onsdag, juni 16, 2010

Kakebokssamling i vekst


God morgon der ute :)
Her vart det stille eit par dagar, men det er travle dagar i juni med avslutningar både her og der. I dag tenkte eg at de skal få sjå siste tilskudd i kakebokssamlinga mi. Den turkise frå IRA har eg vist før - elskar den framleis.


Begge dei nye "gamle" er funne på mine sonderingsrundaar på Fretex. Den med epler på fann eg for nokre månadar sidan, og den med gult på for nokre veker sidan. Epleboksen har eit bulkete lokk, men eg syns mønsteret var så fantastisk fint at eg kjøpte den uansett. Den med med gule hjerter og blomstrar på er i perfekt stand. Jippi!

Eg elskar kakeboksar, sjølv om dei er tomme for kaker 99% av tida her i huset. Det er utsjåanden og ikkje innsida som tel i dette tilfellet :)
Nå skal eg straks lage pannekakerøre til eldstemann og ein kompis kjem frå skulen. Eg skal på lunsj og galleribesøk med alle frå jobben. Sola skin og dette ser ut til å bli ein super dag!

Ha ein flott onsdag, klem frå Linda

22 kommentarer:

Allis i Eventyrland sa...

Fantastiske kakebokser! :)

Lynetmor sa...

Hei, så fine bokser :-) Ha en fin dag :-)

Mammadamen sa...

Så herlige bokser! En flott inspirasjonspost:-) Jeg fikk lyst til å begynne å samle selv.

Ønsker deg en strålende onsdag, kjære fe.

Gro aka emrille sa...

Så fine bokser! Den brune og gule var utrolig tøff!
Jeg samler også på kakebokser, og har vel kanskje noe i en eller to, mens resten står tomme. Farmor hadde så mange fine kakebokser, så jeg har nok fått interessen fra henne. Og så gråter jeg en liten skvett når jeg tenker på alle boksene som nok ble kastet da huset til farmor og farfar ble tømt:(

Ida Susanne sa...

ååå, for et positivt innlegg
-til å smile av all din energi :)

..Den turkise kakeboksen er helt fantastisk, denne serien er HjErTe-BaNk for meg..

Synes den sorte med eplene på var super tøff..
Selv om disse gamle boksene har sine "feil" som bulker og slitasje synes jeg dette bare gjør de mer spesielle og sjelfulle.
Viser at de har levd et langt liv:)

Kjempe flott kjøkkenmaskin jeg ser i bakgrunnen der,fargen er jo..
NYDELIG

Har en slik en selv, men den er i den noe mer nøytrale fargen kremhvit. Men kunne jeg valgt om igjen hadde jeg gått for en med spenstig farge, helt klart:)

Her skinner solen og Wilma og jeg er snaaart på vei ut av døra :)

Klem Ida

Mette sa...

A, sa moro a se at det er andre som ogsa samler pa kakebokser! Jeg har flere av mine i bruk og kjopte en i helgen (se bloggen min). Jeg bruker dem ofte ikke til kaker, men til andre ting. En av dem har plass pa benken og brukes til a oppbevare kattematen (!) og en annen brukes til a oppbevare oppvaskmaskintabeletter (DET ble et laaaangt ord ;-)). Elsker dem!

mumi sa...

Heeerlige kakebokser!!! Likte den gulorangebrune alller best. Jeg har nettopp robbet mamma for fine gamle kakebokser, hun skal få noen nye grelle med nisser på av meg når det nermer seg jul *fnis*

IJ sa...

Så fine boksar du har!! Eg har òg dilla på kakeboksar, og brukar dei til litt av kvart. Ein er faktisk blitt syskrin. Så det MÅ ikkje vere kaker i - heldigvis..;-)

Ha ein fin dag!

Christine C sa...

Mye herlig nostalgi i de kakeboksene :-)) Ha en fin onsdag!

Cecilia sa...

Så mange flotte bokser- Ser du har samme boks som jeg fant på en bruktbutikk for noen mnd siden. Bare jeg har en annen farge.. kjærlighet ved første blikk. Du kan se den på denne linken

Anne sa...

For noen flotte bokser, er helt sjalu, jeg. :)

Kamille sa...

Superfine kakeboksar du har fått fatt i! Likte spesielt godt den turkise - full av energi :)
Ha ein strålande dag!
Klemmen

Malene sa...

Ih, hvor fine. Især den sorte med æblerne :)
Skøn blog i øvrigt...

snakkemunn sa...

Jeg er glad i kakebokser jeg også og har mange gamle. Den sorte med eplene harjeg i rødt. Min er over 30 år gammel.:))

Iziko sa...

så flotte kakebokser! Har selv prøvd meg på min mor med "disse gamle boksene kan jeg vell bare ta?!!" Men helt uten hell...enda;) Ha en fin dag, håper guttene blir fornøyde med pannekaker til middag (Yummy)

Iziko sa...

så flotte kakebokser! Har selv prøvd meg på min mor med "disse gamle boksene kan jeg vell bare ta?!!" Men helt uten hell...enda;) Ha en fin dag, håper guttene blir fornøyde med pannekaker til middag (Yummy)

Anonym sa...

Så fine bokser!
Rart hvordan litt rundt metall kan gi oss hjertebank! *fnis*

Frøken sa...

Har maken som den gule, men i rød, rosa og oransje. Har den i gangen til solbriller og annet stasj og den er bare nydelig!:)

Synes forresten at du har en fin blogg. Er innom hver dag, men etterlater ingen spor...:)

Hanne Mette sa...

Fin kakebokssamling. :) Den brune og gule har jeg også og jeg er veldig glad i den. Skikkelig retro. He en fin kveld.

Anonym sa...

Hei :) Er jevnlig innom bloggen din - finner masse inspirasjon her!!! PG tusen takk for at du la ut oppskriften på rabarbra-paien igjen: hadde den i bursdagsselskap forrige helg og den vra en suksess :) nydelig rett og slett!! Så nå er all rabarbra plukket og fryst ned for fler paier utover sommeren og høsten.

:) CAmilla

Kvirrevitt sa...

De var tøffe!

Den gode feen sa...

Så kjekk tilbakemelding Camilla!!! Paien var opprinneleg ein eplepaioppskrift, men eg testa den på rabarbra og det smakte fortreffeleg :) Klem

Related Posts with Thumbnails