søndag, januar 31, 2010

Komplett samling

Ved hjelp av QXL er nå Jason-samlinga mi komplett. Jason og Sinna-Guri kom i posten forrige veke, og eg har fått ro i sjela ;) "Den er min, den er min", ropte Alma av fryd då ho såg eg pakka opp boka. Nei, kjære Alma. Dette er den barnslege mor di sin. Men du får sjølvsagt låne den ;)

Teikningane av sjølve Sinna-Guri er på kanten til å vere skikkeleg skumle, så eg trur ikkje dette vert sengelektyre for dei søte små enno iallefall :)


Ute i blogglandia finst det skjønne englar med hjarte av gull. Desse supre stoffrestane fekk eg av ein lesar, og vart sjølvsagt hoppandes glad. Veldig overraska og veldig glad. Tusen tusen takk snille Amalie78 :)

Dersom du er lei av alle pakkane eg får i posten bør du ikkje komme innom bloggen min i morgon. Eg har fått to pakkar til som ikkje er vist fram. Århundrets pakkar. Vent og sjå ;)

Og i dag stod me opp til puddersnø oppetter vindaugo. Jubel blant alle familiemedlem under 8 år, grynting frå dei over 8. Dagen har blitt nytta til måking, snøhyttelaging og i akebakken. Og appelsiner og spel innandørs. Hektisk og herleg. Nå skal eg rett og slett lage med ein kopp kakao.

Tusen takk for responsen på oppskriftsbloggen. Det er veldig motiverandes.Eg kjenner også at eg får litt ånda over meg til å lage ting , for bloggen kan jo ikkje vere tom.

Ha ein flott søndagskveld :)

32 kommentarer:

en-to-tre-på det fjerde skal det skje sa...

Aaahhh, så fine. Jason ja, de er fantastiske! Særlig tøffe mamman hans som er aktmodell og alt. Kjente jeg ble litt misunnelig på denne fine samlinga di. God søndag til deg!

sandra sa...

ååå- disse bøkene husker jeg super-godt fra da jeg var lita:) herlige! så heldig du er da som får pakker i posten;) jeg kommer innom i morgen også, jeg:) kos deg med kakao- det har vi også gjort idag! klem

ANETTESHUS.COM sa...

Ååå, disse bøkene er fantastiske!! Så heldig dere er som har alle bøkene, Linda! Husker jo bøkene godt fra jeg var lita ... Disse tegningene og historiene har liksom brent seg fast i bevisstheten;)

Ha en fortsatt fin søndagskveld!

Klem
Anette:)

ANETTESHUS.COM sa...

p.s. husker jeg var litt redd for Sinna-Guri faktisk *smiler*

Klem igjen;)

victoria (huset i byen) sa...

Åååå så flott samling av bøker, skjønner godt du er fornøyd når du har klart å få tak på hele samlingen...
Og så flotte stoffer du har fått, heldig du er...
ha en super søndag
klem victoria

Lycka är ~ Onnea on sa...

jason böckerna hörde till mina favoriter då jag var liten. Så färggranna bilder.
~marita~

Monica sa...

hii den boken med sinte- Guri har besteforeldrene til miniprinsessa mi. Farfaren leser den til henen med skikkeig innlevelse og hun bare elsker boken. Når jeg er sint hjemme sier hun så hærlig: Mamma nå ligner du på sinte- Guri, da kan jeg ikke annet enn å begynne å le. Herlig samling du har!!

Anette {foreldremanualen} sa...

De bøkene er så herlige! Måtte sporenstreks lete etter de hos Bokkilden, men de finnes kanskje ikke der lengre? (siden du har handlet på QXL)

Amelie78 sa...

Hei Gode Fe :-)
Bare koselig! Håpet de kom frem! Søkte på navnet ditt på nettkatalogen, og tok en sjangs på at det var riktig person og adresse. Du er inspirerende! Ikke rart hverken jeg eller andre har lyst til å sende deg litt solskinn i form av stoffrester, strikketing eller annet.

Ha en fin kveld!

Hilsen Amélie

prinsesselinn sa...

hehe,
har ikke fått med meg at du har lett etter jason og sinnaguri.
har den selv, men tviholder på den,
den var en av de gøyeste bøkene jeg visste , og nå leser jeg den for Olivia 6 år, når hun er på besøk her hos tante; )
Hvordan sier du Jason ?
jeg har alltid uttalt det rett fram, men kom plutselig til å tenke på at det skal jo sikkert være på engelsk...
og jeg som har innbilt meg at han var østblokking, jugoslavia eller noe sånn,,, hehe.
ha en fin søndagskveld.

Forever Love sa...

Skjønner godt at folk sender deg fine ting- så mye flott som du deler med oss. Jeg blir iallefall ikke lei av at du får nice gaver:)
Ha en fin kveld.

Klem fra Tonje

tubakk sa...

Neida, jeg blir ikke lei av pakkene dine. Flott at du deler med oss andre. Jeg har blitt så inspirert av bloggen din, at jeg er begynt å samle gamle dynetrekk. Vet ikke enda hva jeg skal bruke dem til, men det blir vel ei råd med det. Ha en strålende uke, jeg skal følge med.

Anemone sa...

Å, jeg hadde helt glemt bort Jason, men med en gang jeg så bilde av bøkene dine dukket alt opp igjen! Gleder meg sånn til å få barn og få lese alle bøkene jeg elsket da jeg var barn for de.

viviann sa...

Jason hadde eg heilt gloymd.. No maa jo berre eg og faa fatt paa dei bokene.. Kanskje eg finner det paa loftet hjaa pappa.. Super fin blogg du har!! Ein klem fra nybergynner blogger Viviann;)

Lilliannes verden sa...

Eg fekk augo opp for Jason-bøkene i din forrige innlegg om Jason :)
Så eg blei så glad då eg fann to Jason-bøker på gjenbruks-butikken i Sagvåg. Der er det faktisk mykje kjekt!
Ha ein fine kveld :)

superstudio sa...

Ai! Gjett om jeg husker "sinna-guri" fra min barndomstid. Så utrolig morsomt å bli minnet på disse fargesprakende bøkene.

beate sa...

hei linda

dette er gode barndomsminner!

kos deg med bøkene

klem beate

Randi sa...

Så heldig du er som har fått i alle Jason-bøkene. Jeg har Jason på ferie fra jeg var liten og jeg og barna elsker den.

Fine stofer du fikk også. Du får nok tryllet frem noe lekkert av det.

Ha en fin søndagskveld!

LinaLyng sa...

Å, eg er sååå misunneleg på Jason bøkene! "Jason på ferie" var mi favorittbok då eg var liten, og heldigvis fekk eg skaffa meg den for nokre år sidan. Skulle gjerne hatt dei andre også!

Fro (Idyll på landet...) sa...

Så fint at du har fått tak i disse bøkene! :) Heldige du som har fått så mange spennende pakker! Gleder meg til å se hva innholdet i de andre er...

Klem

Marta - livet på landet sa...

Åh! Heldige du!:) Gode barndomsminner! Jeg vil også ha... Men da må jeg vel begynne å tråle bruktmarkedet:)

alvorada sa...

Fine, fine Jasonbøkene!
Pleide å låne de på biblioteket, igjen og igjen og igjen :)

Fin-fine stoffer også. Du er en heldig liten fe du!

3prinser sa...

Så heldig du er - de bøkene husker jeg kjempegodt og skulle så gjerne hatt dem selv...
Koselig blogg du har foresten - gleder meg til å lese hver gang jeg ser at du har oppdatert den.
Og ikke minst - flotte stoffer!!

Camulen sa...

Jeg vil også ha Jason-bøkene!! ;o)

Lott@ sa...

Gratulere med komplett bokserie, husker disse bøkene godt!

Fidus sa...

Morsomt med slike bøker! Jeg må innrømme at jeg sniker med meg bøker fra barndomshjemmet mitt, gode, gamle hefter dra Bokklubbens Bøker, Nysgjerrige Nils, Petunia osv. Du har en inspirerende blogg, som både har fått meg innom Fretex, samt at det har skjedd litt oppgradering i huset her og.

Jill sa...

Får gode minner av disse bøkene, men har ikke sett dem siden jeg gikk i barnehagen :-)
Ha en riktig fin mandag!

HønePøne sa...

Jeg hadde Jason på ferie da jeg var lita!
Veldig kjekk bok som har satt varige spor..! Husker godt at Jason fløy i løse lufta bak sin mor da de dro... Hun gikk sikker veldig fort? :)
Og så var mammaen (Gudrun?) aktmodell! Akkurat det husker jeg gjorde veldig inntrykk, og det utløste nok en del knising...! :)
Tror jeg må kikke etter den boka neste gang jeg er hos mamma. tror nok den kan utløse litt knising hos mine barn også ;)
Ha en super dag!
Klem, Madeleine

Anonym sa...

så heldig du er - eller kanskje flink som har fått tak i alle bøkene!! De er kjempe fine!! Ha en fin fin mandag!

FruLisa sa...

Åh - husker Jason på ferie godt - husker jeg syntes det var artig med det kjæresteparet:-) Må finne fram den boka og se om det er intresse for den blant gutta boys.Viste ikke at det fantes flere bøker med Jason.

Jeg er her for første gang i dag, men jeg kommer helt klart tilbake, spesielt for å se på gavene dine - vi liker slikt!

Ha en fin dag og ta gjerne turen innom meg også - velkommer skal du være:-)

Hverdagsdrømmer sa...

Jason er så god! Etter første innlegget ditt om disse bøkene bar det rett hjem på loftet til mamma og pappa. Der fant jeg fram min gamle Jason samling som nå blir lest av min sønn :) Såå mye bedre enn Bakugan og Ben10... Ha en fin uke! Hege

Inger Johanne sa...

Morsomt med Jason-bøkene! Jeg fikk "Jason på ferie" i bokklubben som liten, og leser den nå for jentene mine! Men ante faktisk ikke at det var en serie..;-)

Related Posts with Thumbnails