torsdag, februar 04, 2010

Ein skikkeleg god ettermiddag


Eg føler meg veldig heldig om dagen. Som har permisjon frå jobben, og kan konsentrere meg fullt og heilt om hus og heim og oss som bur inni der. 


I går var det fantastisk fint ver ute, og det passa seg slik at Herr Fe var heime og kunne passe minien, medan eg og Samson gjekk på skitur i lag. Han var først på skulen, men eg henta han før SFO starta.
Så utruleg kjekt.
Det er godt og ikkje minst viktig å finne på noko med godguten min, som hugsar kor mykje kjekt me fann på før når me berre var eg og han og pappaen. Og så godt for meg å kunne konsentrere meg om ein og ein unge utan at dei andre krever oppmerksomhet samstundes. 


Godguten måtte lokkast med innlagt kakao-pause, og syns det var stas å sitje på benken med ski på beina. Enno meir stas var det å gå over vatnet der endene badar om sommaren.


Eg er så glad i denne skapningen at eg nesten får vondt i hjarta av å sjå på han, he he. Slik har alle mødre det, men det er kjennest heilt spesielt likevel. Det kjennest som om han er sjela mi og at han er god tvers gjennom.


Det er desverre ikkje altfor ofte me har vore ute på skitur saman. Ikkje har me hytte på fjellet og ikkje har me reist på høyfjellshotell. To vintrar har eg vore gravid og redd for å falle. Men nå må me jammen benytte anledningen nå når skiføret er perfekt, ingen er gravide og ikkje skal bli det heller, he he.
Dette skal me jammen gjenta. Eg har til og med leika med tanken om å sjekke ut mulighetane for påskeferie til fjells. Til neste år ;)

Ha ein flott torsdag! Nå står middagslaging for tur her.
Klem frå Linda


30 kommentarer:

Cecilie sa...

Ser ut som om dere har hatt ein flott tur. Er så viktig å finne på slike ting innimellom kvardagens kjas og mas. Det er slike stunder borna hugsar når dei blir større.

Kos deg vidare med permisjonen

Ingrid sa...

Så koselig det så ut! Viktig å gjøre ting sammen med en og en av ungene også ja.. :)

Anonym sa...

utrolig koselig bilde av dere to sammen!!:)

Heidi sa...

Det var et koselig innlegg! Jeg har "to tette" på tre og et halvt og to, og det er litt vanskelig å finne på ting å gjøre som alle har glede av. Det er deilig å kunne være 100 prosent til stede sammen med én noen ganger!

En støvel og en sko sa...

Åh, så kjekt dere hadde det. Kos, kos, kos.

Ja, viktig at den eldste får litt ekstra oppmerksomhet også. Det er sikkert ikke lett å være den eldste i søskenflokken.

Dette var jammen et ordentlig 'varm-om-hjertet' innlegg. Nyt denne tida, den er verdifull.

Ha en kjempefin helg i snøen!

Hilsen Sølvi

victoria (huset i byen) sa...

Så koselige bilder, ser ut som dere har kost dere på tur...
Deilig det med permisjon å kunne hente barn tidligere og finne på ting, ikke minst ha tid til stelle med hus og hjem...
Abselutt viktig når man får flere barn å sette av litt tid til hver enkelt, alltid stas for barna å få ha mammaen sin for seg selv....
Ha en fin dag vidre
klem victoria

Jorunn sa...

Så utrolig koselig innlegg Linda! Samson er kjempeheldig altså, og det er du og!

Anbefaler påske på fjellet, det lover jeg deg at det blir uendelig mange gode minner av!

Snart helg! Nyt den!
Klem

Hanne Mette sa...

Så koselige bilder. ♥ Som 3 barnsmamma selv så kjenner jeg stadig på ønsket om å være litt mer sammen med dem hver for seg. Ofte må det vike for praktiske logistikk løsninger som gjør at hverdagen går opp...
I morgen skal jeg jammen meg ta en skiktur med storesnuppa mi, det skal jeg!

Ha en fin dag.

Anonym sa...

så gøy at dere fikk dere en skitur sammen, dere alene!! Det er ikke så ofte jeg og eldstemann har tatt og vært sammen bare vi to etter at vesla ble født - det er som regel faren og han som stikker av sammen. MEN det er nå a mor som alltid stiller opp på fotballkamp da! Jeg vet ikke helt om det er pga at han er første mann eller om det har noe med personligheten å gjøre, men jeg må inrømme at jeg er ekstra svak for eldstemann jeg da!! Om noen dager kan vi stå litt på slalom med eldstemann - da ungene ikke har skiskole samtidig i år. Ellers kjører jeg tidligere legging på henne og det skaper jo noen stunder med ham aleine!

Marianne sa...

Som forholdsvis nybakt mor til den førstefødte må jeg si jeg kjenner igjen følelsene du beskriver så fint her... :)
Det er forøvrig både godt og litt skummelt å innse at følelsene man har for sine barn ikke blir mindre med årene... pujh; kan bli helt matt av kjærleik gitt!

Fro (Idyll på landet...) sa...

Så koselig! Høres ut som dere har hatt en flott dag og kost dere masse! :)

Ha en fin kveld!
Klem

g u r o sa...

Det bildet av dykk to saman OSA AV KJÆRLEIK! Det ser ut som de har det heilt strålande saman, begge to, og det må vere så fint å gjere kjekke ting saman, berre du og han! Herleg! Heldige guten som har ei så reflektert mamme! :)

Nyt dagane!

Cathrine Aksnes sa...

herlig <3

Anonym sa...

Så deilig det så ut.
Skitur er topp og deilig når en kan nyte det rett utenfor døra

Anonym sa...

Så koselig med skitur:) Her jeg bor er det bare is, og nesten ikke snø, så jeg er nok temmelig misunnelig på alle dere der sør som har snø!!! Lalla

Marias skriblerier sa...

Herlig bildeserie! :) Nå skal jeg lage meg kakao :D

Maria sa...

For en utrolig skjønn stor-gutt du har!! Jeg har også en sånn, og det er vanskelig å finne alenetid med han når det er to mindre som krever sitt! Du er iallefall flink, og han er heldig :)

strikkegal sa...

Så koselig med skitur :)

IfraLahell sa...

Åhh, det både så og hørtes deilig ut. Koselig for store/ lillegutt å få være litt alene sammen med mamma og! Skiturer har vært en manko vare her også, men håper å få vært mer aktiv det lille som er igjen av sesongen.

Den åpne hyllen din under her ble forresten kjempe fin, kan nok være at det forsvinner noen dører her ettterhvert også!

Ha en fin kveld.

Klem

Kristin sa...

Så fint å lese om deg og storeguten din! Ser jo kor han kosar seg på tur åleine med mammo! Eg kjenner meg så att i det med å prøva å få tid med eldstemann. Min sjuåring var åleine med meg og pappaen i 4 år, før dei to andre (3,5 Oog snar 2) kom på løpande bånd. Han hugsar jo korleis det var og lengtar litt tilbake når det er skrik og skrål. Eg prøver å gå inn på rommet med han av og til, lukka døra og bygga lego. Også har me byrja å gå ut på ski utanfor huset (har ein fin park her) kvar kveld før kvelds og legging, berre me to. Det har vore veldig godt, både for han og meg! Håpar de også får fleire turar

Kristin sa...

Så fint å lese om deg og storeguten din! Ser jo kor han kosar seg på tur åleine med mammo! Eg kjenner meg så att i det med å prøva å få tid med eldstemann. Min sjuåring var åleine med meg og pappaen i 4 år, før dei to andre (3,5 Oog snar 2) kom på løpande bånd. Han hugsar jo korleis det var og lengtar litt tilbake når det er skrik og skrål. Eg prøver å gå inn på rommet med han av og til, lukka døra og bygga lego. Også har me byrja å gå ut på ski utanfor huset (har ein fin park her) kvar kveld før kvelds og legging, berre me to. Det har vore veldig godt, både for han og meg! Håpar de også får fleire turar!
Klem, Kristin

Unknown sa...

For et koselig innlegg! Og nydelig bilde av deg og gutten din. Minner meg på at jeg må bli mye flinkere til å ta bilde av meg selv og mannen sammen med barna våre. Ofte blir det bare til å at knipser bilder av dem.

Vi er heldige som får oppleve en sånn morskjærlighet. :) Ha en god kveld!

Janne sa...

Herlige bilder;) Deilig meg litt fri;) Nå er det ikke lenge til helg gitt.

Klem fra meg.

Lemi sa...

så herlig!! enn t man kan elske ongan sine så mye.. d e nesten utrulig, man klare kje å få ut me ord kor høyt og mye man elske di.. alle sammen!!

Anonym sa...

Det der virket som en skikkelig koselig ettermiddag. Gode bilder også. Sånt gjør meg glad å lese om. Klem, Hilde (uten blogg)

HønePøne sa...

Herlighet for et nydelig bilde av dere to sammen! Jeg ble helt varm om hjertet :)
Kjenner igjen følelsen av morskjærlighet som du beskriver så fint...

Klem

Marthine sa...

Så fantastisk! Morskjærligheten er helt spesiell, og du beskriver det så fint!!:)
Nydelig bilde av dere to!
klem

Beate sa...

Det der såg jammen kjekt ut. Kanskje det blir ut på ski når bare eg har sovet noen timer etter natt skift og ungene er ferdige på skulen? Kankje eg skal gjere som deg berre ta med ein, Så kan eg og elste jenta ta ein tur før me hentar dei to andre i barnehagen/ SFO. Det var ei god ide, takk for inspirasjon;-)

Anonym sa...

Så koselig. Nydelige bilder. God helg!

Hilde

Hannesin sa...

Hei !!

Om du ikke allerede har finlest katalogene, sjekk siste nytt fra Stoff og stil !! Masse fint, både med epler, ugler og sopp :)

Hilsen Hanne :)

(www.stoffogstil.no)

Related Posts with Thumbnails