onsdag, mars 24, 2010

Onsdagen er i full gang.


Tusen millionar takk for alle dei flotte og kjekke kommentarane på forrige innlegg. Det er så kjekt med positive tilbakemeldingar på ting ein er nøgd med sjølv. Nett i dag har eg få nye bilete å komme med. Me held på å tømme kjellaren for rusk og rask, og det er generelt ubloggifiserbare tilstandar i heimen.


Eg har imidlertid fått fotografert papirutvalet, og klargjort Den Gode Feens butikk for soppbestillingar. Eg kan garantere at desse soppane er fullstendig harmlause i forhold til anna sopp som innimellom kan etablere seg i hus og hytter ;) Har du lyst å bestille deg ein sopp eller to eller tre så sender du meg ein e-post på linda.saebo@lyse.net.

Avslutningsvis på denne onsdagen der opprydning står i fokus, vil eg tipse om at Prinsesse Elin nå kjører støvsugarkonkurranse. Så om du ikkje er Mathilde frå Oslo, så har du nå altså ein ny sjanse til å vinne deg ein god støvsugar :)

Ha ein flott onsdag :)

11 kommentarer:

Hallingstad sa...

Hej! God arbejdslyst, Linda! Skønne farver på papirudvalget:)
Knus; Heidi

Christine sa...

Hei, Linda!

Eg må berre sei at du er ein stor inspirasjon for meg. Du er ein av grunnane te et eg sjølv no har laga meg blogg, og for at kreativiteten blomstrar att! Stooor takk til deg.

Kom gjerne innom sida mi, sjølv om den er heilt ny og under opparbeiding..men ein plass må ein jo begynne :)

Ha ein finfin dag
Klem frå meg

Kos og kaos sa...

Så mye fint papir! Skulle ønske jeg bodde et sted der både stoff og papir var å få ta i i stort utvalg. Takk for tipset om giveawayen :-) Jeg frister lykken hos Prinsesse Elin.

Ha en fin onsdag.

Klem fra Katrine

frk Axelsen sa...

Hei Linda, takk for tilbakemelding på bloggen min her om dagen! Lurer fælt på hvor man får kjøpt de lekre hvite vasene på bildet? Har sett dem overalt på nettet og nå som våren er i annmarsj, tenkte jeg å oppgradere vase beholdningen min litt:)Det må jo være lov..

Träumerle sa...

Oh, the papers are soo nice! Where can they be bought?
Greetings, Tabea

Vivi sa...

God kveld, Linda! Kvar har du kjøpt dei fine vasane dine?

Den gode feen sa...

Hei hei jenter. Vasane er frå Ikea. 10 eller 15 kroner per stykk :)

Maskemamma sa...

Hei Linda!
For en fantastisk flott blogg du har her! Jeg ble i kjempegodt humør av alle de vakre fargene, og må si jeg beundrer talentet ditt! Simon var en skikkelig skjønning! Tror nok jeg kommer til å dette innom her flere ganger :) Ha en fin kveld!!

Monicas Univers sa...

Hei hei!

Jeg digger bloggen din og er alltid innom en tur når jeg ser du har kommet med nytt innlegg. Virkelig inspirerende alt det spennende du finner på :)

Jeg kjører nå en Påske-Giveaway på bloggen min og en av premiene er bla en "Sprellsk Påskehøne" inspirert av dine supersøte høner. Tusen takk for den kjekke ideen!! :)

Klem Monica

holmberg everyday living sa...

Hei,hei!
Du har en herlig blogg som jeg følger og inspireres mye av! Takker for det:)
Ville tipse deg om at din blogg er nevnt på nettsidene til BoligLiv;) Det kan jo hende du vet det fra før - men i tillfelle ikke;)
Ønsker deg en fin påske!

link:
http://www.boligliv.dk/blog/stine-christensen/kreative-superkvinder/

Anonym sa...

Hei:-)

Hvor har du fått tak i det rosa polkadott papiret???? Har leitet selv i en liten evighet nå:-( Og du skulle vel ikke vite hvor jeg får tak i samme farge, men i bomull stoff:-)

Du har en inspirerende blogg:-)

Mvh Janne

Related Posts with Thumbnails