torsdag, november 12, 2009

I gong


Eg er i gong med å male bokstavar på min kopiversjon av House Doctor Station Board. Idèen til å kopiere station board'et fekk eg hjå Anna. Då eg skreiv i eit innlegg at eg ønska meg S B frå HD, kommenterte ho at ho hadde laga kopi. Noko så genialt tenkte eg, og kjøpte inn hobbyplate og malte den med tavlemaling eg hadde frå før. Nå skal bokstavane på plass ved hjelp av pensel og hobbymaling.

Her ser de House Doctor sin versjon. I morgon får de kanskje sjå min :)

Å male bokstavar er eit putl utan like, og det tar lang tid. Satsar på ei god maleøkt i morgon også, då mini søv og dei andre er på skule og barnehage.

God natt klem frå mett og god fe som har hatt supre venninner på besøk i kveld :)

18 kommentarer:

Minmill sa...

Oj, dette ser ut som litt av en jobb og male alle disse bokstavene. Regner med du har full kontroll og dette tar tid. Men tid har du vel nok av. Knis.
Dette blir bra! Likte godt den SB'en fra HD. Natti.

tempo.dk sa...

Ja, jeg kan tænke mig at det tager lidt tid - jeg har ikke tålmodigheden, men det bliver nok et fint resultat. Hilsen tempo-Bente

Barbros lille atelier sa...

Det ser ut som en bra begynnelsen ihverfall! Gleder meg til å se det ferdige resultatet. Her er det bare å holde tunga beint i munnen. Lykke til!!

Ha en fin dag!

Harmonisk lykke/Christine sa...

Så flink du er!

Kardemomme sa...

Det er mye man kan ordne selv tydeligvis! Det var jo helt genialt og jeg gleder meg til å se resultatet! Sikkert en stor jobb men utrolig tilfredsstillende å gjennomføre slike ting selv!
Det er så flott med tavlemaling..
Jeg har malt hele veggen i gangen i 2 etasje med tavlemaling og jeg må si at den veggen er veldig populær for alle barn som er innom.
Jeg er glad i den selv og får av og til litt dilla og både skriver og tegner der selv..
Ha en fin dag :))

mi-rachel sa...

ser ut som en god start da.
men for en jobb!

Christine C sa...

Det må være litt av en tålmodighetsprøve, men av det du viser ser resultatet ut til å bli veldig bra! :) Lykke til videre.

Jeanette Jess1 sa...

Det er nok ikke noe iveien med tolmodigheten din skjønner jeg ;o))
Det blir sikkert kjempebra,gleder meg til å se resultatet :o))

Fire Hjerter sa...

Det er nok litt av en jobb og en tålmodighetsprøve men det kommer til å blir superkult. Gleder meg til å se resultatet.

Anna sa...

Se der ja :) Gledet meg til å se ferdig. Jeg brukte fem dager på å få malt alle bokstavene på, var d**t lei etter en rad. Malte to strøk på bokstavene. Planen var en 3. gang også, men det gadd jeg ikke ;) Hvor stor plate har du?

Den gode feen sa...

He he, Anna, eg ler av kommentaren din. Eg er også drittlei. Ferdig med fem rader nå, og halvveis nede på plata... Eg lurer på om plata er 200 eller 220 cm høg, og 61 cm breid. Det er vel tvilsomt om mine får to strøk. Eg syns det er kult med berre eit strøk plutseleg, men tippar at dette er prega av at det er meir fristande og enkelt med berre eit strøk, he he. Tusen millionar takk for idèen iallefall, er deg evig takknemlig :)

den lilla tråd sa...

Du er så kreativ & flink,Linda-gleder meg til å se det ferdige resultatet;)
Ha en super maletorsdag:)
klem Lisa Med Den Lilla Tråd

Ida sa...

Det blir nok kjempestilig! Men for en jobb..! Bruker du sjablonger eller noe, eller lager du bokstavene på frihånd? Det hadde nok ikke jeg klart!

Gleder meg til å se det ferdige resultatet, tror det blir kjempestilig!

mykstart sa...

Eg elskar sånne gjør det selv idear!:-) Kjøpe plate og sett i gang.

Eg trur eg hadde syntes den var enda meir kul og personleg om ein hadde mala inn navn på stader der ein faktisk hadde vært. Der ein møtte kjæresten sin første gongen.. kjærleikshelg i Milano. Ferie med ungane. Ein plass ein har kjempelyst å dra..
Då hadde plata fåt ei litt djupare meining som fortalte ei historie om menneska som budde i huset der plata stod, utover det å berre vera dekorasjon med fine ord på.

Tjolahopp! Ellers takk for at du linka til Anna sin blogg, som var ny for meg og kjempefin og. Ha ein fin torsdagskveld med maling.

Lycheli sa...

Jeg har så lyst til å gjøre det samme, men er ikke helt sikker på at jeg egentlig har noe sted å ha et slikt skilt! Hahaha:) Fantastisk god idé ihvertfall! Gleder meg til å se det endelige resultatet:)

Klem Lycheli

Hem och Lycka sa...

Vad smart, blir ju jättefin!

kram Mia

Marias skriblerier sa...

Oi, litt av et prosjekt det der... spent på sluttresultatet! Lykke til :)

HusmorDronninga sa...

Så lurt å bare lage din egen da!
Gleder meg til å se resultatet :)

Related Posts with Thumbnails