lørdag, november 14, 2009

Fiks ferdig


Jepsi depsi, så var det etterkvart veldig omtalte Station Boardet ferdig. Eit dillete og tidkrevande prosjekt, men billig og fint. Totale utgifter kom på den nette sum av 149 kr, for det var prisen på hobbyplata kjøpt på Byggmakker. Svart tavlemaling og kvit hobbymaling hadde eg i hus frå før. Syns det passa godt inn i stova. Det kjennes betre enn kartet eg drog ned for nokre veker sidan iallefall ;)

Det er mange som syns det vert for upersonleg med stadnamn ein ikkje har vore, og eg vurderte å male på namn på stader som betyr mykje for meg. Men det hadde ikkje hatt samme industrielle susen over seg, om eg brukte namn på nydelege landsbyar i Italia liksom. Fleire av namna er difor kopiert av dei House Doctor brukte på plakaten sin. Vintage, My House 09 og Arizona er imidlertid egenkomponert, he he.


Neste prosjekt ut er å bytte ut bordet, for det er rett og slett feil nå. Det er for pent liksom. Eg elskar bordet, som eg var overlukkeleg over å finne på Fretex. Farmor hadde nemleg slikt bord. Men nå har eg bestemt at det skal sendast på vinterferie i kjellaren, he he.

Nå er laurdagskvelden her. Og for husfredens skuld trur eg det er best eg ventar med å spørre om hjelp til bordbyte til morgondagen, he he. Skulle tatt seg ut om eg skulle ommøblere mitt i landskampen.

Ha ein fredfull, morosam og kjekk laurdagskveld de også.
Kjempeklem frå meg :)

44 kommentarer:

silje-sin sa...

Kjempefint! Så flink du er! jeg synes det var fint med det bordet jeg, var noe av det første jeg tenkte faktisk, at tingene passet sammn:) God lørdagskveld! klem fra silje.

tempo.dk sa...

Nu kan du være stolt - det blev utroligt fint. Jeg syntes egentlig også, at det passede fint sammen med bordet, men det er jo ikke mig der skal bo med det, vel ;-). Hilsen tempo-Bente

Bente sa...

Utrolig stilig!!

camillaslykke sa...

Hei, Linda.
Så flott det ble... Tenker du har spart endel penger her ja! Når du av den nette sum av 149kr får et identisk lik tavle:) Superstilig... Ha en fin lørdagskveld, og kos deg med skifting av bord i morgen.. he he
Kelm C

Ida sa...

WOW.. det var rett og slett kanonstilig! Den slitte stigen og station boardet var jo som ment for hverandre... ohh.. kan nesten føle gnisten mellom dem! Du har gjort en vanvittig bra jobb.. hadde det ikke vært for at det ligger mange arbeidstimer bak dette - så burde du ha startet salg av dem.. kanskje i mindre varianter?? :-)

Du er sikkert drittlei av å male, men hva med å male stuebordet? Mulig du syntes det er ille å skulle male over ett slikt flott bord - da forstår jeg deg - men det hadde kanskje vært en tanke? Min første tanke var hvit.. men hva med svart? Jeg tror det hadde vært fint fint fint!!

Ha en NYDELIG lørdagskveld du også :)

Klem

Hanna sa...

Looks really gorgeus! I like the table also.

ANETTESHUS.COM sa...

WOW! Det ble kjempe-fint, Linda!! Et vellykket prosjekt du bør være særdeles fornøyd med;) Makan til kreativ og flink dame!!!

Ha en fortsatt deilig lørdagskveld!

Klem Anette:)

Fru Fly * Heidi sa...

Dødsstilig!!! Ha en flott lørdagskveld! Klem fra Heidi

Rosemary and thyme sa...

Oi, det ble flott.
Kjempedyktig, du!!!

Ha en fin lørdagskveld.
Klem

mi-rachel sa...

super tøft!!

Pia sa...

Det blei stilig - godt jobba!

Fru Fjeldhammer sa...

Så flink du har vært, jaggu stødig på henda!! Stilig ble det...

Jeg likte bordet til jeg... synes stylinga er fint!!

Forever Love sa...

Så utrolig fint det ble, du er jammen flink!
Syntes det var tøft med det bordet til jeg:)
Ha en fin lørdag!
Klem fra Tonje

beate sa...

KUUUULT! det ble skikkelig bra!

ønsker deg en fin lørdagskveld!

klem Beate

Vibeke / Mammas Hus sa...

WOW! Du er dyktig. Ser helt lekkert ut. :)

PillePalle sa...

Imponerende! Du er utrolig flink! Hilsen fra Pillepalle

Anne Marie sa...

station board'et ble kjempefint! Fikk lyst til å lage et selv, men det passer ikke inn i stua vår... i vårt neste hus kanskje, men da er det vel noe annet som er hipt. Ditt ble fint og passer supert der du har satt det :-) God lørdagskveld!

Refleksjon på livsvegen sa...

Stilig det vart....
Kjekt med noko heimelaga som er SÅ fint...
God helg!

Anonym sa...

rå tøft ble det.du er skikkelig flink...kan tenke meg det var litt jobb med denne ja,men fullstendig verdt det vil nå jeg si:)
klem

-britt irene-

Monica sa...

Jeg syns også det var et nydelig bord som passet fint inn, men nå vet ikke jeg hva det andre du har i tankene er da... men det var iallefall noen utrolig vakre bilder, ser jo ut som om de er tatt rett ut fra et interiørmagasin jo. Og den industrielle platen var helt RÅ!!! Ønker deg en fin hlg Linda!

Noralill sa...

Gratulera med ferdig prosjekt! Inspirerande som alltid!! Eg er imponert over tolmodigheita...berre tanken på at det skal bli så beint og fint...hmmm Vanskeleg...

Kos deg på laurdagskvelden.

g u r o sa...

Gratulerer med det stilige resultatet! Bra jobba!! :)

Eg forstår kva du meiner med bordet...eg syns også at det er fint, men det er liksom ikkje så industrielt! ;) Veit ikkje kva du pønskar på som erstatning, men gler meg til å sjå!

No tar eg laurdagskvelden, og skulle berre ønske at eg hadde brukt litt meir tid på husrydding i dag...hihi!

Ha ei fiin helg!

KRUSEDULL sa...

Wow!!! Det ble utrolig fint!!! Kjempestilig!!

Barbros lille atelier sa...

Kjempestilig!! Så flink, og tålmodig, du er!

Anonym sa...

ååå men jeg syns nå ikke det er for fint det bordet - selv om det er uttrolig fint altså - syns det er bare sjarmerende litt kræsj pink jeg da - er det ikke det da - fint at ikke alt er perfekt og macher helt???!!!!!
Og selv om du ikke har tatt personlige steder på boarden din ble den uttrolig fin da!!! Drita kuult - jeg skal snart lage meg et litt annet skilt jeg...
fin lørdag på deg!!

Hello House sa...

Wow så tøft det ble! Selvgjort er så absolutt velgjort! Kos deg med resten av lørdagskvelden :)

Patina-H sa...

Så flink du har vore ! Det vart jo kjempefint :) House Doctor har maaasssse fint, og no gledar me oss til at ein haug med varer er på veg derfrå til butikken vår.
Syns også at bordet er fint, men ommøblering må av og til gjerast for at ein skal bli heilt fornøgd, kjenner til det ;)
Fortsatt god helg !

Anette {foreldremanualen} sa...

Wow - stilig!! :-D

Sommerlyst sa...

Utrolig kult. Bra jobba!!

Fidus sa...

Den tavla ble kjempetøff! Vi har "prosjektskiftevinduer" her til uken, mye har stått på vent- fordi vi skal jo skifte vinduer. Inspirerende å lese bloggen din, det gir meg noen ideer om hva vi kan gjøre i denne heimen og... Takk for titten!

Camilla Simone sa...

Stilig, rett og slett.

Trådsnella sa...

min tanke var også. "om bordet ikke betyr masse for deg, så mal det, og det passer PERFECT
"!! :)

trine sa...

Hei

Leste i et av dine eldre innlegg at du hadde lyst på en litt "industriell" stil i stuen din men at den hvite Ektorpen gjorde det vanskelig. Hadde hvit Ektorp selv som etter 18 åringens nyttårsfeiring hadde spor som selv ikke 10 liter Klorin kunne fjerne. Tenkte at å farve den sort var redningen,tok hadde for lite farge og kanskje også for liten maskin så resultatet ble en grå sak som ikke er helt jevn i farven-utrolig kul!! Ser ut som om den har stått på et verksted i 20 år. Vi er superfornøyde,tøffere blir det ikke sofaen har løftet hele stuen faktisk.
Hva med å lakke stuebordet sort? Kanskje sette hjul på? Etter en stund med barnelek på det nylakkede bordet får du sikkert DEN kule slitte looken.
Ha en fin dag
Trine

mali-mo sa...

Ååå, Linda, det ble kjempefint! Den tavlen var knalltøff, det er sånn at eg nesten må kopiere deg (& og H D)...

Syns stuebordet var flott til, den brune, litt slitte overflaten, og de runde bena...men kanskje noe i slitt og slitent tre hadde vært enda finere? Smaken er jo personlig tross alt , og eg liker nå kontraster ;)

Takk for koselig hilsen inne hos meg, og god søndag!

Frk.Badegakk sa...

Så fint det ble! Bra kopiert! (Og sikkert billigere også;))

MissLucy sa...

min første tanke da jeg så bildet var hvor fint det bordet var sammen med de andre tingene..

Kvirrevitt sa...

VELDIG kul!!! :)

Madevik sa...

Åh, det blev läckert!
Vi håller på att pusse opp vårt hus och jag har börjat köpa in saker til vårt stora, härliga kök. Nu är det dax att köpa lampa att ha över köksbordet. Jag drömmer om en caravaggio P2... Men jag vet inte om den kommer kännas liten över ett två meters bord? Vad tror du?
P3 blir alltför stor då vi inte har så högt i tak...
Önskar dig och dina en skön fortsättning på söndagen! Madevik

Anna sa...

Så bra det ble :) Jeg byttet også bare ut noen få navn, planen var også å sette på noen mer personlige stedsnavn … men ble bare rart. FIkk med Bergen st da! Syntes bordet ditt er knallfint, og en må jo ikke ta industri-stilen helt på kornet, ellers mister den personligheten syns jeg. Fint med norgesglassene, skal finne frem mine til jul!

Tove sa...

Så fint det ble, også er du en mester med malekosten, så helt perfekt ut. Syntes stuebordet fitt var veldig fint der det sto jeg, men hva med å male det? ( jeg er jo veldig glad i å bruke farger på møbler.., så for meg at det kunne vært fint enten med svart eller et litt dristigere valg som signal gult eller lyseblått..)
Skuffehyllen du har malt var også nydlig, du har i det hele tatt et flott hus fyllt med tøffe og fine ting:)

Jannickes Hjemmekos sa...

Veldig fint. Min første tanke vedrørende bordet; mal det! Lykke til.

the Folding chair sa...

I det nyeste rom123 bladet er det bilde av en station board dørmatte fra HD :)

Perlehvit sa...

WOW! Den ble knallfin! Steike, du er flink!!

IKKE mal bordet!! Det passer så godt inn slik det er;)

Lykke til med feiring i helga!:)

Christine sa...

ble kjempekult med station boardet ditt.. du har jammen meg vært tålmodig når du har jobbet med det :)

hva med å male bordet? jeg ser for meg isblått? bare sånn for å prøve noe heeeelt annet liksom :)

Related Posts with Thumbnails