søndag, juni 13, 2010

Hærverk...

Sjå kva vesle mollemor har gjort med favorittbuksa mi i et par ubevokta sekund. Ja, altså ikkje med ein av mine bukser, men med den buksa ho har som mammo likar best :) Ei bukse frå Aya Naya, eit av mine favorittmerker i jenteklær.

Ho elskar vere med meg når eg syr, og ein sjeldan gong får ho lov til å klippe små stoffrestar i småbitar, sidan ho er veldig flink med saks. Ein dag var det visst mykje meir spennande å gå laus på buksa, enn på dei tildelte stoffbitane. Heldigvis visste eg råd, og i dag hadde eg meg eit raid på føremiddagen der eg fiksa både denne buksa, og mange andre plagg med hull og rakna saumar. Ååå, så god samvittigheit eg får av slikt arbeide ;)

Eg sparar strykemerkene til andre prosjekt, og sydde på ein fluesopp som skjular det meste.


Ein bitteliten slitt flekk på kneet vart skjult av eit eplemerke frå Stoff og Stil. Med enkle grep vart buksa fin som ny, og kan brukast enno nokre månadar før ho treng ny :) Herleg.

Eplabutikken vart oppdatert i formiddag, og til mi store overrasking er alle putetrekka på veg til nye eigarar. Tusen takk for at de likar tinga eg/me lagar så godt :) Lavendelsoppar, eit veggelefantsett og eit veggsoppsett finst framleis i butikken for dei som er intressert.

Soppestoffet på bildet over er frå Tamo, det lilla med små kvite blomstrar frå Stoff og Stil, det stripete frå Panduro og resten er gjenbruksstoff.

Då var søndagskvelden her, og førebuingar for siste innspurt før ferien brakar laus er i gong. Matboksane står klare på kjøkkenbenken, halvfulle vannflasker er plassert i frysaren og eg skal straks slenge beina høgt og lese dagens Dagbladet. At bloggen min er Ukens Blogg i Søndagsmagasinet er knallkjekt for meg.

Ynskjer alle som er innom ein finfin søndagskveld, og ei god kommande juniveke!
klem frå Linda

30 kommentarer:

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Så fint det ble :-)

Ha en finfin uke skjønne!
Klem J♥

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ikke noe sak når mor er så flink med nål og tråd! Ble veldig bra. ☺

Gryda sa...

Ingenting slår nyttesøm! Min alt for dyre symaskin er finansiert gjennom bukselappinger og nye ribbekanter på parkdresser opp igjennom. Og da trenger jeg ikke ha så dårlig samvittighet for at jeg fra tid til annen bruker..eh..bittelitt penger på stoffer, garn, dilldall og fjas.

Hem sa...

Så bra och snyggt det blev!!
Kanon fin blogg du har:)
kramkram annaleena

Jane sa...

Dette ble jo knall bra :0)

Klem Jane!

Snertne sneller og små nøster sa...

Har vært nødt til å ty til slike tiltak noen ganger jeg også - og jeg er like fornøyd hver gang med at jeg motstår kjøp og kast -kulturen :-) Så blir det jo det lille ekstra da ;-)

Ha det godt og klem fra Siv

Hege sa...

Gratulerer med flott omtale i Dagbladet idag!
Klem Hege

Anonym sa...

Ble så søt! Du har bare så nyyydelig blogg! Har sikkert sagt det før og det er ikke uten grunn at du har så mange besøkende. Skikkelig delikat! Klem fra Anita

Siddis-in-houston sa...

Gratulere med "kjendis" status! Du har fått mye omtale i det siste, gratla!

Kamille sa...

Hei Linda! Eg er heilt imponert over alt du rekk over. Det du lagar er bare råflott!! Skjønne Alma vil jo var lika flink som mammo,hihi :)
Syns buksa blei søt med dei fine motiva :)

Ønsker deg og dine ei flott veka!
Klem frå Kamille

Barbros lille atelier sa...

Ikke farlig når man har en sånn mamma:-)

Og så mye lekkert du lager! Du er superflink! Og gjett hvem som har latt seg friste til å bestille stoffer fra Tamo. Har nettopp fått en ladning fra både Panduro og Stoff og Stil, men stoffene fra Tamo er jo bare helt nydelige! Sånn er det når man er hekta på stoff:-)

Klem

Andregasellen sa...

Hei!Det problemet løste du jo fint!Skjønner godt at du ble fortvilet, den buksa er jo veldig søt!Jeg elsker Aya Naya, småjentene mine har badekåper derfra:)De der søte soppene er nesten varemerket ditt, husker jeg ble inspirert av dem lenge før jeg begynte å blogge selv:)Gratulerer med tittelen i Dagbladet og ha en glimrende ferie:)Klem fra Andregasellen:)

Minmill sa...

Jeg vil jo si at det var bra hun klippet hull i buksen. Den ble jo finere enn før. Kanskje det var det lillejenta ville?

Lille solflekk sa...

jeg har stemt på deg så mange ganger på dagbladet at jeg ikke får lov mer! har også sydd to knapper i et putetrekk idag, det er så bra når en endelig får gjort sånt ;)

Mette sa...

Jeg tror du har en arvtager til syingen i heimen! Hun bare eksperimenterer, ser du vel! ;-)

ha en fin uke!
klem Mette

Frihet-Natalie sa...

Ja til sying av hull!!!
Knall med sopp og eple, buksa ble fin!!
Hehe ikke lett med små å saks, det blir fort uhell, men er ¨nå slik de lærer......

Ha en fin kveld.

Odins lille hjørne sa...

Utrolig greit å ikke være rådløs!! Boksa ble kjempesøt med soppen og eplemerket!

SiriR sa...

Nesten så jeg syns det var bra hun klippet i buksa si, for den ble jo så stilig med soppen på:)

Skjønner godt at du selger bra, for du lager utrolig flotte ting!

Anonym sa...

Ah! Jeg ble for sein! Siklet på de putetrekkene dine. Skal du sy noen flere i samme farger?

Hilsen
Amateurmamma

AM sa...

HURRA!!!! Da fikk jeg pinadø kapret 3 sopper fra butikken din! Endelig var det min tur. Men skulle også gjerne hatt noen puter...hint, hint... Eller sydde elefanter..

Buksen ble jo så fin. Ikke vanskelig å se at det var du som hadde sydd..epler og sopper..:-))

Anonym sa...

Hei - ville bare si at vi prøvde ut rabarbrapaien din i helgen. Fantastisk! Takk for god oppskrift.

lille persille sa...

Aiai.. Også i DEN buksa! Da er Alma heldig som har ei mor som vet råd og gjør den enda finere enn før :)! Jeg så faktisk på akkurat denne buksa på Sprell i dag, men gikk ifra den med en tanke om at jeg må sjekke ut billigkjedene først etter lignende.. Etter dine favorittanbefalinger går jeg muligens tilbake sporenstreks ;). Mi tulle har en rosa/oransje drøm av ei bukse av samme merke. Fantastiske klær!

Fro (Idyll på landet...) sa...

Hihi...buksa ble jo fin, da! :)

Ha en fortsatt fin kveld!
Klem

Hege Elisabeth sa...

Å, så kjedelig med hull i buksen. Jeg elsker også min datters Aya Naya bukse, nydelig!! Den raknet i sømmen på samme sted som din datters hull er. Jeg limte på et merke med kaninen i Hello Kitty, så ble den så god som ny:).

snippsnuske sa...

Det er først egang jeg har vært inne på bloggen din og jeg er mektig imponert!!! leste i avisen at du hadde malt et laminatgulv. Er det noen bilder av det på bloggen din et sted????
Tror du/dere et slikt gulv vil tåle at en labrador labber rundt på det? Lurer på om jeg skal male den gule skipe gamle eike parketten...

Ravenhill sa...

Heldig var den som fikk kjøpe alle putene dine!! De er så pene!

Kom på besøk, jeg skal gi bort litt ting på bloggen min... :)

Loppeline sa...

Hehe, ikke meningen å le, men unger gjør så mye rart! Godt du er flink til å se "tanken bak", jeg ender ofte i "brølefella": mine barn er VELDIG kreative, og da hender det at det tipper over for mor! Veldig fint med soppen på buksen! ;)

Ha en god tirsdagskveld!

Loppeklem

Villblomsten sa...

Buksen ble jo enda finere med pynten din på :-)

Tilonino sa...

Hei Feen
Kjekt å lese om deg rundt forbi.
Mye fint du lager og så liker jeg fargekombinasjonene dine så godt.
Herlig med litt farger.
Var i Danmark nettopp i en butikk som selger Small Stuff. Kjøpte med meg en pusekatt likte så godt stoffet ;) og så var pusen søt også da. Fant også noen fine små tepper i samme stil.
Ligger ute på bloggen min. Ha en fin dag. Bloggen din er blitt en av mine favoritter. Klem fra Tine

Anonym sa...

How cute these mushrooms are! I could have a little basket full of it!

Related Posts with Thumbnails