torsdag, mars 25, 2010

Overvelda og Kreative superkvinder


Tusen hjarteleg takk for alle soppbestillingane Eg er aldeles overvelda. Kjempekjekt at så mange likar det eg og Herr Fe lagar.

I dag har eg og fleire frå familien min vore på ei nydeleg minnesmarkering i forbindelse med at det på laurdag er 30 år sidan Alexander Kielland ulukka der pappa omkom. Ei utruleg fin markering. Så fin at eg i kveld er heilt varm om hjarta. På bileta ser det ein skjønn liten hjarteforma metallboks med sterinlys inni som eg fekk av pappa som liten. Eg har spinka og spart på stearinen i alle år, og tenner det berre ei lita stund kvar 27. mars. For å minnast.


Eg kjenner meg overhodet ikkje som noko superkvinne, men kreativ det kjenner eg at eg er. At mitt mangemangeårige favorittmagasin BoligLIV kallar meg og andre for ei kreativ superkvinne gjer meg lukkeleg glad. Tenk at dei har oppdaga vesle meg *glad*. Eg surfa innom ein av mine favorittar DillDallNina nettopp, og det var ho som fortalte at me begge og fleire andre var nevnt. Så kjekt, så kjekt :)

Med fred og ro i sjela ynskjer eg dåko alle ein flott kveld :)

29 kommentarer:

Snertne sneller og små nøster sa...

Soppene var jo søte, så det er ikke så rart at folk vil ha dem :-)

Det var så fint å lese det du skriver om hjertelyset fra pappaen din, og hvordan du bruker det for å minnes han...

Ha en fin kveld og klem fra Siv

atinybitofheaven sa...

Huffda- verden er urettferdig.. men en utrolig flott måte å minne pappaen din på!!

Kommer fra et lite sted der AK ulykka rammet mange familier..
Er så trist..

er ikke så flink med ord i slike sammenhenger- men en god klem og gode tanker fra Wien til deg og familien din !

Nooria sa...

Jeg husker veldig godt ulykken. Er det virkelig 30 år siden altså?!? Du var jo ikke særlig gammel da. Veldig veldig trist, men veldig fint at du har hatt en fin opplevelse da du minnet han i dag.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Åhh, Feen, for et rørende innlegg! Det lille hjertelyset er nydelig.

Varme klemmer

Nina sa...

Jeg husker Alexander Kielland-ulykken. Jeg må ha vært 8 år da. Hm. Ble litt tankefull når jeg nå leste at du mistet pappaen din i den. Da har jeg lyst til å gi deg en KJEMPEGOD klem, Linda. Jeg går rundt på denne jordkloden - sover også forsåvidt - med en mammaengel. Da har vi på en måte to ting felles. Kreativ superkvinnestatus og en foreldreengel. Det var litt gøy med BoligLiv - og ikke minst havne i ditt gode selskap ;).

små og store drømmer sa...

Stilig butikk.
Har ikke sett det før nå jeg, men masse fint du lager :)
Klem

Elisabeth, innerst i veien sa...

For en nydelig minnesmarkering.

formigrafisk sa...

Hei kreative superkvinne!
-Fordi du fortjener det, selvfølgelig!
Jeg er innom deg rett som det er.
Ble rørt over innlegget idag. Jeg har også spart på min lille hjerteboks. Skulle ønske jeg også hadde spart på stearinlyset inni. Jeg har også en pappaengel.
Uten sammenligning forøvrig, men hjerteboksen fikk en helt ny betydning etter et slikt flott innlegg.
Hold godt om de gode minnene og hjertetradisjonen. Klem

Pia sa...

Litt kinkig å kommentere dette innlegget, for her var det både sorg og glede. Men må bare si at det var trist å høre om faren din - tiden leger vel alle sår og alt det der, men tomrommet vil jo alltd være der.
Og så det fine - grattis med tittel kreativ superkvinne! Jeg ble jo i ekstase på Ninas vegne, så jeg får bli litt i ekstase på dine vegne også;)

Living White sa...

Jeg ble rørt av stearinlyshistorien din, tenk at du har hatt det i alle år, spinker og sparer på det for å ha det lengst mulig...Det er en flott måte å minnes din far på!

Det må jo gå an å fylle det opp da det er ferdig selv om det ikke blir det samme. Jeg syns det var så flott å bruke den hjerteesken som du hadde fått at jeg vil jo ikke den skal gå tom jeg heller etter å ha lest det du skrev. Jeg er sikker på at pappan din "ser" og får med seg 27 mars hvert år også

Klem til deg

Lille sa...

Sterkt innlegg. Og ufattelig vakkert med hjertelyset. Sender noen ekstra tanker til dere pårørende i kveld.

Hilsen meg

Lappesola sa...

Det var veldig rørende å lese om hjertelyset ditt.
Jeg tenkte på deg da jeg leste om minnemarkeringen i avisen i dag.

Klem fra Sol

marie sa...

Du har vært i tankene mine i dag, Linda. Nydelig tradisjon med lyset.

Klem

Cilipus sa...

Så nydelig og rørende innlegg.
Alle tanker til deg og familien på denne dagen.
Det lille hjertelyset må være så spesielt for deg.
Ha en fin helg !!
Cecilie

Passelig dose sa...

Jeg ble så rørt når jeg leste om hjertelyset ditt. Det er en nydelig tradisjon du har med å tenne det for å minnes. Og tenk at en slik liten ting kan bety så mye for oss. Det er absolutt ikke tingenes kroneverdi som betyr noe!

Og jeg synes ikke det er det minste rart at du blir lagt merke til, bloggen din er kjempefin og veldig inspirerende! Takk!

Beate sa...

for en flott måte å minnes din far på!

klem beate

Kristel sa...

For en flott minnesmarkering du har for din far. Veldig rørende og flott å dele noe så personlig på bloggen din. Takk for det. Tanker går til deg som har levd så mange år uten en pappa.

mi-rachel sa...

du er uten tvil en kreativ superkvinne i positiv forstand om du forstår hva jeg mener.

Frydisblog sa...

Kjære deg.

Det var helt nydelig hjertelys.Tenk at du har tatt vare på det i så mange år.Utrolig rørende.
Gode tanker til deg.
Frøydis.

Beate sa...

Så trist å høre at du mistet din far i ulykken! Nydelig hjerte og så fin tradisjon du har laget deg om å minnes han! Ekstra klem til deg (du superkreative dame!!!) Du har ikke fått den tittelen uten grunn du ;)

Klemklem

Lykkehjemmet sa...

Så koselig måte å markere tapet av din far på.Lyset var bare kjempe flott!!
Så bra at de har denne markeringen og at det er godt for deg å være der.
Soppene dine er kjempesøte!!
Klem Mona

KRISTIN sa...

Varme tankar til deg, min venn, både i dag og på laurdag. Så nydeleg, og samtidig sårt, at du har lyset du fekk av pappen din, og at du tenner det 27. mars kvart år for å minnast han du mista så altfor, altfor tidleg i livet. Som ein klok mann sa til meg for ei tid sidan - Ordet rettferdig kan me stryka frå ordboka.
Klem!

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Flott markering og koselig med lys fra pappan din. Kreativ Superkvinne er du virkelig, så den fortjente du!

sandra sa...

utrolig rørende det su skriver! Hjertet var vert å spare på! for et flott minne!!! god natt!!

Sjuskeline sa...

Nydelig og rørende innlegg. Husker også godt denne ulykken, og det er så flott at den fremdeles huskes av hele Norge. Bodde i Stavanger på den tiden og kjenner mange som ble rammet.

En fantastisk nydelig måte du minnes din far på!

Klem :-)

Jorunn sa...

Med det samme jeg så bildet av det hjertelyset så vandret jeg laaangt tilbake i tid.Jeg hadde og et slikt et,mon tro om det kan ligge i min gamle skrivepult på låven...men det er vel bare å håpe..

Så veldig leit å lese om faren din,men du minnes han på en fin måte.

klem.

minimum sa...

så gøy - ikke bare er du på listen til BoligLiv, men også på listen sammen med A beautiful mess og Dottiangel!! Bloggen til Elsie har jeg fult i 4 år og må stadig inn for å bli imponert over alt hva disse Red Velvet jentene lager og hodler på med!! Godt fortjent!!
Ha en riktig fin helg!!!

lovecountrychabbychicstyle sa...

heisann

innom for å ønske deg god helg og påske:)

klem fra Lillan

Gro-da sa...

Huff, det er fredag kveld - og her sitter jeg og gråter en liten skvett! Du skriver så godt om livets små og store gleder og sorger.

Jeg mistet ingen nære i Alexander Kielland-ulykken, men plattformen ble senket i fjorden rett ut fra småbruket farmoren min vokste opp på. Og 10 år etter ulykken ble min kjære farmor drept under dramatiske omstendigheter. Dermed blir alle omtaler av Alexander Kielland-ulykken ekstra såre, de vekker til live mange gode og vonde minner.

Related Posts with Thumbnails