søndag, desember 13, 2009

Eggeglass med snømenn iMed tredje søndag i advent var det også tid for å åpne den nest siste adventsposen. Blant små juleblader og nye tannbørstar låg det utstyr til å lage snømenn. Vattkuler i to størrelsar, små hattar og oransje minigulrøtter fann eg på hobbybutikken. Hobbylim og svart maling hadde me frå før. Billig moro.


Eit perfekt og enkelt prosjekt å gjere saman med små ungar. I kveld har eg tenkt å hekle små skjerf til snømennene og sy ei hempe i hattane. Sjølv om snømennene er søte i eggeglassa (ser nesten ut som om dei er på aketur), så skal dei hengast opp på juletreet.I adventsposen var det også nye matboksar kjøpt hjå Tamo, og desse fall verkeleg i smak hjå Alma.

Alma er forøvrig iført ein nydeleg kjole me fekk tilsendt frå designeren av Dundelina. Kjolen er i skittenlilla cordfløyel og knallfin med små broderi og perler i fronten. Desverre klarar eg ikkje få fine bilder av kjolen, då mannekengen til stadighet er i bevegelse. Men bilder kjem før eller seinare slik at de også får sjå. Eg er superfornøyd med både passform, kvalitet, saumarbeide og design på kjolen og gjer Dundelina mine beste anbefalingar.

Hjelpe meg kor tida fyk. I løpet av veka som kjem bør eg få dei fleste gåver i boks, få bestilt julekort, vaska og ordna. Trur listene må skrivast i kveld gitt.

Ha det godt så lenge :)

12 kommentarer:

Hilde Heimdal sa...

så koselig og gøy å lage :)

Rosemary and thyme sa...

Så søte snømenn!
Og fargen på kjolen er flott.
Gleder meg til å se den ordentlig!

Klem Tove

Emmas utsikt sa...

Så fint, og så bra tips.

Natta
Emma

the Folding chair sa...

Enkle og kule!

Anita sa...

Så fine snømenn:) Gøy å lage ting sammen med barna, da får pynten sine egen historier og minner. Den får en mening. Noe av det jeg liker spesielt godt med bloggen din er at du kommer opp med ideer selv. Synd å se at flere tyr til google på sine blogger(hadde nettopp en skikkelig surferunde nå, og ble så overrasket over hvor mange som tyr til google at jeg laget faktisk et eget innlegg om det).

Janne sa...

Haha... så morsome de var:)

Ha en fin fin dag videre.

K-J

huset på øya sa...

Så kreativt og morsomt det var! Vibeke :)

MumsiMumsan sa...

Så morsomt :O)
Som du sier, ser nesten ut som de er på ake tur! Trenger bare litt vatt rundt seg, så er de klare!
Ha en flott dag.
Mumseklem fra Vibece :)

mali-mo sa...

Kikker innom og suger til meg litt julestemning ;)

Muffinsfeene (som de ble hetendes her, lillemali ville overhodet ikke ha engler, men feer derimot...) var en suksess her hjemme, i rosaprikkede muffinsformkjoler og med vinger i utklipt papp.

Ha en flott dag!

Anonym sa...

ordenlige fine snømenn altså - inmarri fine!!!

Ingrid sa...

Har nettopp lest Snømanne av Jo Nesbø.. så det var litt spooky da jeg så bildet ditt av en snømann i blogrollen min.. blir jeg neste offer? Hehe.. Neida.. :o)

Nettelita sa...

Kjempe skjønne snømenn, og nydelig kjole..
Ha en flott kveld!
Klem

Related Posts with Thumbnails