onsdag, november 11, 2009

Nyfrisert


Eg elskar blomstrane mine. Pepperonia trur eg dei heiter. Dei er iallefall svært takknemlige og lite kravstore. Ei fullstendig rotbløyte i oppvaskkummen innimellom (sånn cirka annakvar veke på denne årstida), og blomstrane veks og trivst som berre det.

Så godt trivst dei at dei skjuler fullstendig pottene dei står i. Men då kjem den innimellom onde feen med blomstersaksa si. Klipp, klipp, klipp. Vips er blomstrane nyfriserte, pottene framme i dagens lys og feen i strålandes humør :)

Tusen takk for overveldande respons på Norgesglassinnlegget i går. Det var ei som hadde erfart at sterinlysa smelta, eller rann sånn oppi glass. Mitt tips for å unngå dette: ikkje brenn lysa så lenge om gongen.

Ha ein flott dag du også :)

16 kommentarer:

Snubletråd sa...

Pepperonia er noen takknemlige planter:-) Kjempefine potter også - skjønner godt at du svinger saksa en gang i blant!

Anne Berit sa...

Takk for tipset med lysene. De er nå funnet frem igjen vasket og klare for å prøve med lys oppi de igjen. Fin blogg du har. Hvilken symaskin har du. Syr en del selv, selv om det er stille en periode nå. Har masse stoff som ligger og venter. For ikke å snakke om de klærne jeg skal brodere på. Er mye på sykehus for tiden da den mellomste ungen har fått kreft. Er til oslo med jevne mellomrom for cellegiftbehandlinger. Og på lokal sykehus da han har infeksjon (noe han har hatt mye). Men takk for alle gode tips du legger ut her.

Den gode feen sa...

Anne Berit: det gjer forferdelig trist å høyre om gutten din som er sjuk. Det er ingenting eg fryktar meir enn at ungane skal bli alvorlig sjuke. Håpar han får all den hjelp han kan få, og at han vert frisk igjen. Symaskina mi er ei Elna 3400 kjøpt for 7 år sidan. Kunne tenke meg ei flottare og enno betre maskin, men det får vente til Lottomillionane er på bok :)

Stor klem til deg og gutten din frå meg!

Anonym sa...

Hei!

Vil bare innom å si at jeg må kikke innom deg hver dag - du skriver flotte innlegg og har veldig bra bilder.
Har du lave Norgesglass er det også fint å ha svibler i dem, med eller uten mose!

Marit

Den gode feen sa...

Tusen takk for fine ord og godt tips, Marit!

Jannicke sa...

Dette er min favoritt også...
har 2 stk rett ved meg her jeg blogger ;o)
Og nå tror jeg jammen de skal til frisøren også!!!!
Mohahaha....

Klem J.

minimum sa...

kjempe fine blomster!! Det er noe jeg savner her i dette landet og det er litt spennende bloster, LITT utenom de vanlige og det kan ogs`bety hva for oss i Norge er ren og skjer selvfñlgelighet - som feks svibler til jul - HELLO, det er nå man skal ha de ( de finnes aboslutt, men ikke nå!)
Norgesglass er noe jeg ikke har så mange jeg kunne ha hatt, siden jeg bor i dette landet. Sjelden jeg tar meg plass til å ha med tungt og glass i kofferten....MEN det kunne vært løsninga på kubbelys ønske mitt
Ha en fin fin dag!

Anita sa...

Lys i norgesglass som i innlegget under var kjempefint!
Når mine planter gror over potta, så får de ny potte og ny blomst i potta de stod i;) hehe.. Shoppeunnskyldning;)

Ha en fortsatt god dag!

Haust sa...

Eg har også hatt dårleg erfaring med lys i Norgesglass, så eg tek med meg tipset om å ikkje brenne lysa så lenge om gongen tar og prøver igjen! :)

Fotocollagen med lysa er forresten knallfin!

Rosemary and Thyme sa...

Så fint det ble. Har to slike jeg også, men ikke så fine potter som deg. Kanskje jeg må vurdere nye potter før jeg friserer mine, he, he.
Alltid kjekke innlegg på din blogg.
Er innom hver dag!
Ha en fin dag!
Klem Tove

Myrsnipa sa...

Åh, du la ikke av noen små tuster da? Til avleggere mener jeg ;D

Den gode feen sa...

Myrsnipa: Desverre ingen avleggarar...berre masse bioboss :)

Tusen takk alle saman. Junior søv så god formiddagskvil i dag, så eg har verkeleg fått gjort ting. Eg er i full gong med å male bokstavar på Station Board'et- Tidkrevande, men kjekt :)

Anita fra hjerterommet sa...

hmm blomster frisør, ja det var jo faktisk ganske smart. Nydelig plante du har så frisk og fin i fargen. Og de potte skjulerne var jo bare vakre, spes den med hjerte på:)

Berthas Oldebarn sa...

Jammen har du grønne fingre også Linda! Kjempe fine planter!
ha en flott kveld!
Klem H

Ida sa...

Hmm.. er dette blomster som ikke trenger mer en en god dusj en gang i uken.. så selv jegm som dreper alt av grønne vekster i det de passerer dørstokken her - kan klare det ?? Kanskje jeg skal teste ut noen på nyåret.. nå må jeg konsenterer meg om å holde liv i sviblene mine.. hihi!!

Tusen takk for utrolig koselig kommentar hos meg. Det er utrolig hvor mye glede og frustrasjon barna kan gi oss på samme tid.. haha! Jeg kan rive meg selv i håret når jeg for tusende gang må gi samme beskjeden, og den klomsete fireåringen først reagerer når mamma sier: Henger ørene dine bare til pynt??
Om kvelden når barna er lagt sitter alltid jeg og mannen å mimrer om dagens gullkorn og hendelser.. helt herlig!

Vet du hva.. de var helt RENSKET for Norgesglass på Fretex i dag.. jeg gikk med haken på magen og spurte fortumlet betjeningen om de hadde byttet plass på dem.. men nei, de var faktisk tom! Montro om tipset ditt har seilet over alle landets grenser før jeg kom meg ut av huset idag.. hmfp! Jeg hadde heldigvis to slev, og de skal jeg vise frem i morgen, men ikke med lys i ;-D

Ha en nydelig kveld! klem fra Ida

Kamila sa...

Teój blog to jak kuferek ze skarbami ...pozdrawiam gorąco z polski

Related Posts with Thumbnails