søndag, november 29, 2009

1. søndag i advent


Gjett kven som sydde adventsposar fram til klokka 2 i natt... Slik går det når ein drar fram symaskina i det ein egentleg er på vei i seng, he he. Fire posar nummerert frå 1 til 4. Ein fellespose for kvar søndag. Med ein eller fleire aktivitetar for advent.

Eg skal ta bilder av posane seinare i dag, må berre vente på dagslyset først. Om stova er pynta ganske fargelaust og grått/natur/brunt, så kan eg love at posane ikkje er fargelause, hihi.

Det passar liksom ikkje så godt med julepynta hus og knallgrønn plen og hekk utfor vindauga, men forhåpentlegvis kjem Kong Vinter på besøk akkurat i tide.


I dag skal me i skogen og hente mose og lerkegreiner. Sola er på veg opp bak den einaste fjelltoppen i sikte. Det lovar godt for dagen og turen.

Ha ein god dag, så er det meget mulig at det kjem oppdatering med adventsposar i kveld ;)

Ha det godt så lenge.

PS! Sidan eg ofte får spørsmål om kor ting er ifrå har eg ei kjapp oppdatering først som sist.
Sinkhus - Gave kjøpt hos Frk. Lande
Reinsdyr - Herr fe har laga desse
JUL-bokstavar - Herr fe har laga desse også
Blomsterpotter - hugsar ikkje kor eg kjøpte dei...
God Jul stein - Kjøpt på januarsalg her
Og såpe og kremflaskene frå Savon de Marseille som står i badeglaskarmen(spørsmål på tidlegare innlegg) var eg så heldig å få til bursdagen. Desse får ein på Ting, og kanskje andre stader.

9 kommentarer:

Snuskebassa sa...

Høres ut som om du har en herlig søndag i vente. God tur!
Kjempelurt med fellespose hver søndag i advent.
Klem fra Liv

Haust sa...

Spent på å sjå adventsposane dine! Ser ut til at eg må starte opp symaskina og lage adventspose eg òg, den gamle posen har nemleg fordufta...

God adventssøndag!

små og store drømmer sa...

Koselige bilder :) Her er det ikke pyntet til jul enda. Hm, kanskje det bør gjøres i dag....
Klem :)

Hem och Lycka sa...

Fina bilder på vackra ting!

kram

Drømmen om en eplehage sa...

Innom med en lynklem! ♥

Så kult med de adventposene. Takk for at jeg får litt farge i mitt hjem via din blogg.

Smask!

Tvillingmamma sa...

Grått og brunt i interiøret her og, men snart kan vi ta inn grønne greiner( granbar, einer og sånn), og da blir det sååå fint skal du se...De fargerike posene vil nok friske opp. Jeg har 24 + 24 pakker som skal pakkes i rosa og lyseblått papir. Har klippet sorte tall fra reklamebrosjyrer( bl.a. Helgø sine er perfekte til dette formålet). Tallene limer jeg på tykt akvarellpapir, delt inn i firkanter som er revet i sidene, ikke klippet. Pakkene henges opp med treklyper på et rutete bånd som festes som en girlander på veggen. For første gang skal kalenderene henge på barnerommene, blir nesten litt stusselig å ikke ha de i stuen. Men litt kjekt å pynte på nye barnerom, særlig når vi ikke har så mye annet å henge opp der enda. Gjett om jeg får jobb når jeg kommer hjem i morgen kveld! Men vi har en stor Maileg med forkle med lommer på, denne får henge et mer sentralt sted og får kanskje noe godteri i lommene. Ellers synes jeg det er bra med opplevelseskalendere, blir mye unødvendig husfyll. Har ikke klart å leve helt opp til den miljøvennlige profilen, men prøvd å tenke litt fornuftig med hensyn til hva jeg kjøper, men det sniker seg nok oppi en og annen plastdings som gir kortvarig lykke. Det er ellers forlensgt slutt på den tiden da det gikk an å presentere julekalenderen for ungene et stykke ut i desember, så nå er det bare å henge i. Ha en fin uke! (Håper det blir litt vinterkaldt. Jeg venter på frosten så jeg kan ta julekortbilder ute. Planen er klar, om den lar seg gjennomføre er noe helt annet. )Jippi, i morgen har jeg fått innvilget et stopp hos Frk. Lande på Stord, og så skal jeg innom Rivera Maison før vi drar herfra. Og så har jeg hørt om Bertas oldebarn på Sletten. Men det spørs hvor langt jeg kan strekke strikken. Vil jo gjerne beholde hus(bil)freden!!

Perlehvit sa...

Kjempefine adventsposer du har laget! Igrunnen ganske lurt å heller ha noe en kan lage og holde på med hver søndag enn en liten ting hver dag!!

Julebokstavene var kjempefine der i vinduskarmen!!

Tror jeg kanskje må kopiere stein-fatet ditt ei gang.. kjempefint!:)


Ha en fin uke!

Klem

Marie sa...

kong Vinter i Stavanger, den var god! Det blir nok 12 grader på julaften, og nyttårsaften med - akkurat som 17. mai og st.hans!

Milla sa...

Blei forelska i god jul steinen! Nydlig!

Related Posts with Thumbnails