tirsdag, april 27, 2010

Lucky me


Beklagar at det er litt tid mellom kvart innlegg om dagen, men tida strekk ikkje til rett og slett.


Til gjengjeld har eg masse å vise bilder av når eg først har ånda over meg. Over her ser de lekkerbiskane eg har bytta til meg frå Siris Design. Trykk på linken og stikk innom hennar blogg. Ho syr heilt FANTASTISKE kreasjonar og eg rådiggar det heile. Stoffa eg bytta til meg er knallfine, og eg gledar meg til å lage noko av dette. Siri: pakken din er ikkje sendt enno, men den er på veg veldig veldig snart :)


Me var jo heime på Halsnøy i helga, og der har fleire og fleire fått høyre om min fascinasjon for retro sengklede. Lørdag ettermiddag tok eg turen ut til ho Helga, og sjekk lekkerbiskane ho hadde til meg. Det øverste dynetrekket er meir lyseblå enn det virker på bildene, og eg fekk omtrent hjerteinfarkt då eg såg det. Eg fekk to dynetrekk av dette stoffet, og det eine har fått fast plass på stovedyna eg omtalt tidlegare. I'm so lucky :) Ei supersnill venninne hadde fått tak i denne postsekken til meg:


Og like før helga fekk eg pakke frå supersnille Siv frå bloggen Snerte sneller og små nøster. Ho hadde hamstra med seg fantastiske dynetrekk frå hytta. Åh, eg blir så glad så glad. Tusen takk - det var heilt perfekt.Med så masse fint i hus blir det nesten frustrerandes at eg ikkje har tid til å sy om dagen. Me jobbar med hagen i ledige stunder, og ellers går det i det vanlege. Kos, rydding, husarbeide, lekser, trening her & der og leik.

Håpar at alle som er innom har det bra :)
Ha ein fin tirsdagskveld.
Go'klem frå Linda

23 kommentarer:

Lilouka pour JojO sa...

J'aime beaucoup votre univers !
Enchantée!

Sukkertøy for øyet sa...

...Å herreguuud.....HjErTe-BaNk
For noen fantastiske stoffer..
Hjertet mitt hoppet over mange slag da jeg så det lyseblå/turkise retro-stoffet ditt..
Er det mulig at det finnes så mange vakre gamle retro stoffer der ute*LYKKE*

Håper lykken kommer til meg en dag også..
hihi:)

Herlig tre-kasse du hadde også..
*ME LOVE*

Tove sa...

Fantastiske og lekre stoffer du kan trylle frem noe fint med.

Ha en fin kveld

Tove

Snertne sneller og små nøster sa...

Hei Linda :-) Så bra at du likte stoffene - det er mer der det kommer fra. Sender deg mail med bilde jeg når jeg har vært på hytta igjen ;-)

Jeg har fått det jeg skulle ha, og mer til - takk skal du ha :-)

Kos deg med hagearbeidet:-D

Klem fra Siv

Monica sa...

mange herlige stoff som passer deg og ditt vakre hjem perfekt. Gleder meg tl å se hva du skaper med dem, kreative og flinke deg. klem monica

by BeaTell sa...

Heisann. Så mange flotte stoff! Kjenner til at tiden ikke strekker til du. Har blitt karrierekvinne igjen, og mye hobbyrier må vike unna. I kveld skal jeg male rommet til vesla, og bake kake til en venninne som har bursdag i morgen!da er det vel kvelden etterpå tenker jeg. Tiden flyr!!!
Ha en superduper kveld!

by BeaTell sa...

Heisann. Så mange flotte stoff! Kjenner til at tiden ikke strekker til du. Har blitt karrierekvinne igjen, og mye hobbyrier må vike unna. I kveld skal jeg male rommet til vesla, og bake kake til en venninne som har bursdag i morgen!da er det vel kvelden etterpå tenker jeg. Tiden flyr!!!
Ha en superduper kveld!

Linda sa...

Så mange fine stoffer:-) Det er så mye lekkert man kan få ut av disse stoffene. Jeg tror jeg må ut å få kjøpt meg en symaskin snart:-)

Anonym sa...

Hello,

taht is very lovely colors.
i lovit.

greatings send you Conny

Lykkehjemmet sa...

Masse fine stoffer da,da har du litt å gjøre i tiden fremover...
Kjenner meg godt igjen med at tiden ikke strekker til,det er ikke lett å få hilst på alle og laget innlegg hele tiden... Men det er jo koselig å få til noe iallefall:)
Klem Mona

Fro (Idyll på landet...) sa...

Kjenner meg så godt igjen i at tiden ikke strekker til...

Virkelig flotte stoffer du har fått tak i! :) Gleder meg til å se alt det fine du tryller fram av dem!

Ha en fin kveld!
Klem

mette sa...

helt fantastiske stoffer, skikkelig fine! blir gøy å se hva det blir utav dem :) du er jo bare helt utrolig kreativ med disse stoffene dine, veldig inspirerende!

HusmorDronninga sa...

*sukke tungt* FOR nåken fine stoff du har hanka inn! Og det blåe va jo bare heilt fantastisk!
Glede meg te å sjå ka fint du ska produsera av dei :)

Klem fra
Kjersti

SiriR sa...

Så bra at stoffene er kommet fram og at de falt i smak:)
-og tusen takk for den fine omtalen, det gjør meg glad!

Villa Ko sa...

Hej! Jeg har ledt og ledt efter de CD-indsatser du har i Billy-reolen. Vil du mon være sød og fortælle hvor du har købt dem? :-)
Dejlig blog du har!
Venlige hilsner fra Jette

borghild sa...

Du altså! Du er skikkelig heldig, da!! Supre stoffer var det, og det blå var bare nydelig på dyna, det er jo ikke alltid man trenger å klippe det opp!:)
Jeg derimot, har visst en dårlig karma for tiden:( Jeg hadde jo planlagt shoppetur i Ålborg fredag for 2 uker siden, men da var det ikke billetter å få, nå har jeg jo billett til fredag, men tror du ikke jeg fant ut i går, at Danmark har Store Bededag den 4. fredagen etter påske! Sikkert den helligste av alle helligdager, for alt er stengt, og da er det jo ingen vits i å reise, og fredag var den siste dagen man kunne dra med gratisbillett! Jeg blir helt sprø altså! Like før jeg setter meg på toget til Stavanger bare for å shoppe i en 'ny' by! Men nei, det har jo vært en togavsporing, ja, så ikke en gang DET går! Beklager hjertesukk her, er ikke meningen å syte, men blir litt oppgitt. Så NOE må jeg finne på til fredag! Klem B:)

3prinser sa...

*sukk* heldige du...
gleder meg til å se hva du finne på med de flotte stoffene :)

Anonym sa...

Slengermeg på her! Mange nyyydelige stoffer, rett og slett noen skikkelige skatter! ;-)

Cathrines blogg sa...

Så kjekt med postsekker, er spent på hva du skal trylle frem nå! Fortsatt fin dag til deg :o)

Birgit sa...

Entusiastisk skaperglede smitter :-) Takk jeg trengte å bli smittet i dag! Er i den harde innspurten på å få ferdig lekekjøkkenet jeg lager til datteren min.

www.enenklerehverdag.blogspot.com/

Ann-Kristin sa...

Hei Linda :)
For en flott blogg du har! Jeg ble tipset om å sjekke ut siden din, og jeg ble veldig overrasket over hvor mye fantastisk du lager!:)

Jeg tenkte jeg skulle tipse deg om en side. Jeg har ei venninne fra Australia(nå bosatt i Barcelona) som lager pins/badges som hun kaller det. Hun er nok like begeistret for nydelige stoffer og tekstiler som deg:) Hun reiser rundt i verden for å finne nye tekstiler, og lager mange fine små pins ut av dette.
Hennes side: www.myspace.com/heartcorepins

Du kan trykke på ikonet hennes for å få fram albumene med bilder :)
Enjoy!

Hilsen Ann-Kristin :)

Nina B. sa...

Du så mange herlige stoffer! Jammen er du heldig som har så mange sponsere ☺ Er så gøy å se alt det flotte du lager. Elsker fargene!

Kan jeg spørre om gulvet deres: er det originalt, eller er det lagt "nytt"?

Ha en strålende grå regnsværsdag ;)
Klem Ninab ☺

Lindus sa...

Oi oi oi såå masse fine stoffer!! heldiggris!! :) ha en fin helg!
-Lindus

Related Posts with Thumbnails