tirsdag, mars 09, 2010

Buzz, Buzz og dagens høgdepunktFor litt over eit år sidan meldte eg meg inn som Buzzador.Ved å gjere det får eg teste ut mange slags produkt og tenester gratis, mot at eg fyller ut ein rapport (ikkje tidkrevande) når kampanjen er over (rapporterer kva eg likar, mislikar etc ved eit produkt). Det tok ei tid etter at eg registrerte meg før eg fekk delta på kampanjar, men nå i det siste har det tatt seg opp.

Nett nå er det Bonytt i fornya utgåve eg skal evaluere. Bonytt lurer på kva eg (og 5 veninner) syns om bladet, kva interiørstil me likar best osv osv.

Rabatt på abonnement til meg og til alle dåko.  7 utgåver til 200 kr er ikkje verst.


Eg veit ikkje kva du syns om Bonytt, men eg har alltid likt det sånn passe. Kanskje ikkje det bladet eg vert mest inspirert av, men det er veldig kvalitet over det som vert presentert. Eg diggar "Klarer du se forskjell i prisen"-reportasjane deira. Kjekt å sjå at ein kan ha det knallfint til ein brøkdel av prisen.


Og bladet har verkeleg fornya seg og blitt ganske så kjekt syns eg. Kanskje litt likt stilen til Elle Interiør om eg skal vere kritisk.


Men så var det det eg skulle spørre deg om. Har du også lyst til å bli Buzzador og teste ut produkt gratis (eg har tidlegare testa ut Uncle Bens produkt, DVD-leie i posten, barnemat, Dr Greve etc etc). I så fall har eg ein invitasjon til deg her:

Innbydelse fra Linda Sæbø
Jeg har registrert meg som Buzzador på Buzzador.com og foreslår att du også gjør det!
Som Buzzador får du teste nye produkter og tjenester gratis.

Klikk på denne linken, så vises det at det er jeg som har invitert deg (mitt brukernavn som Buzzador er Lindipindi):

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=NO&refstr=Lindipindi

Hvis du vil vite mer før du bestemmer deg kan du klikke på denne linken:

http://www.buzzador.com?refstr=Lindipindi&lang=NONår eg registrerte meg frykta eg litt at eg kom til å få eit lass av e-postar og styr rundt dette, men det er faktisk ikkje noko negativt med å vere Buzzador så vidt eg har opplevd iallefall. Kanskje du også allereie er ein Buzzador?


Nå står symaskina klar. I kveld jobbar eg med lyseblått og lysegrønt :)

Ha ein fortsatt fin kveld, og ei god natt!

26 kommentarer:

Stines Hjem - Livet på landet sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Stines Hjem - Livet på landet sa...

Gratulerer med en krabbende gutt ;) Han er bare herlig, og likeså med de andre barna. Synes du fotograferer helt utrolig flott!

Tre Kusiner sa...

Så kjekt med ein krypande liten gutt!

Kjekt å kikka innom deg som alltid.

Klem F

sandra sa...

så gøy!! mi er 8,5 mnd, men åler seg ikke enda, og heller ikke intresert i å snu seg noe serlig... håper det pludselig tar helt av! så kan jeg jo spøre hvor du har kjøpt det fine peppet på det første bildet! har lett etter noe alla den stilen, men aner ikke hvor jeg skal begynne å lete, for ingen har dem virker det som... håper du har ett svar så jeg kommer litt lettere på veg her;)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Å, så nydelig gutt! Nå er det bare å rydde alt opp i høyden. ☺

Den gode feen sa...

Hei Sandra. Han er veldig tidleg i forhold til storesøskena. Eldstemann krabba ikkje før han var 10 månadar, og mellomste like før 10 månadar. Teppet har eg kjøpt hjå Nettpynt. Heilt genialt. Klem frå Linda

by BeaTell sa...

For en skjønn tassetass ;)

Så dumt du ikke kunne bruke stoffet mitt. Jeg skal heller si fra om det dukker opp noe annet bedre ;) Ellers lykke til på leit.

Klem

Inger-Lise sa...

Så god han er den krabbende sjarmøren din! :-)
Alltid så koselig å titte innom her hos deg. Gøy å se at du er buzzador også.
Ha en herlig kveld med symaskinen.
Klem IL

Inger-Lise sa...

Så god han er den krabbende sjarmøren din! :-)
Alltid så koselig å titte innom her hos deg. Gøy å se at du er buzzador også.
Ha en herlig kveld med symaskinen.
Klem IL

Emmas utsikt sa...

Ja, nå skjer det ting på bevegelsefronten må jeg si. Herlig tid!!

Jeg synes Bonytt er sån passe bra... Ok hvis det ikke finnes annet å lese.

:)

borghild sa...

For en skjønning som kryper rundt! Det er jo både gøy og utfordrende når de begynner å krype, husker godt den dagen minstemor knekte koden, hun havnet langt nedi trappa!:-( Uff, det gikk bra altså, vi var bare ikke vant til at hun kom seg noen steder, så vi hadde ikke fått opp trappegrinda enda, men du kan tro den kom opp i en fart den samme dagen!;)

Dessuten tror jeg vi må ha like profiler på Buzzador;) Har vært med på alle kampanjene du nevner (venter på pakken fra Dr. Greve) + enda noen flere siden jeg har buzzet litt lenger;) Himla greit med 'freebies' innimellom;)

Ha en fin kveld (vel, natt), og kos deg med symaskina og stoffene, venter spent på resultatet!! Klem B:)

cathrine - trettien [31] sa...

En herlig liten krabat! Kan eg forresten spørre kor du har kjøpt det svarte og hvite stripete teppet? Er på jakt etter ett selv...
Cathrine

Kamille sa...

Ojj,så kjekt!! Det var tidlig,Simon er berre til å eta opp :)

Ha ein superduper onsdag!
Klem Kamille

Guro sa...

Se på lille sjarmøren på alle fire Ü Så skjønn!
Hadde aldri hørt om Buzzador, og meldte meg nettopp på !

sandra sa...

hehe- da trenger jeg ikke bekymre meg for henne. det kommer når det kommer;) tuuusen takk for svar!

Den gode feen sa...

Hei hei, og takk for alle kommentarar

Teppet er frå Nettpynt :)

Borghild: huff, ja, av og til går utviklinga fortare enn foreldra rekk ta hensyn til. Litt knall og fsll får ofte fart på oss ikkje sant :)

Ha ein fin dag!

RA/finetingtingeling sa...

Nydelige, lille Simon. Blir travelt nå ja, snart løper han vel i sikk-sakk mellom stoffhaugene dine! :D

Olivia sa...

JÄTTEFIN blogg du har... jag älskar dina bilder, dom inspirerar mig mycket. det är så roligt att läsa på norska att jag kommer att jag fortsätta läsa din blogg ;)

KRAMISKRAMAR // OLIVIA ♥

Marianne sa...

Han er jo til å spise opp han lille karen din... skikkelig blid og fjong! Og gratulerer med krabbings; det er alltid moro når man kan notere en ny ferdighet!

Har hørt rykter om at livet som småbarnsforeldre inntar nye dimensjoner når krabbingen begynner, så det er vel bare å glede seg (har en på 7 mnd) :)

kjersti sa...

Nydelige Simon...:)
Jeg har sagt det før; han er til å spise opp!
Så gøy at han har begynt å krabbe da, en ny verden åpner seg:)
Nå er jo du en erfaren mamma, men vil tro det er like stort og overveldende også med tredjemann:)
Hmmm, Buzzador har jeg aldri hørt om, men det så jo litt morsomt ut da!
Må sjekke det ut nærmere...

Ha en fin kveld Linda,
Klem Kjersti

Fru S sa...

For en koselig blogg du har, og så go´e barn :) Må følge denne bloggen her, får inspirasjon og skapeglede bare av å se denne bloggen! Selv er jeg rimelig ny i "bloggverden" (føles i allefall slik, enda jeg har blogget i snart ett år), men håper det tar seg opp etterhvert.
Ha en super kveld!

Thea sa...

For en herlig pjokk:) Veslesnuppa vår er snart fem måneder, og jeg skjønner jeg har mye å se frem til:) Skal suse innom og sjekke buzzadorene også tror jeg.. Og helt til slutt må få med at jeg DIGGER uglene dine!!

Bea sa...

Så nydelig han er. *smelt*

Jeg glad for at jeg og kjæresten har bestemt oss for å få en til, sånn at jeg kan få oppleve det engang til;) (har en på snart 13 og ei på 2.)

Tusen takk for en meget inspirerende blogg forresten. :o)

Klem

nr13 sa...

For ett herlig bilde av lille Simon :)
Jeg har en liten ting til deg inne hos meg.
Ønsker deg en flott dag :)

Fargebarn sa...

Så herlig gutt gu har! Jeg har lagt en liten omtale av de nydelige lappeteppene dine på bloggen min. Håper det er greit! =)
Lagt merke til at du har ganske likt brunt stoff med hvite hjerter så ble inspirert av å se hva du hadde sydd av det. =)

Dorthea sa...

Nåååå, så hærlig en liten tass...dem er jo så søte i den alderen og det skjer så mye! :) Nå kjenner jeg at jeg savner å ha baby i huset...alle mine 4 barn har grodd til, og selv om den minste er "bare" 1 1/2 år så føles babytiden som svunnen... Nyt denne tiden, den går så alt for fort! :)

Related Posts with Thumbnails