mandag, februar 01, 2010

Post frå englar

I dag skal de få sjå bilder av enno fleire ting eg har vore så heldig å få i posten. Eg blir så glad så glad, og det trur eg de også skjønar når de får sjå skattane.

Først ut er herlege 70-talls tekstilar frå snille Barbro. Ho las at eg er på jakt etter blomstrete stoff i brunt og kvitt, og eg fekk det pluss to andre knallfine barnestoff i tillegg til koseleg kort. Tusen takk, eg vart kjempeglad og har allerede prosjekt på skisseboka der desse inngår. Heilt topp :)


Like før jul fekk eg e-post frå ein supersøt lesar av bloggen min. Ho sa at ho umiddelbart hadde tenkt på meg då svigerfamilien skulle tømme eit gammalt hus. I e-posten lurte ho på om eg kunne vere intressert i å overta ting som uansett kom til å havne i containeren. Ja, gjett om svarte eg lukkeleg.


Ein diger Smart-kasse full av gamle skattar. Eg fekk faktisk gåsehud på armane og tårer i augene etterkvart som eg drog fram den eine tekstilen finare enn den andre. Vibeke hadde sortert alt etter fargar og alt var så delikat og reint. Herre gud kor spennande det var å dra fram ein ting for å sjå kva som låg under der igjen.

Sjå kor fine fargar:

Sjekk dette sengesettet her, er det ikkje fantastisk? :

Ei eske full av gamle trådsneller av papp. HERLEG.

Eit reisesyskrin frå Ackermann's. Superskjønne små butte trådsneller og rødt fingerbøl. Elskar det.

Gamle blonder og ei eske full av gamle trådsneller. Eg elskar trådsneller av tre. Eg elskar fargane, og eg samlar på gamle trådsneller. Heilt perfekt!


Verdas finaste små monogram. Noko så fint og forseggjort har eg ikkje sett før, trur eg. Er det nokon som anar kva desse små monogramma med P på vart brukt til?


I tillegg fekk eg kjempekoseleg kort laga av Vibeke sjølv.

Dette var altså så kjekke pakkar å få. Eg vert heilt flau over å motta så masse fint som eg har fått dei siste dagane. Tusen tusen takk til dåko alle saman, de anar ikkje kor stor pris eg set på dette.

Eg held på å pysle med noko som kjem i oppskriftsbloggen i morgon. Det er best eg fortset der eg slapp, slik at eg får gjort litt før augene fell igjen for natta. Elna står litt fornærma på kjøkkenbenken. Herr Fe er sikkert frustrert over alt stoffet, strykebrettet og utstyret som har stått framme i vekesvis. Men i morgon skal eg sy igjen. Stikk innom og sjå kva eg har laga i morgon då, ok?

Ha ein fin kveld og ei god natt. Klem frå den takknemlige feen

31 kommentarer:

Vingesus og Julebrus sa...

Så utrolig gøy å være deg om dagen, da!! Moro å få gaver i posten altså. Dette minner meg om sengetøy som er å finne både i skapet hjemme hos pappa, og i huset etter mine besteforeldre. Vekker gode minner fra barndommen. Kan jeg spørre hva som gjør at du er så opptatt av slike mønstre og litt sånn retro - stil? Er det barndommens minner?

Forresten Jason-bøkene under er også gode barndommsminner, men jeg hadde/har bare to av dem. Men morsomme var de! Spsielt tegningene av alle dem som er på ferie i den ene boka!

Ha en fin kveld! Klem!

alvorada sa...

Elsker det grønne stoffet! :)

kjersti sa...

Så utrolig koselig med så mange gaver, skjønner godt du blir rørt Linda:)
Men så er det jo veldig bra også da, alternativet hadde jo vært at alt ble kastet, og da hadde vi jo ikke kunne kost oss med alt det vakre du får ut av dette:)
Lykke til med alle prosjektene:)

Klem Kjersti

Anne Grete sa...

Så mykje lekre stoff du har fått i gave!!! Gleder meg til å sjå hva du kan trylle frem :)

Klem Anne Grete

Julia Hausfrau sa...

Hvor er du bare heldig, at have så søde og betænksomme læsere. Tillykke med det!

Anonym sa...

Så koselig at du koste deg med pakken, det gjør meg glad :)Håper du får brukt noe til noe nyttig da:)
Klem fra Vibeke

Tove sa...

Blir helt målløs jeg, for noen flotte gaver! Og tenk at mye av dette kunne blitt søppel... helt fælt å tenke på alt det fine som har blitt kastet! Kos deg masse med de fine gavene, skal bli morro å se hva du skal bruke det grønne sengetøyet til.. det var helt fantastisk:) Og så morro med en oppskriftsblogg, har nettopp begynt å sy så tar imot all inspirasjon jeg kan kan få. Og du lager alltid så flotte ting

klem

Snuskebassa sa...

Fantastisk.
Det må jo være rene julekvelden å få slikt i hus. Men det gøyeste er jo alt du klarer å lage av det. Hadde jeg funnet slike stoffer, skulle jeg jammen tenkt på deg jeg også. :-)
Hilsen Liv

fru-jansen sa...

Himmeloghav så mye fint du har fått!
Disse skattene er ihvertfall i trygge hender, jeg gleder meg til å se hva du lager av alt dette!

:o)

Lykkeliten sa...

Hvilke nydelige gaver.
Du fortjener dem, og jeg gleder meg til å se hva du lager fremover.

Klem lykkeliten

Hulda sa...

Utrolig så mye flott du har fått tak i! Herlig den boksen med alle trådsnellene og de små nøstene. For ikke å snakke om monogrammene da! Helt herleg!

Frk.Badegakk sa...

For en fantastisk gave! Så utrolig mye herlig. Og det er utrolig hva folk kaster...
Jeg løp frem og tilbake da vi ryddet huset etter bestemor og bestefar for å redde såkalt "ubrukelige" ting fra containeren... Enkelte av familiemedlemmene mine betrakter alt som ikke er fra dette århundre som søppel. Helt forferdelig.
Man kan i allefall være sikker på at du vil sette pris på skattene, så kos deg alt du makter! Gleder meg til å se hva du kan trylle frem med stoffene!=D

Sukkertøy for øyet sa...

For noen nydelige gaver..
Fikk hjerte-bank av de retro stoffene der..oioioi*s*

Dette var jo julaften og bursdag på samme dag dette..
Heldig du er:)

Gleder meg til å se hva du tryller frem her:)

Klem på deg

Anonym sa...

fy som du er heldig!!! skikkelig heldig gris er du!! Ikke for det - uttrolig hva en må si nei til når en bare kan ha med seg koffert hjem - hjemme hos gran tante Astrid turde jeg ikke å titte ordentlig etter en gang!

reSIRIkulert sa...

Eg vert mest heilt misunneleg her eg sit. skulle ynskja at postmannen min og kom med slike skattekister av nokre pakkar :) Kan tenkje meg det var jubel i heimen då du opna.

happy2be sa...

Åhhh de syskrinene var så fine - du er heldig Linda , snille lesere du har ;-)

Gunnhild sa...

så heldig du har vært!! det er jo bedre enn julaften, bursdag og 17 mai på en gang :)

de P monogrammenen du har fått ble brukt til å merke dressene til mennene. de ble sydd på/ved siden av innerlommen i dressjakken :)

---->gunnhild

mi-rachel sa...

oj oj ...så mye fint.

Nina B. sa...

Guri så mye lekkert du har fått deg! Snille lesere du har altså - men ikke rart, en blir jo fort inspirert og avhengig etter å ha vært innom her noen ganger ;)
Kjekt at du har laget en oppskriftsblogg, så kan vi mindre sy-kreative også få litt hjelp. Tror jeg må lage noen slike blomster til strikkapuffen min!

KOS deg med stoffene (hehe), gleder meg til å se resultater!

Klem NinaB.

det lange hvite huset sa...

Så mange fine ting du har fått! Heldiggris. :)

Jill sa...

Rene julaften og bursdag i samme slengen dette!
fantastisk pakke du har fått!!!!
Monogrammene var bar WOW!!!
Ha en fin tirsdag!

Haust sa...

Så mykje fint!!! Oioioi...
Spent på å sjå kva du lagar av det! :)

Christine sa...

du har jammen meg vært heldig som har fått så mange skatter :D er kjekt med snille blogglesere :D lekkert det grønne sengetøyet, det hadde jeg skikkelig sansen for :D

Merete sa...

For noen engler av blogglesere ja! Nydelige skatter du har fått, og veldig kjekt at du deler gleden med oss andre!
Ha en riktig fin uke!

Lillsnörpa sa...

Sååå läckert! Vilka underbara tyger! /Lillsnörpa

En støvel og en sko sa...

Her var det mye fint! Så heldig du er. Gler meg til å se hva du tryller frem av alt dette fine stoffet. GLER MEG!

tubakk sa...

Blir spennede å følge med på hva du får ut av alt dette. Kjekt at slike ting kommer til nytte, og ikke blir en del av det stadig økende søppelberget. Ha en fin ettermiddag.

Sanne sa...

så utrolig flott :)

Fru Fryd sa...

Heldig gris!! Gleder meg til å se alt du klarer å trylle ut av disse gamle flotte skattene:0)

God onsdag:-)

Pauline sa...

Mange flotte skatter du har fått, og jeg sier som de andre: du får helt sikkert til noe lekkert av det, og bra at det ikke ble kastet!!
Ha en fin uke! :-)

Guro sa...

For en utrolig fin blogg du har:) Masse pent!! Vi brukte det fantastiske sengetøyet du har funnet over her, i vår studentbedrift "Frutto di Bosco SB." Sjekk ut bloggen min og "Pudiir" for å se!

Related Posts with Thumbnails