mandag, februar 22, 2010

Er du lei nå?


Eg er ein samlar. Eg samlar på det meste i grunn. Eg er stoffavhengig. Såpassa avhengig at om eg ikkje finn stoffet eg vil ha i  metervare eller dynetrekk, så går eg laus på klesplagg. Knappane over stammar frå klesplagg som har blitt klypt opp under dei siste dagars stoff(mis)bruk. Som snop for augene. Især for ein samlar.


Vinterferiemodusen har innteke huset. Det blir jo nesten som lange søndagar heile veka. Herleg. Eg og småfeane har planar om å reise på ferie til mamma/bestemor. I dag var det snøkaos på vegane, så me utset avreisa ørlite.

Eit nytt teppe vart produsert i ventetida. Det går i lilla, brunt og oransje, med litt kvitt og rosa innimellom. Heilt meg. Stakkars deg som les bloggen, du er vel møkkalei av desse syprosjekta mine. Eg kan jo trøste med at sydilla går i bølgjer. Før eg veit ordet av det, så blir eg litt lei eg også.


Ha ein flott mandagskveld,
klem frå Linda

PS! Til de som bestiller varer frå meg: Det varierer veldig kor god tid eg har før eg skal av stad på postkontoret. Om de ikkje får takkekort vedlagt, så er det berre fordi eg har prioritert å få pakken sendt i stadan for å skrive kort :) Eg er uansett like takknemleg, og håpar de vert fornøgde med det de kjøper. Dersom de har blogga kjøpa dykkar vert eg glad for ein kommentar under her (med lenke). Då kjem de med i så fall med i neste innlegget mitt.

28 kommentarer:

Jannicke sa...

Blir ikke lei ;o) - blir bare veldig veldig imponert ;o)

God start på uken, Linda ;o)

Klem J.

Hulda sa...

Så effektiv og flink du er! Herlige farger på teppene dine. Så flott det var med alle de fargerike knappene i den søte skåla.

Rosemary and thyme sa...

Nydelig dette teppet også, Linda!
Ha en fin vinterferie uke!
God klem,
Tove:)

Sukkertøy for øyet sa...

Er da ikke mulig å bli mett på dine kreasjoner og bilder..Er selv en samler*ler*

Julia Runge sa...

Nu må jeg simpelthen lige kommentere. Har fulgt din blog et stykke tid og synes simpelthen du er så inspirerende! Elsker farverne, mønstrende og ja, det hele ;P

Den ros skulle du da lige have! :D

Mvh. Julia

Creative By Helena sa...

NEI, NEI, NEI, NEI, NEI!!!! EG BLIR AAAAAALDRI LEI!!! Når jeg ser slike herlige syprosjekt får jeg lyst å eie alle sammen! Det gir meg så mye inspirasjon. Jeg var igjennom mange av dine syprosjekter før helgen, og på lørdag tok jeg å kjøpte maaaasse gøy til sying, så nå gleder jeg meg til å begynne!
Du må ALDRI slutte å blogge om sånne nydelige tepper, herlige knapper, hjertebankstoffer, og glade ugler og andre godsaker!!!
I LOVE IT!!!

Ha en super kveld. Jeg skal male og SYYYYYY!! :-)

IfraLahell sa...

Nei. Ikke lei. tror ikke jeg blir det heller for å være helt ærlig. Innom deg hver dag for å sjekke om du har kreert noe nytt. Du er flink Linda ;) Elsker fargekombinasjonen i teppet. Herlige stoff. Ikke rart du er avhengig!!

NL sa...

Nei, deilige farger blir jeg ikke lei av å se.

Tenker du en gang i fremtiden å sy slike søte ugler for salg? lillesøs skal få eget rom etterhvert og tenker ha ugletema. Tror slike du syr hadde passet perfekt ;)

Ha en fin vinterferie

Lykkehjemmet sa...

Så flott!! Deilig farger:)
Du er bare så flink !!
Bli riktig glad av alle fargene:)
Klem Mona

Nina sa...

Jeg er ikke lei syinleggene dine ;). Mer - mer! Jeg holdt vel på å dø av å ha spist en en knapp fra mormor sin knappeboks da jeg var 2 år. Ble ikke skremt av den grunn ;). Har lekt med, sortert, telt og bruk knapper så lenge jeg kan huske. Problemet er at jeg liksom blir så glad i de - at jeg ikke klarer å bruke de. I hvert fall de som er gamle. De må leve fritt i krukkene og boksene mine ;). Mormor sine oppbevares adskilt fra de andre - for de har jeg et spesielt forhold til.

Her er det også vinterferie. Sukk - så deilig, men med tenåringer i hus er det jo litt sånn tut og kjør uansett - MEN - ikke på morgenene. Ha en fiiiiin uke ;).

Anonym sa...

Er det et godt eller dårlig tegn når man får lyst til å spise knapper av å se på bildet ditt??

Tjihi :)

Huset i Hagen sa...

he,he, tror alle her hadde blitt veldig lei om du stoppet med disse kjekke og inspirerende innleggene dine. Men du, når jeg ser den settekassehyllen din over sengen, så er jeg så frekk og foreslår å evt. tapetsere/lime på ulike fine bakgrunner av tapet/papir i de ulike rommene. Så det en gang for ca, 10år siden i en butikk i Danmark. Det var veldig kult, og det vil blitt kjempfint der på rommet til Alma med alle de glade fargene. :0) Klem fra Anita - som fremdeles følger med. ;0)

Kine sa...

Blir ALDRi lei!
Vil at du skal blogge slik i all evighet. Bloggen din får meg i så godt humør! :) Teppene spesielt er helt nyydelige :)

Stå på!

erry sa...

Helt UNDERBARA lapptäcken du sytt! Hur skulle någon kunna bli less på att se sådana fina färg- o mönsterbomber!? :)

Anne Marie sa...

Nam, nam, nydelige knapper!

HønePøne sa...

Blir nok aldri lei av innleggene dine, kjære Fe! :)
Og sysakene dine ryker jo ut fra epla før jeg får sukk for meg ;)
Veldig inspirerende!
Klem, Madeleine

Nooria sa...

Jeg blir i veldig godt humør av å se fargene på stoffene og prosjektene dine, så det er ingen fare for at jeg blir lei :-).

Knitgirl sa...

Hr du klippet i stykker Småfolkklær!? Teppet ble kjempeflott!!!

mumi sa...

Jeg fant nettopp veien inn hit. Virkelig en sjarmerende blogg du har. Liker godt det jeg har sett så langt, Håper det er OK at jeg legger deg til i bloggen min:)

by BeaTell sa...

Aldri lei :) Keep it coming!!! I LIKE

Snuskebassa sa...

Fortsett å samle, sy og klipp i stykker klær. Alltid like morsomt å sjekke ut prosjektene dine.
Jeg tror at jeg skal begynne å sy.
Jeg tror at jeg skal bli flink til å sy.
Jeg tror at alle de stoffene, putetrekkene jeg har samlet skal bli til de lekreste plagg.

Så leser jeg bloggen din.
Jeg ser vakre ting.
Jeg ser at du kan sy.
Jeg ser at du bruker alle stoffene dine.
Og så blir jeg så glad, og tilfreds. For av en eller annen grunn så lever jeg meg inn dine prosjekter, og venter litt med mine. Så rart, det burde være motsatt. Men nå skal jeg ikke plage deg lenger.

Klem fra Liv

Fargebarn sa...

Blir aldri lei av å se dine flotte syprosjekt! Blir utrolig inspirert!
Du har desidert en av de kjekkeste bloggene jeg leser! Forstår ikke hvordan du får tid til alt. Du må bare være helt utrolig effektiv!

Kathrine 'Glimt' sa...

Kjør på ! :)
ser mer enn gjerne flere fargerike produksjoner fra deg ;)

Audhild sa...

Jeg blir IKKE lei!!
Hjertet gleder seg hver gang du legger ut nytt innlegg:)

Du er utrolig kreativ og inspirerende!

Katrine sa...

For noen helt utrolig fine lappetepper du lager! :)

Familien Tuv sa...

Nydelige lappetepper du lager, håper det kommer noen i nettbutikken din snart!

Maya sa...

Lei?? Av tepper og lekkerier i de nydeligste farger??! Jeg sier MER! :)

Hilsen meg

Lemi sa...

hei har funne frem stoffet mitt, og har ett par biter me d brune hjertestoffet, e kje store bitan men nok t å legge inn i ett lappetepp.. så om du sende meg adressen din på mail, så sende æ di i posten t deg ;)

Related Posts with Thumbnails