torsdag, november 19, 2009

Sjå kva eg har fått


Barnehagen til veslesnuppa er ein tidlegare sykehusbarnehage. Eg er så lukkeleg for at den ikkje er det lengre, for ellers hadde ikkje Alma fått plass der (var vel berre for ansatte på sykehuset). Eg har aldri vore meir nøgd med ein barnehage nokon gong. Dei er heilt fantastisk snille og flinke med ungane der, og det er trygt å overlate ansvaret til dei for nokre timar om dagen.

I fleire dagar har dette trallebordet i metall, som vitnar om fortida innan helsevesenet, stått ved bosscontaineren. Eg har tenkt at dei har gløymt det, men syns det var rart at ingen oppdaga at det stod der. I dag mota eg meg opp til å spørre :"De skal vel ikkje kaste det bordet som står ute?" Å, joda det skulle dei, så eg måtte berre ta det om eg ville ha det. Ein stykk lukkeleg fe køyrte med ope bagasjerom heim i dag tidleg. Hurra :)

Nå spinn tankane. Er dette det nye stellebordet vårt, avlastningsbord på kjøkkenet eller terassebord på sommaren ?

Ha ein lukkeleg torsdag (gu' kor dagane FYK)

Klem frå Linda

20 kommentarer:

Jannicke sa...

..fortida innen helsevesenet?? ;o)
Nei, du! I disse spinkespare tider er nok disse trilleboredene fortsatt i bruk! På min jobb svinser jeg rundt med et nøyaktig make bord både titt og ofte ;o)

Ha en fin dag!
klem J.

Passelig dose sa...

Åh! Litt misunnelig... kjempefint!

Anonym sa...

Hihi, eg har eit nesten likedan, også eit containerfunn! Og det fungerer ypperleg som terrasseavlastningsbord, toler varme kjelar og alt mogleg!

Frk.Badegakk sa...

Gratulerer med nytt stilig trillebord!=)

Lappesola sa...

Et fun!!!

Marthine sa...

Linda, inleggene dine er så utrolig positive!
Smiler hver dag når jeg leser den fantastiske bloggen din!:o)
Klem Marthine

LillaLykke sa...

Så flott! Et flott funn, som kan brukes til mye forskjellig! :)

lena sa...

Hei Linda!
Gratulera med nytt sjukehusbord...og gratulera så masse med dagen din i forgårs.. var vel det:) Så kjekt å vera innom bloggen din og sjå alt det kjekke du finn på og skriv om...No har eg vore innom tidt og ofte for eg er heime med influensa eller noko, og vert meget rastlaus! Då er det kjekt med koselege bloggar og kjekke blad!

Klem Lena

HusmorDronninga sa...

Grattis!
Disse borda e jo heilt supre!
Kan jo brukast til så mangt, og dei toler ei varm kjele eller to ;)

Helsing fra
Kjersti

Anonym sa...

He,he... Kjenner igjen dette,- og hos oss er det fortsatt i bruk.
Anbefaler å spite/vaske det godt;0)

Barbros lille atelier sa...

Så heldig du er! Sånne bord med hjul er veldig praktiske!

Linn sa...

Nå ble jeg faktisk skikkelig misunnelig!! Det er akkurat et sånt bord jeg trenger på jobben min, men som jeg ikke tør å spørre om å få!! Synes du burde selge det på auksjon her inne på bloggen din jeg he he!

Gul Hverdag sa...

Sååå stilig!!!

Hmmm.... et slikt ville jeg brukt på terassen min om sommeren tror jeg... trille kaffematen på eller som et avlastningsbord... eller kansje et plantebord med plass til potter o.l. under.... Eller kansje jeg hadde brukt det på vaskerommet og lagt ferdigbrettet tøy på og trillet rundt på rommene og "lesset" av....
Mangfoldig av mulighetr med et slikt bord!! Du er heldig du:-)

Ha en fin kveld:-)

Silje sa...

avlastningsbord på kjøkkenet om vinteren og når sommeren kommer flytter det ut er mitt forslag ;)

som stellebord vil det forvinne under handuker, bleier og sinksalver :)

Ida sa...

Poff, der dro du meg rett ut av permisjonen, og tilbake på jobb. Vi har flere av disse på jobben, har aldri tenkt tanken på å bruke dem som stellebord - *så genialt* :-)

Dette hadde nok fått innpass i mitt hjem også, tiltross for at det hadde minnet for mye om jobben.. ikke at det er noe negativt da.. men hvite tunikaskjorter får du ikke på meg.. i sånn type legefrakkutseende.. der går grensen ;-D

Og forresten: Gratulerer så mye med overstått.. har lagt med hodet ned i bøtten, og gikk glipp av det ;-)

Klem

Anonym sa...

jeg jobba en gang på en av Radiumshspitales barnehager og der også trillet det et slik ut på hver avdeling med mat etc hver dag - heldig er du som fikk kloa i et - jeg syns du kan bruke det til akkurat det du vil - jeg mener dette bordet kommer til å overleve det fleste - så du kan jo nå bruke det som stellebord nå mens du trenger det ( er det ikke litt lavt??), avlastningsbord på kjøkkenet om vinteren og la det flytte ut til sommeren!!!

Kardemomme sa...

Hei Linda :)) Her var det mye nytt siden sist jeg var innom. Jeg har vært ute og reist og ellers hatt en liten bloggpause men nå er jeg igang igjen tror jeg. Først må jeg få gratulerer deg med dagen på etterskudd! Hos oss har omtrent hele slekta bursdagene sine i mai så da løper vi fra den ene bursdagen til den andre.
Men det er jo koselig også da :))
Stålbordet med jul var stilig! Ikke så lett å få tak i sånne..
Boksene du har kjøpt til datteren var så søte!! Og krydderhylla ble SUPERFIN i hvitt og med bokstaver som pynt på..Jeg har ikke forsøkt meg på nettauksjoner og skjønner at jeg har gått glipp av noe..
Bør kanskje ta meg en tur innom nå som loppissesongen er over for i år..Bildet i stua ble kjempefint!
Smart ide å lage det selv..Bokstaver er så grafisk flott og sort/hvitt er lekkert og passer til alt! Ha en fin helg! Klem fra Kardemomme :))

Jeanette Jess1 sa...

Grattis så mye, dette var jo kjempeflott!!!
Ett slikt et skulle jeg gjerne hatt ;o)
Spørs om du finner ut hva du skal bruke det til da, blir i allefall supert på terrassen til sommeren.

Linetoppen. sa...

Heldige du!! Er sikker på at det kommer til å bli kjempefint!!

Camilla sa...

uff, jeg har mange dårlige minner knyttet til dette trillebordet, etter en sommerjobb på sykehjem...

Men håper du får brukt det til noe fint!!

Related Posts with Thumbnails