onsdag, november 18, 2009

Til Linda. Frå Linda.Tusen takk for alle kjekke gratulasjonar til bursdagen min :) Og tusen takk for alle tips til førjulsaktivitetar og ting ein kan lage saman med borna. Eg fekk lyst til å setje i gong sporenstreks vettu :)

I dag vart dei ferdige adventskalenderane innkjøpt. Det enda opp med Pirat-LEGO-kalender til Samson, og Playmo-kalender til Alma.


I går fekk eg omsider surra meg til å hente pakken eg bestilte frå TAMO. Posten hadde sendt den til feil postkontor, og då er det alltid eit prosjekt å få henta ting.

Mykje av det eg kjøpte skal brukast i dei fire adventspakkane til Alma, og eg kan av naturlege årsaker derfor ikkje vise koselege bilder av tinga i bruk. Men har de sett søtare små plastboksar før? Eg er så glad for det eg kjøpte og kjem garantert til å bestille meir frå nettbutikken.

Alma elskar agurk og paprika, så nå kan ho ha litt grønt eller frukt i ein boks, og knekkebrød eller brødskive i ein anna. Herleg :)


Ja, overskrifta lyder Til Linda. Frå Linda. He he, slik er det når mora vert gladare for tinga enn dottera sikkert kjem til å bli ;) Eg har kjøpt ein del fleire ting også, og bilder av dette dukkar nok opp før eller seinare.

Ha ein flott kveld. Klem frå Linda

10 kommentarer:

Petit sa...

Verdens søteste rødhettebokser, rett og slett :)

Rosemary and thyme sa...

Å, så fine! Den som hadde hatt en liten tulle!
Klem

mali-mo sa...

Knallfine!!! Kjente at eg ble litegrann misunnelig ;)

Og gratulerer så masse med dagen!!!

Anette {foreldremanualen} sa...

Nydelig! :-D

Christine C sa...

Søteste boksene jeg har sett! :)

Fhager sa...

Tamo var en finfin nettbutikk, takk for tipset! Kanskjedet blir noen julepresanger herifra:o)

HønePøne sa...

Knallfine! Jeg kjenner det i magen når jeg ser slike fine bokser =)
Klem, Madeleine

sandra sa...

gratulere med dagen på etterskudd:) håper du hadde en flott dag! herlige de dukkene der!

et tips er å ta barna med til juletreet istavanger med en gave fra barna som de har plukket ut hjemme og vil gi til noen som ikke får julegaver. husk å notere på gaven hvilke aldersklasse den tilhører;)

Miia sa...

Lovely! I was happy to notice you have my blog on your list on the sidebar. I have visited your blog since I started blogging, your photos are so nice and happy and you have a beautiful home. I wish I could understand everything you write!

erry sa...

De små japanska dockorna är så söööta!

Grattis på födelsedagen i efterskott!

Related Posts with Thumbnails