tirsdag, oktober 13, 2009

Frøken Søtsug

Eg er verkeleg Frøken Søtsug. Eg er rett og slett Frøken Søtsug de Luxe. Eg har alltid vore slik. Berre spør alle som kjenner meg. Eg elskar is, drops, karameller, kaker og sjokolade. Har eg valget mellom ein Dolly Pizza og ein Japp, så velgjer eg Japp`en.

Mmmm. Eg hugsar framleis på alt slags godteri som fantes då me var små, men som ikkje er der lengre. Er det fleire som hugsar dei rosa Spearmint tyggisane, og dei innpakka karamellene ein kjøpte i laus vekt (lik fasong som Smørbukk, men med fruktsmak og blått, raudt og gult papir), sjokoladane innpakka i sølvpapir (heitte ikkje den eine Hassle, mon tru?) og vaniljeiskremen med Asterix figurar på den blå pinnen?

Namm, eg er sikker på at eg kunne ha levd utelukkande på godteri. Men det går jo absolutt ikkje an. For det første har eg lyst til å vere sunn, eg vil leve lenge og eg ynskjer ikkje utvikle diabetes.

Eg har derfor frivillig inngått veddemål med Herr Fe. Dersom eg et godteri før 24. desember, så må eg betale 10 000 kroner til han. Og vica versa. Veddemålet vart inngått 7.juli, og det har gått overraskande greit. Sjokkerande greit. Kanskje nettopp fordi eg frå då av dekka søtsuget med eit aksellererande inntak av kaker, kjeks og vafler? Eg er jo Frøken Søtsug må de hugse. Aldri har fyrstekaker og marsipankaker frå kakehyllene på Rema Ett Tusen smakt betre. Og rullekakene er jo faktisk ikkje så tørre og ekle, dei er knallgode. Iallefall når det er evighetar sidan ein har ete sjokolade. He he.

Men nå slit eg. Herr Fe skjønte kva som føregjekk og utvida veddemålet til også å gjelde kaker og kjeks. Til og med nugatti er bannlyst nå. Sukk, sukk, sukk. Nå må de ikkje tru at eg er fullstendig underkua av Herr Fe, og at han bestemmer kva eg puttar i munnen. Eg vil dette så sterkt, så eg har bedt han om å vere skikkeleg streng med meg. Eg vil ikkje ete søtt. Men suget er der. Men nå har eg funne på ein ting som faktisk hjelper meg å vere litt sunn, og som gjer at eg ikkje skeier ut med så masse usunne ting. Ja, for eg likar jo også feite ting. Eg er kanskje ikkje akkurat Frøken Feitsug de Luxe. Men i nøden spiser fanden fluer, veit de.

Nå når det er så fint ver, så startar eg dagen med ein oppimot 2-timars tur. Eg følgjer eldstemann og dei andre ungane i gata til skulen. Turen startar kl 0730. Denne turen betraktar eg som oppvarming, då tempoet er så som så. Men frå eg har sagt ha det til min elskede førstefødte, så gassar eg opp farten. Når me er framme med barnehagen til veslesnuppa 20 minutt etterpå, så er eg passe raud i kinna og lett andpusten. 2-åringen vert trygt plassert i den kjekke barnehagen, og eg spaserer i veg. Er det Power walking det heiter så fint? Oppover og oppover går eg. Når det svir i musklane så tenkjer eg "da e nå da virka", og prøver å presse meg til å gå fortare. Tempoet er så som så i siste oppover bakken, men eg kjem meg nå på fram :)

Sørmarka er fabelaktig fin, og kvar dag prøver eg ut ein ny sti. Eg er jo ikkje akkurat lommekjendt i Stavanger enno (har berre vore busett her i 1,5 år). Mikrofeen søv så godt i vogna, for den humpar så fint på grusvegane. Og eg går og går. Og smiler breidt. Eg og alle pensjonistane smiler til kvarandre og seier "go` måren". Dei er sikkert like glade som meg over det fine veret, og over å komme seg ut og bruke kroppen litt.

Vel heime igjen er det frukost som står på tapetet. Først til veslemann, og så til meg. Og det er nå turen hjelper i forhold til at Frøken Søtsug skal bli Frøken Sjølvkontroll. Alle kcaloriane eg har forbrent på turen, vil jo vere aldeles fånyttes om eg nå skulle hive i meg rista brødskive med smelta smør og sukker på (ja, for det er nemleg knallgodt). Neida, nå går det i naturell smøreost og kalkunpålegg nå. Det er også kjempegodt, eg må berre komme meg bort frå alt dette søte. Bort frå den søte gifta som eg er så avhengig av.

Akkurat nå, sit det ein liten djevel inni hovudet mitt og fortel meg " Herr Fe har glemt å nevne boller, Herr Fe har glemt å nevne boller". Men veit du, vesle djevel. Eg skal uansett ikkje ete boller eg, sjølv om min elskede Herr Fe har gløymt å nevne at boller er inkludert i veddemålet. Frøken Søtsug er nemleg på veg til å bli Frøken Sjølvkontroll de Luxe.


Og i denne forbindelse. Er det fleire enn meg som har lagt merke til denne reklamen for Thin 400? Eg må jo innrømme at eg til stadighet les reklamar for slankeprodukt, men enno har til gode å teste nokre ut. Det må då vere veldig feil det som står i annonsen, at ein må gå tur i 3 timar for å forbrenne 400 kcaloriar? Eg er nemleg bombesikker på at ein forbrenn mykje meir enn 400 kcaloriar ved å gå tur i 3 timar. Sjølv om turen så måtte føregå i sneglefart. Nei, nei nei, eg skal iallefall ikkje teste Thin 400...Bildene i dagens innlegg er tekne av eit innramma postkort eg fekk hjå Bodil Bo ein gong for sånn cirka etthundreogførti år sidan. Eg syns det er så knakande bra. To triste damer som et blåbærpai, og trøstar seg med at "It`s only fruit". He he he, som eg skulle gjort det sjølv.


Ha ein fabelaktig flott tirsdag,
Klem frå
Frøken Sjølvkontroll wannabe de Luxe
PS! Akkurat nå skjemst eg veldig over å publisere mi store last for alle lesarane av bloggen. Men vil samtidig ha ein ærleg blogg, så eg skundar meg å trykke Publiser-knappen ;)

55 kommentarer:

Emmeline sa...

Hehehehe. I LOVE ÆRLIG BLOGG og bare ELSKER dette knallanes gode innlegget fra fru superflink flinkis de luxe: Be Proud... Litt verre at meg og Elin gav bort snopeskål og tilhørende mengder snop til Herr og Fru Fe da vi var på besøk. Skamme skamme. Men jeg kjenner meg igjen. Noe så innigranskogen;) Huttetu men stå på jenta mi...Dette klarer du;)

atinybitofheaven sa...

Fantastisk innlegg.. jeg humret meg gjennom hele :-)

Lykke til- dette klarer du :-)

Unknown sa...

Herlig innlegg! Fantastisk godt beskrevet, du har sett ord på det vi andre tenker. Takk for det!
Jeg er også altfor glad i søtsaker og spesielt Japp. Har gjort et iherdig forsøk på å endre litt på egne matvaner. Det som har gitt best resultat for min del er havregryn med melk og litt syltetøy til frokost. God start på dagen med en sunn frokost, søtsuget har minket og energien strutter. Jeg kan også anbelfale eplesideredikk kapsler, funker som ei kule!
Takk for en fint innlegg og masse inspirasjon.
Hilsen Linetoppen

Marieinwonderland sa...

Hei!
Jeg ha akkurat lånt boken "Kjernesunn familie" av Mauritson og det er fascineredne lesning om sukkeavhengighet for både barn og voksne. Listen over hvilke sukkerstoffer man kan være avhengig av er lang og inneholder blant annet; sukker, hvetemel, pasta, ris, juice, fruktyoughurt, forkostblanding. Kjente meg igjen i noen av beskrivelsene av familene. Se mer på www.kernesundfamilie.dk og lykke til! Unner deg pengene:)

mali-mo sa...

Så knallflink du er!!! Klapp deg sjøl på skulderen! Eg er imponert, for eg er akkurat like søtsukkeravhengig som deg. Eg ELSKER kaker, sukker og snop. Og ja, de sjokoladene het Hassle. En med gul/rød skrift og en i mørkeblått på sølvpapiret?

Eg husker godt coop sin melkesjokolade eg. Produsert i Sverige. På sommeren var vi nemlig på hytten, med coop innen rekkevidde, og sånn passelig lite penger til rådighet. Men coop sjokoladen, i hvitt og blått papir, var både billig og god ;)

Og du boller..tja. Eg har no begynt å drikke sjokomelk. O'boy funker fint til meg som har passert 35 og ;)

Men du er flink ja, og du inspirerer veldig. Eg burde virkelig absolutt gå ned noen kilo, og siden eg ikke har noen vogn å trille, og ikke får tatt av noe på amming etter denne fødselen heller, så sliter eg litt med overskuddet på kroppen da. Prøver å gå masse på tur, det skal vel være bra både for kropp og kilo og psyken...men så trøstespiser eg litt knask på kvelden og er like langt. Er ikke like flink som deg ennå, men med inspirasjonen innabords kan det jo hende det kommer?

Ønsker deg masse flotte turdager Linda, og takker for inspirerende innlegg. Blir alltid glad av en tur innom bloggen din. Takk!

g u r o sa...

Du skriv berre såå bra, altså! Hihihi...

Eg kjenner meg godt igjen...men er nok ikkje akkurat frøken Sjølvkontroll!

Takk for enda eit inspirerande innlegg! Vi er vel mange som treng inspirasjon, utan at det blir sånn flinkis-opplegg! (Eh..misforstå meg rett, flinke du!)

hvitstil.com/Christine sa...

FLINKIS! MEGAFINKIS!! Du inspirerer veldig nå- kunne tenkt meg akkurat det samme......men jeg er også så glad i godt! Jeg tror også du brenner flere kalorier- husk- du går med vogn også!

Riegel og Hassla??? Var det ikke det de het? En rød og en blå!
Lykke til med søt-utfordringa di. Jeg er helt sikker på at du klarer det!

Stjerneteller sa...

Veldig bra innlegg! Jeg er ikke plaget med å være snopegris, men er til gjengjeld alt for glad i cola light. Det er jo ikke det aller verste man kan helle i seg, men overhodet ikke det beste heller. Har en venninne som er likedan, bare at hun eeelsker pepsi max. Hun er redd hun må skifte ut alle tennene om noen år, pga all etsingen i alle de grusomme e-stoffene. Noe som selvsagt vil bli skrekkelig dyrt. Sleipe som vi er, har vi funnet løsningen, og har laget et eget "pantefond" av alle tomflaskene! Foreløpig er det på drømmestadiet,men planen er i alle fall god nok til å draes frem om noen sier noe negativt om lasten vår. Lykke til, jeg er sikker på at pengene er dine. Hva skal du bruke dem på? "Eg skal ha for titusen kroner i snop, en av hver!"KAn bli en del bananbugg i allefall.Ho ho ho

det beste i livet sa...

Helt konge innslag...jeg kjenner meg igjen..;D)) hi, hi...du skulle skreve bok du...hadde solgt som gotteri!;D)))

Tone sa...

Herlig! Så flink du er:-) Skulle ønske jeg hadde like stor selvdisiplin som deg..

beate sa...

hi, hi. så flink du er!

Tror de små sjokoladene het RIEGEL???
Krem da? Står krem på lista di? Deilig vispet krem med bringebær og blåbær! Det er snadder.

Ha en fin dag
Beate

Lappesola sa...

Prøv den lilla Pukka teen. Med kakao og lakrisrot. Det er te og ikke snop, men det lukter deilig og smaker godt når suget er som verst.

Lykke til med veddemålet.

Klem fra Sol

Anonym sa...

Du er nok absolutt ikke den eneste godtegrisen. Jeg også er utrolig glad i smågodt(!!) og sjokolade og potetgull og.. og... osv...
Men et lite tips hvis du er skikkelig søtsugen, men vil holde deg til planen; bland banan, litt melk og kakaopulver i blenderen. Smaker søtt, men ikke så usunt som sjokolade :-)
E

Marihøna sa...

Jepp - kjenner meg igjen i mye her ja, hehe. Sjekk mitt siste innlegg på min blogg. Kakebok - oh no!

Unknown sa...

Heisann. For et herlig innlegg. Jeg tror de fleste av oss har noe sånnt som vi sliter med. Jeg er akkurat inne på en sunnere linje selv om dagen, og håper også på å gå ned noen kilo. Jeg gjør som du, går tur hver dag, og kutter ned på søtt!

Lykke til videre:)
Klem Linda

Anonym sa...

veldig bra! tenkte jeg skulle komme med sunne fruktige sukkertips, men så kom jeg ned til delen om å kvitte seg med søtsuget, og den beste måten å gjøre det på er nok å gå cold turkey. gi det et par uker, så kommer syltetøy til å smake altfor søtt!

men forsåvidt. jeg tror ikke du ødelegger om du lager deg en banansmoothie, eller krakker banan og kanel. for banan er søtt det, og PROPPFULLT av sunne ting som kalium og sink og vitamin a-b-e og fiber. og jern! masse bra der med andre ord. om det skulle bli krise :)

Hanne sa...

Festlig og inpsirerende innlegg. Jeg er selv på "avgifting" etter en heavy høst med altfor mye sukker (les: sjokolade) og altfor mye kaffe. Kroppen fungerer nesten ikke, så nå er jeg på avvenning.

Den rosa tyggisen het SweetMint, hvis du tenker på de man kunne kjøpe i løsvekt og som var formet som en twist. Husker det fantes SjokoMint og FruktMint også en periode.

Jeg syns du har inngått et kjempebarskt veddemål. Dog litt betenkt over at reglene endres underveis (omtrent som når Tommy og Tigern' har en konkurranse...), men du tar alt på strak arm. Flott!
Men hvis JEG hadde prøvd meg på din morgentur UTEN frokost - da hadde jeg svimt av i første motbakke, altså. Spiser du ingenting før du legger i vei?
Og jo - man forbrenner mye, mye mer enn 400 kcal på tre timers tur.

Ha en flott dag og stå på videre!

HusmorDronninga sa...

hehe.. åhh.. been there.. done that... Men har ikkje Hr.Fee gløymt å nevne kakao også? Ein kopp i ny og ne gjere utruli godt om du ikkje kan forsyne deg av alt det andre gode...
Syns du er kjempeflink eg! Stå på!

mykstart sa...

Hei frøken Søtsug-wanna-be-full-control. Ka med Gojibær? Som kjem i superfood katergorien, fordi dei er proppfulle med antioksydanter og andre godsaker? Dei smaker faktisk godt og. Og gjer godt. Prøv.:-)

Karoline sa...

Tur er så fantastisk herlig det! Særlig i raskt tempo og med god musikk på øret. Jeg har prøvd å lære meg å like å jogge, men det blir FOR svett og trasig for meg altså - mens tur er helt supert.

Og snop kan jeg fint klare meg uten, men kaker og boller? No way! Imponerende veddemål altså :)

☆Therese sa...

Herlig herlig!!!
Og la meg si det sånn - det er nok mange av oss som kjenner oss igjen (det er bare ikke så mange som tørr inngå slike veddemål...).

Lykke til videre!
Klem

Jeanette Jess1 sa...

Så utrolig flott lesing ;o)
Det er enkelte blogger jeg ikke årker å lese alt når det er lange innlegg,men her er det aldri noe problem å lese alt. Du skriver utrolig morsomt,så jeg flyr nedover sidene dine ;o)

Husker karamellene og asterix isene jeg,ja, og husker mange andre morsomme godterier også,og oppe i hodet mitt er jeg helt sikker på at jeg ville forspist meg om jeg fant dem i dag ;o)

Du får ha lykke til videre med veddemålet ditt da,du er knallflink syns jeg, tror nok jeg har hatt STORE problemer med å gjennomført det der..

BO sa...

Du er så flink atte!!! Store drops og karamellar kan gå i dass... :-)

Eg ler meg i hjel av det kortet! Søren meg koss da ligna!!! :-D

Felulah sa...

Haha! Kjempebra skrive, og faktisk ganske oppmuntrande..! For eg er på akkurat same måte. Veslejenta kom til verda den 13 august og eg har bestemt meg for å komme i form no. Igår var eg på den vanlege trimmeturen, men det einaste eg opparbeidar når eg er på trimmetur det er apetitt! Middagen fekk ein overflødig saus og jamment hadde eg ei unnskyldning for å lage sjokolademousse til dessert! Sånn skal det gjerast!

Anonym sa...

Her er det lett å kjenne seg igjen! Du er tøff som deler dette med oss, men det høyrest ut som om du er komt over verste kneika. Lykke til vidare! Dette klarer du:)

by Siv sa...

Aiaiai kjenner meg SÅ igjen :)
Hvis jeg trener har jeg bare lyst på sunn mat. Hvis jeg er slappis er jeg usunn... Og jeg får sjelden tid til trening m en mann som jobber hver kveld hmmmm.
Men jeg ble inspirert!
Ser for meg deg den dagen du får "lov" til å spise godterier. Da får du sikkert vondt i magen da :)
Ha en strålende og sunn kveld
*Siv*

Unknown sa...

Hahaha! Dette innlegget er så bra. Kjenner igjen det søtsuget for å si det sånn... Og jeg har ikke din selvkontroll, for det kunne aldri falle meg inn å inngå en snopeavtale med mannen. Du er flink! :) Stå på. Og tenk så godt det smaker med 10 000 kr. når du har klart det.

Unknown sa...

Jeg savner forresten BUGG i butikkene jeg. Får helt vann i munnen av å tenke på det. Bugg med banansmak, bugg med colasmak osv.osv.osv...

Anonym sa...

oktober er en fin mnd for å ta tak i det sideflesket som jeg har fått og jeg har i tilegg til å sette ned porsjonene på hva jeg spiser - begynt å trene igjen etter sommeren!!
Jeg syns frukt hjelper veldig mot søt suget - spesielt druer!!!
Dessuten har jeg etter at både mannen og jeg tok oss skikkelig tak i nakken og gjorde coca colaen til helge kos - ja vi drikker ikke nødvendigvis opp en cola boks en gang - selv om vi hadde veldig lyst på den, den smaker ikke som den gjorde...
Keep up the good work - uansett så hjelper slik power walk på humøret!!

Berthas Oldebarn sa...

Ha ha , det er bare så treffende. Kjenner meg virkelig igjen...Synes du er kjempe flink! Har du planer for de 10000,-? Stå på Linda!
Klem Hege

linn sa...

Herleg innlegg! Eg set her og små-ler :O) Eg veit kva kjensle det er du skriv om, og den er sterk! Men så godt som du er i gong, har eg tru på at du greier å ta sjølvkontroll.

Gode lykkeønskingar og heiarop frå meg!

Det bilete var forresten berre fantastisk. "It`s only fruit" hahaha!

Drømmen om en eplehage sa...

Det er ikke få som kjenner seg igjen i dette innlegget!

Jeg har vert på vei til å blir fru selvkontroll siden nyttår. Er stadig på vei... None dager går det uten en bekymring i livet, andre dager må jeg omtrent låse meg selv inne og så er det de dagene jeg raider kjøkkenet for alt spiselig og uspiselige godsaker.

En evig kamp mao!


DU er kjempeflink!
Stå på og gled deg til gevinstutbetalingen. Hvem vet, kanskje er du avruset innen den tid også...

Kos deg på tur i morgen!
Kos og klem

Tvillingmamma sa...

Hi, hi, selv om det er seint og jeg har vært på jobb fra tidlig morgen til sene kveld, må jeg bare innom bloggen din! Den gir alltid humøret en opptur!! Jeg er akkurat lik, sjokolade, sjokolade, sjokolade...til og med kokesjokolade i nøden....
Men har dessverre ikke noe veddemål som holder meg i ørene. Jeg glimter også til med en morgentur på fridagene når prinsen og prinsessen er fulgt på skolen. Eh, vel, det er nok en stund sist siden nå da, kanskje det var i vår en gang....Men nå fikk jeg jo litt inspirasjon da. Slik du beskriver det, er det nesten så jeg kjenner det i lårene selv, på vei mot toppen. Og jeg har ikke vogn en gang....Ha en strålende kveld med eller uten boller...

Anonym sa...

Nå var jeg akkurat på tur i seng, men som vanlig så svinger kroppen automatisk innom pcn først, og der lyste overskriften på innlegget ditt mot meg...... Fordi: jeg akkurat hadde spist noe gammel, smeltet, og deretter-stivnet-igjen-sjokolade, som lå i bunnen på en gammel godtepose som ungene har hatt med på campingtur for lenge siden - og dermed bare følte meg TRUFFET!!! Og jeg har ikke selvkontrollen i orden nei.....
På kjøleskapet mitt henger Nemi, den hvor hun er alle mulige superhelter som fyker rundt i verden for å få tak i alle sjokolader som finnes, ikke for å ødelegge de en gang for alle, slik jeg først trodde, men for å spise de alle selv.... Sånn føler jeg meg når jeg står på hodet nedi gamle godteposer (eller når ungene spør: "hva lukter det i munnen din mamma??")
Godt skrevet innlegg iallefall, skal PRØVE å bli inpirert...eh... ;)

Anonym sa...

Også er du den 60. mest leste bloggen i august, det må jo være kult da!!!!!!! Måtte bare kommentere det (selv om ikke du har gjort det...) for det var nesten den eneste av bloggene på lista som jeg besøker jevnlig......
:)

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Hei Linda, med tett nese og vont i hodet er det oppmuntrende aa lese din blogg, jeg anbefaler havregröt til frokost, og saa er det bare aa forsette i det samme tempoet, du er flink ikke glem aa gi deg et klapp paa skulderen og belönn deg med en velduftende saape eller et par myke sokker ;-) hösthilsen fra Ísland.

Camilla Simone sa...

Å så jeg kjenner meg igjen. Heldigvis klarte jeg å bli kvitt søtsuget i sommer og det har gjort hverdagen min mye enklere. For jeg blir nemelig slapp av sukker... You go girl!

Berit sa...

Åhh, jeg kjenner meg SÅ godt igjen:) Jeg er også på en slik "kur" og løsningen for meg er å lage deilige frukt-og bærsmoothies, sunt og godt.(ikke like godt som sjokolade da men..hehe) Lykke til!!
Berit

kreativkjeller sa...

Hei
Takk for en kjempeartig stund her inne...mye inspirasjon. :-)
Må nok legge meg som følger.
Ha ei kreativ uka. :-)

Randi sa...

He he, knakande bra innlegg det her! Herlig som du byr på deg sjølv, og så godt du skriv! Masse lykke til vidare, dette er eg sikker på at du klarer!!! :D

Hildegunn sa...

Jeg må bare si at jeg kjenner meg veldig igjen! Jeg inngikk en avtale med mammaen min når jeg var rundt 15-16 år om å ikke spise godteri på et år, da skulle jeg få 500 kroner (ja, det var på 90 tallet, og MYE penger syns jeg ;)). Jeg har aldri hatt så mye "vondt" i halsen, for halspastiller var lov. hehe, men det gikk, og etter noen md så hadde jeg plutselig ikke lyst på godteri mer. Så lykke til! tvitvitvi

Anonym sa...

Så utrolig flott avtale du har gjort med din mann! Jeg er så superglad i sjokolade ...!
Stå på, det er verdt å åpne premien på julaften 10.000,- så utrolig gøy, stå på, dette går
din vei ...!!!!
klem til deg

Smilla sa...

Ærligheten lenge leve! :) Hærlig innlegg!

Refleksjon på livsvegen sa...

flink du er..
har ei vennine som seier at det er lurt å pusse tennene...
då får ein ikkje så lyst på snop...
lykke til
og du inspirerar ;-)

mi-rachel sa...

om mulig er jeg nok hakket verre enn deg. hele min familie og venner fatter ikke at jeg klarer å klemme inn så mye søtt hele tiden. jeg har gjort tapre forsøk flere ganger på å kutte ned på alt det søte. men jeg havner alltid på kjøret igjen:) håper jeg snart blir voksen og klarer å skjerpe meg.

Ann sa...

Herregud så deilig å lese at det finnes flere som meg! Jeg kjenner nemlig ingen andre som er så søtmoms som meg selv, så takk for litt gjennkjennelse. Du har jo tydeligvis stålkontroll! Kjempeflink! :) Jeg er av den oppfatninga at sukker er avhengighetsskapende - omtrent som røyk og andre sentralstimulerende stoffer. Så en del av meg skulle ønske at politikerne tok et tak og fjerna mye av det usunne fra butikkene før vi når USA-tendenser. Mens en annen del av meg tenker: Guri land så mye rart jeg hadde savna da... ;P
Apropos "gammelt godteri" så het sølvpapirsjokoladene "Riegel" og "Hasla" mener jeg. Videre så husker jeg også godt en pose med noen slags karamellinser (drops), sjokoladen "5 minutt" og Rakettis med gelémann i toppen ;)

Patina-H sa...

Syns du er kjempeflink eg og eit veldig bra innlegg :) Lykke til, med eller utan bollar ;) he he ( hm, vart litt inspirert til å gå ein tur... ;) )

Hønehuset sa...

Hahaha. Knallbra Feen!

Anonym sa...

Åh, føler jeg nesten har møtt min tvillingsjel jeg nå. Hehe. Høres akkurat ut som meg dette her.

Og endelig noen andre enn meg som husker Asterix-isen! *rørt*
Og spearmint-tyggis (som var rosa) og karamellene og de småsjokoladene.

Synes veddemål høres helt supert ut, tror jammen meg jeg skal inngå noe sånnt med mannen jeg også. Søtsaker er nemlig min last også. Potetgull og snacks kan ligge i skapet i ukesvis, men finnes det en liten sjokoladebit, så er det borte før jeg får tenkt "skal ikke".

God helg!!
Klem, Ellabella

Kort og Søm sa...

Utrolig flink du er som ikke har spist sjokolsde siden i sommer...sukk..kan desverre ikke si det samme.. :o)

Ha en fin helg,
Fredrikke :o)

Frøkenfjoll sa...

Jeg har akkurat samme problemet,jeg elsker kake,sjokolade og brus.Jeg er totalt avhengig av pepsi max:S Jeg trener mye i perioder og går ned 3-5 kg,så sprekker jeg og hiver innpå og legger på meg igjen.Tro m eg jeg har vært gjennom flere runder med rugsprø og kalkunpålegg. Nå har jeg slukt snop i flere uker,sikkert lagt på meg det jeg gikk ned i høst.Jeg tror selv det skyldes stress i hverdagen. Når jeg har de gode periodene hvor jeg trener, er jeg i bedre humør og har mer energi.Vi småbarnsforeldre må unne oss en time for oss selv hver dag,det er godt for sjela! Lykket til,dette klarer du:) synes innlegget ditt var superinspirerende. Hvis du har lyst på noe søtt burde du prøve den lilla boksen med kakaopulver de selger i butikken.Den har bare rundt 40 kalorier per kopp og er faktisk kjempegod:)

Frk.Badegakk sa...

Artig historie! Får håpe du klarer å holde deg på matta!=D
Forresten et lite tips som du kanskje har hørt om tidligere, men krom skal visst være et godt tilskudd å ta om man er plaget av søtsug. Mener å huske at nøtter inneholder mye krom.

Marigrafen sa...

Du er meg, bare at jeg ikke har veddemål! Kremt... ;)
Forresten, fant et sted at man forbrenner 215 kalorier i timen ved å gå.. Så du må altså gå 2 timer og ikke 3.. men likevel, Nei huff a meg ;)

Anonym sa...

Making money on the internet is easy in the underground world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat seo techniques[/URL], Don’t feel silly if you have no clue about blackhat marketing. Blackhat marketing uses alternative or little-understood ways to generate an income online.

Related Posts with Thumbnails