleine på stova, eigentleg på veg til senga...
Gler meg allereie til å lese meir, deg vil eg følgje vidare!

SMil frå Anita;)

Tvillingmamma sa...

Kjenner meg igjen der ja....har hatt flere planer om en eføy(som vi har mye av her)krans på ytterdøren i hele sommer/høst. Laget en stor hjerteformet eføykrans til en låvedør i forbindelse med et bryllup i mai. I midten hang jeg et rosa og hvitrutet stoffhjerte. Etter den store begivenheten ble den hengende på den mørkegrå ytterdøren vår. Der hang den lenger enn den strengt tatt burde, ( det tok sin tid før jeg fikk den ned igjen...) Akkurat som jeg ikke så hvor vissen den var hver dag jeg passerte den på vei inn og ut....) Ellers nydelige bilder du har tatt i det nydelige Rogalandsværet i dag...Jeg har brukt deler av dagen til å male et skap som skal stå på prinsen sitt rom...Det har stått pusset og klart en god stund nå, og i dag fikk jeg endelig gjort det! Da har jeg bare prinsessen sitt igjen.

elegance sa...

ÅÅÅ herlig and så fine bilder av hage, feer og så deilig å lese alt du skriver...så imponert...deg vil jeg følge med på.;D)))

Linda S sa...

Kjenner til det der med uferdige prosjekt- har sorten her også :) herlige bilder :)

HønePøne sa...

Skjønne bilder av en skjønn jente :)
Jeg synes du rekker utrolig mye for å ha tre små. Her kjenner jeg at den mest hektiske perioden er over. Lillebror er snart tre år, og jeg har en ledig stund i ny og ne :)

IfraLahell sa...

Så herlige bilder av den lille frøkna di ;) Kjenner til halvferdige prosjekter, har så mange ting jeg gjerne vil sette igang med og ja...tiden strekker ikke til. Et prosjekt jeg synes du skal sette igang med er å male rammen i gangen gul. Det tror jeg blir knall fint ;)

Nydelig vær her idag også. 6 mnds kontroll og lang trilletur står på tapetet!

Klemmer

4 små sa...

Nydelege bilder! Blir nok krans ein annan dag:)

Related Posts with Thumbnails