mandag, desember 14, 2009

Ei stakkars veke igjen


Er det fleire enn meg som byrjar bli litt stressa nå? Eg har tusen ting eg må og vil ha ferdig. Aller helst vil eg vere ferdig med det meste innan fredag ettermiddag og avspark av skuleferien. Eg veit det er litt meir enn ei veke igjen altså, men det hadde jo vore godt å vore ferdig litt tidleg slik at ein kan skamkose seg dei siste dagane :)


I dag har eg ikkje fått gjort ein einaste julerelatert ting, og slik syns eg det er mange dagar. Nei, i kveld skal handlelister, huskelister, og prioriteringslister skrivast. I morgon skal eg vere Frøken Effektiv de Luxe.

Ha ein god mandagskveld :)

23 kommentarer:

Ida Susanne sa...

Stresset har enda ikke kommet over meg, men skjer nårsonhelst nå*skratt* Har fortsatt gaver som må handler(for å ikke snakke om pakkes inn!!) Skaper som skal vaskes og juletre som skal plukkes ut..og..en del ting til! Men det går så bra!! Alt ordner seg:) Viktig å nyte tiden nå, det er førjulstiden som er gull:)

Hege sa...

Ja det er flere som stresser! Skrekk og gru, ingen julekaker eller noenting her i huset, jeg synes det virker som om du har vært flink, jeg. Jeg har så lyst til å kopiere deg og gi små pepperkakehus til barnehageheltinnene men når NÅR ?? skal de lages da? hjelp.
Du er forresten en mester med glasuren !

jordbærpiken sa...

Kjenner akkurat som deg. Så mye som skulle vært gjort, men så liten tid å gjøre det på. Jeg har juleferie fra torsdag, så i helga skal jeg få gjort alt jeg har gått og tenkt på så lenge. :)

Nydelige pepperkaker og pepperkakehus du har laget. Ha en god kveld.

Haust sa...

Nydelege stemningsfoto! Hugs å ta deg tid til å nyte dagane! :)

Tone sa...

Mmmm, kjenner meg igjen. Jeg har heller ikke gjort noe som helst julerelatert i dag, og har skikkelig dårlig samvittighet... Må i tillegg jobbe 21, 22, 23 og i romjula :-( Men det blir vel jul i år også, får vi da endelig håpe. Ha en fortsatt fin uke, klem.

Emmeline sa...

ÅÅåå tusen takk for knallkjekk melding. Kjenner meg SÅ Godt igjen i dette innlegget. Har en hodepine som ikke ligner noe jeg har hatt før i levende live;) Så du er IKKE alene. Jeg skrev julebrev til langt på natt i går, og Emmelinemannen skrev ut brevene på jobben...Uten å se at bildene hadde forskjøvet seg...Sånn at de liksom ligger MIDT inni historien. Sånn at historien blir uleselig. Føler at jeg kan DØ av stress når han kommer tøffende med de 125 brevene og de bildene slengt utover, men jeg må jo bare la være å tenke på det og gjøre det beste ut av det:)

Tror faktisk at det er julestresset som tar oss en etter en. Da gjelder det vel i grunnen å puste ut og inn og bare SLAPPE AV istedet:) JEg slapper iallefall GODT AV her på bloggen din:) Du er FLINK og det er så KOSELIG her!! Klem

kristin sa...

Skjønar at du opplever at du har masse att, men guri så fint du har gjort med pepperkakehus og pepperkakehjerter og annan pynt! Trur at det stresset med alt ein skal gjere til jul vert ekstra heftig når ein er heime i permisjon fordi ein då har så god tid til å tenke over det. Dette er mi første førjulstid i full jobb, og eg har visst aldri vore så lite stressa før jul... Endå då har eg ikkje byrja på julehandelen endå! (Det er også første gongen, men eg trur eg skal greie å vere effektiv to kveldar denne veka). Har stor tru på at du svingar deg rundt og får tatt det meste. Men dersom det er noko som ikkje vert gjort, så er det vel helst berre du som merkar det, trur du ikkje?

Lilliannes verden sa...

Hei Den Gode Feen!
No har eg vore fast følgar av den fantastiske bloggen din i lengre tid. Og du har inspirert meg så mykje.
Etter å ha gløtta innom her titt og ofta har eg fått så lyst til å begynne å sy. Så no lurar eg på: Kor får du kjøpt alle dei flotte stoffa du bruker?
Håper du tar deg tid til å svare meg i den travle kvardagen din.
Helsing Lillianne

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Linda! Så nyyydelige pepperkakehjerter!! Her skrives det også huskelister i kveld;) I morgen skal jeg også prøve å være effektiv!! Om det blir effektiv deLuxe, det vet jeg ikke;) Men jeg skal prøve ...

Lykke til i morgen!

Klem Anette:)

ForeverLove sa...

Så fine hjerter! Jeg er i orker ikke, vil ikke, klarer ikke tenke på alt jeg skal gjøre modus- så her seiler alt sin egen sjø..
Håper tiltakslysten kommer tilbake snart- så skal jeg også bli liste-effektiv!

Ha en fin kveld og effektiv morgendag!

Klem Tonje

Nettelita sa...

Åhh.. Enig med du.. Kjenner det begynner å komme et snev av stress her, så nå skal to do liste skrives! For jeg mener som deg, at det hadde vært nydelig å vært ferdig til fredagen! Så da er det vel bare å henge seg i stroppen og slenge seg rundt da! :)
Ha en flott kveld!
Klem

Anonym sa...

JEG er stressa, men planinga er laget over mat etc - fra og med mandagen om en uke - da kommer foreldrene mine og en del mat er bestilt - MEN i morgen MÅ jeg være effektiv, men "desverre" skjer det så mange andre ting som er fine og morsomme og som jeg vil gjøre også - som julelunsjen til jentene - MEN før det MÅ jeg være effektiv - ja helst vært en tur på gymen også....
Har fått kjøpt noen gaver i dag og funnet i kjelleren noen andre igjenglemte - leter etter en som ble borte i fjor, tro om det går ann å huske - eller i allefall finne en stor tøy hund???
PS de pepperkakene dine er helt uttrolig kuule!!!

mi-rachel sa...

lykke til med å være frøken effektiv de luxe i morgen!

Silje sa...

er faktisk veldig avslappet.. julekortene ble ferdige i oktober. halvparten av julegavene ble handlet inn før sommeren og nå har jeg bare kosen igjen! Handle til mine nærmeste kjære, bake og lage sild!!!! Har sydd litt julegaver og bestillinger de seneste kveldene så nå koser jeg med !!! :)

Anlen sa...

Eg er ikkje stressa, men eg ser at det er veldig mykje som burde blitt gjort. I år skal vi ha siste skuledag 22. desember, så det blir ikkje mykje tid etter at eg får fri! Likevel har det meste ein tendens til å ordne seg. Det gjer det sikkert i år også! God jul!!

Tvillingmamma sa...

Min tidsregning er akkurat som hos deg! Hadde vært kjekt å bli ferdig i god tid for en gangs skyld. Har i det minste bestilt julekort i dag, men de skal jo skrives og. Etter tre fotorunder utendørs var jeg endelig fornøyd. Vi ventet på rimen og den kom til slutt. Stakkars barn som ble revet bort fra lørdagsmorgenbarnetv i grålysingen for å fotograferes i kulden. Ellers har vært på skogstur for å hente grønt, så nå er ihvertfall trappen koselig, særlig med lys i Walterhusene. Og så har vi bakt pepperkaker, men sånn fine hus som du lager kan jeg bare drømme om, medmindre vi utsetter julen et par ukers tid. De var bare kjempeflotte! Ligger etter med både bakst og vask. Blir mest rydding her etter ombyggingen. Men jul blir det uansett, selv om den alltid kommer litt for tidlig!

Janne sa...

Her er alle julegavene kjøpt inn så her stresses det ikke:)

Lykke til i juletria:9

Therese sa...

Ha ha, kjenner meg igjen her altså!
I dag skal alle ingredienser til de siste kakene kjøpes inn, så har jeg de i alle fall i hus. Da er det bare resten igjen. Jeg vil også være ferdig på freda.... men jeg kjenner meg selv såpass at det skal vel mye til!? ;o)

Ha en god dag frøken effektiv (og lykke til).
Klem

Anonym sa...

Skjønner ikke hva dere stresser med, må dere bake alle disse kakene da?

Linn sa...

Blir helt satt ut av hvor flink du er til alt mulig! Er det noe du ikke kan egentlig? Helt utrolig flotte bilder :-) Kommer skikkelig i julestemning av å kikke på bloggen din!

Anonym sa...

hei

Her er det minimalt med stress. Har svært få ting som jeg føler MÅ gjøres før jul. Har en del koselige aktiviteter som betraktes som en godtepose mer enn en liste med bør-gjøres punkt. Hvorvidt godteposten bli tom eller ikke vites ikke. Har hengt opp en del julepynt og bestilt alle gavene på art.com. Hendig!! Takk ellers for en utrolig givende blogg!!

Miss Mette sa...

Hei Linda :)
For en fantastisk herlig blogg du har! her har jeg ikke vært før, men kommer definitivt tilbake her. En varm, og koselig blogg med fantastiske bilder og inspirasjon og så fin du skriver... Legger deg til på blogglisten min jeg.. Ønsker deg en fortsatt fin uke som kommer... klem fra Mette

Patricia sa...

Beautiful, creative, inspirational. Thank you for sharing. Tricia in Seattle

Related Posts with Thumbnails