lørdag, november 28, 2009

Ein herleg førjulslaurdag


I dag henta me fram litt av julepynten. Sååå kjekt å sjå kva me har. Rart kor fort ein gløymer. Føler eg nett pakka bort forrige jul, og var sånn passe skeptisk då eg gjekk på loftet for å hente det fram. Men så var det jo berre såå gøy. Pluteleg har me skifta ut den vanlege dekoren med meir juleaktig pynt. Koooos :)

Julestrømpene eg sydde av mormors gamle ullpledd heng over kjøkkenkroken til ungane. Flagga som heng i lysekruna skal bytast ut med små julekuler. Flagga fekk eg i ein swap med Blasse Vielfält, og kruna frå House Doctor fekk eg til jul i fjor. I år må eg sy ei strømpe til Simon også *notere seg bak øyra* ;)

Somme av julebøkene er henta fram, og sjølve julebibelen min ligg på toppen. Nemleg Levende lys. Den kjekkaste boka eg veit om i sin sjanger. I morgon skal hjertekakene frå boka bakast. Dei elskar me her i huset :)

Ha ein super lørdagskveld.
Stor klem frå Linda

12 kommentarer:

silje-sin sa...

Så nydelige, lyseblå bilder! kakene så kjempegode ut også:) ha en fin lørdagskveld! klem fra silje.

Anonym sa...

Så fine bilder og de strømpene var så nydelge og SÅ smart å bruke ullpledd, hmmmm, der ga du meg en ide for strømpene i huset skulle vært byttet ut.
Adventsklem fra meg.

Blåbærpai sa...

ha ein herleg laurdagskveld!
Den boka har eg òg! Super!
Herlig vinterlig og stemningsskapande med lyseblå "pynt".
hehe..diggar at du visar fram bilde av "dunrotet" og skriv om mopping. eg ser på deg som "den forstadsfrua", alltid "one step ahead"!;)
du rekk t.o.m. blogge jamnt og trutt!
Wonderwoman, det er deg!
Klem-Blåbærpai

Marina sa...

Hi! I love visiting its blog. It has wonderful colors and ideas. Tchau
Marina

jordbærpiken sa...

Så fine julestrømper! Den boka har jeg også, og syns den er helt super. Ha en god helg! :)

Tvillingmamma sa...

Her var det vist mye fint i dag! Julestrømpene var nydelige. Å sy strømper står på min " kanskje få tid til å lage til jul" liste...Og boken finnes i min bokhylle og, men har ikke rukket å finne den frem enda. Jeg har sikret meg det nyeste Interiørmagasinet i dag, og i morgen skal jeg kjøpe Vakre hjem og interiør. De har alltid så flotte og inspirerende julenr. Problemet er bare å få tid til å lese de, samt alle de gamle julebladene jeg samler på. Lysekronen fra HC har jeg ønsket meg siden den var på forsiden til Rett hjem i fjor. Men den har vært vanskelig å få tak i. Vet noen forresten hvor det går an å få tak i Rett hjem i papirutgave? Har nesten lest hull i det fra i fjor....Fortsatt god helg!

Tvillingmamma sa...

Forresten, de kakene var flotte, kan jeg spørre hvordan man lager de? Småfrøkna ville blitt henrykt over en sånn hjertelig godbakst....

Tvillingmamma sa...

Eh, da har jeg lest innlegget ditt litt bedre - og funnet ut at oppskriften nok står i boken jeg har. Sånn går det med trøtte foreldre som burde legge seg i stedet for å sitte på nett. Natta!

Laura B sa...

Hi Linda,
Your blog is beautiful and so are your soft blue decorations! I hope your heart cakes taste as good as they look :)
Laura

Line sa...

Helskjønne julestrømper!!

Ønsker deg en herlig adventshelg :)

Haust sa...

Å, dei er så fine, ullteppejulestrømpene dine! Herlege bilete i skjønne fargetonar!

Astrid sa...

Levende Lys har jeg også. Takk for påminnelsen - den skal jeg finne frem i kveld :-)

Related Posts with Thumbnails