fredag, juni 11, 2010

I love Lilla og lys blå/lys turkis


Fredagar er min favorittdag etter søndagar. Som oftast er huset ganske reint, for så sant eg har mulighet vert helgevasken tatt på torsdagar. Kjøleskapet er fyllt opp, og eg gledar meg til at små og store fear skal vere masse saman og ta ting på sparket.


I ettermiddag fekk eg sydd litt nytt i favorittfargekombinasjonen min for tida, nemleg lilla og lys blå/lys turkis. To putetrekk eg ferdige, og vert sannsynlegvis grundig fotodokumentert i morgon.
Med regnet som kom i dag boblar kreativiteten og lysta til å kose seg inne. I kveld skal eg derfor date Elna på kjøkkenet, medan Herr Fe kosar seg med VM i fotball.


Eplabutikken er så tom for tida, og eg har lyst til å pøse på med sydde ting.Avslutningsvis treng eg nokre tips av dåko. Om nokre veker skal eg og småfeane på Sørlandsferie med mamma. Kor bør me reise?  Eg har lyst til å besøke Sogndalsstrand, og Dyreparken med nyåpna badeanlegg. Men treng fleire tips til ting som er verdt å sjå, og kjekt å oppleve for store og små. Eg håpar de har mange kjekke ferietips til oss, både når det gjeld attraksjonar, overnatting osv.

Ynskjer alle som er innom ein fin fredagskveld og ei god helg!


40 kommentarer:

Camilla sa...

Whats not to love? :-) Elsker turkis og lilla og den puten var superduper fin <3

Snedig Snelle sa...

Nok ein gang nydelige bilder og fantastiske fargar *sukk* Du e flink!

PeneLene sa...

Flink du er!
Tips for Sørlandsferie: Ta med deg Sørlandsbadet i Lyngdal. Lista og Lindesnes fyr er også spennende for småttiser.
Du kan jo også legge inn et besøk hos penelene :)

HusmorDronninga sa...

Knallfine puter du har laga!
Nyt helgo (og inneveret) ;)

*Kjersti*

Audhild sa...

Nyyyydelig fargekombinasjoner- min favoritt!! HErlig!
Ønsker dere ei super helg!

Gleder meg til å se mer av dine & Elnas påfunn:)

Lille sa...

Jeg har ikke funnet ett - ETT - eneste lilla retrostoff. Og det er favoritten min! Si gjerne i fra hvis du har noe å bytte/selge.

Hilsen Maya

Vicki sa...

Wauw hvor er den lækker:) Super skønne farver

Godt Isolert/Victoria sa...

Så utrolig nydelig pute!!! *forelsket meg totalt i den*
Jeg lurer på hvor du har kjøpt den blad/bok/magasin-beholderer på veggen?

Krudtuglens mor sa...

Hov, glemte lige at trække vejret - hvor er den FLOT!!!!

Julie sa...

De smukkeste farver! :-) love it!

Passelig Dose sa...

Jeg er imponert over fargekoordinert stryketøy, strykejern og bok! :-D

Sørlandstips: Idyllen Risør! Da må dere ha dere en tur i Galleri Branntårnet ;-) (se info i bloggen min). Der er et fint akvarium i byen, Acanthus keramikkverksted med barneverksted ligger på vei ned til byen fra E-18, og det er mange fine steder å bade og gå på kafé.

Godt Isolert/Victoria sa...

Selvfølgelig på IKEA ja! :( Nå krysser jeg iallefall fingrene for IKEA-tur til Haparanda i løpet av sommeren! ;)

God helg!

Emmeline sa...

Aaaahhhh du lager SÅ kule innlegg. Inspirerende og kjekke fra topp til tå:)

Må jo komme tilbake med noen tips, men du vet...Hønsegården kafe, rett og slett for bare å ha tittet innom. Det er bare SÅ KULT og veldig eksotisk og stilig der syns jeg. Skal nok komme på noe mer:) Emmelinehytten for eksempel kunne jo også vært et kjekt sted...;) Men vet jo ikke NÅR dere skal nedover?? Ler fremdeles over trend tipsene dine, syns det er knallgøy med alt hva du liker!!!

Superklem fra Bergen

Karin sa...

Jøssingfjord er nydelig, og ikke så langt unna Sogndalsstrand. Helleren er to veldig gamle små trehus isolert for regn og vind av fjellet. I tillegg finnes det en hule på stien mot Helleren hvor en av Kjell Aukrust sine figurer kommer fra.

Turen er fin å kjøre, med masse svinger og trange veier =) Mange fine turmuligheter også!

Lill Therese sa...

Fantastisk fargekombinasjon!! Jeg kan også legge inn et godt ord for Sørlandsbadet i Lyngdal. Kanskje du kan snike deg til litt spa-behandling mens ungene bader? ;) I Lyngdal sentrum, "Alleen", bør du stikke innom interiørbutikken "Bazaren". Det er også et par butikker med veldig flotte barneklær m.m. Der har du min anbefaling! Klem fra meg

Andregasellen sa...

God kveld i stua!Herlige fargekombinasjoner, virkelig sommerlig!Turkis minner om sommer, det er noe karibisk og eksotisk over den fargen.Sammen med lilla blir det mesterlig, som vanlig når du setter sammen farger og mønstre:)Du er nok ikke den eneste VM-enken i norske hus og heim om dagen:)Synes det er herlig med engasjementet rundt VM!God natt fra Andregasellen:)

Anonym sa...

Enig med "passelig dose" over som foreslår Risør, samtidig bør dere ta turen innom Tvedestrand der det er blant annet en liten strand ved et tjern i byen hvor barna kan bade mens mor koser seg i butikkene, blant annet butikken til linn løland hvor hun selger egenprodusert kjeramikk og annet interiør. Og selvfølgelig en tur til min by som er Arendal. Her finnes mange strender i området, blant annet på Hove/Trømøy og Hisøy, det finnes også innendørs lekeland om det kan være av interesse :)

Den gode feen sa...

Åh, så mange kjekke tips de kjem med :) Må rett og slett notere ned i morgon :)

I kveld har eg svikta Elna. Ho står tolmodig og ventar på kjøkkenbordet. Lyset er tent og ho ventar på å få sy... Men eg har brukt all tid på å surfe frå den eine kjekke bloggen til den andre, for så å komme heim i min eigen og finne 17 herlege kommentarar. Så kjekke og greie de er. Nå skal eg kapitulere for dagen, god natt klem frå Linda

Berthas Oldebarn sa...

Er så imponert over alt du får gjort!!Du MÅ være superwoman Linda! Knallkule puter!
Tusen takk for kjempe koselig hilsen! Er ikke på hytten, skal jobbe imorgen...
Ha en deilig helg!
Klem Hege

ENGLENE sa...

Fantastiske farger og mønster!

Ønsker deg en harlig ,kreativ helg!

Ingrid - Fjeldborg sa...

Jepp, det er jo min favorittkombinasjon for tiden dette! Og det lyseblå/turkise blomstrete retrostoffet er bare til å dø for, jeg fant en "ball" med stoffstrimler av dette stoffet på loppis i dag og har nesten vært på gråten for at det ikke var et helt trekk. Hehe, ikke de store traumene her i huset:)
Ha en nydelig helg, her lades det opp til fest!

Klem fra Ingrid

mi-rachel sa...

jeg er så enig med deg..den kombinasjonen der.
lurer på om vi har noe sånt gammelt sengetøy i den kombinasjonen på hytta. må visst rydde litt i skapene neste gang jeg er på hytta.

Pink lady sa...

Hei!

Jeg anbefaler Sørlandsbadet i Lyngdal. Mener det er nylig utvidet også, du kan sjekke det på nettsidene deres. I lyngdal sentrum bør du ta turen innom Bazaren, et par interiørbutikker til men de er vel ikke helt din stil.

Ellers slår jeg et slag for Farsund. Koselig småby. Kjøp boller på bakeren og spis is mens dere ser på båtene ved "megabrygga" på Gåsholmen! To kjekke interiør/husholdningsbutikker, Blå Eik og Skipssekken nede på brygga.

Og sist men ikke minst. Listastendene, Lista Fyr og Nordberg Fort.

Spennende å se om du følger noen av mine anbefalinger!

Klem Pink Lady som tilfeldigvis er oppvokst på Sørlandet;)

Kjersti sa...

Du er så flink! Sukk.
Jeg skal innrede rommet til prinsessen min på ett år og sannelig ligger ikke prinsesse to i magen. Så når eplabutikken din er fylt opp skal du ikke se bort fra at det ramler inn en bestilling fra meg :) Ser nemlig for meg rom med mest hvit også noen dæsjer lilla og turkis.
Ha en herlig helg.

Anonym sa...

sjekk ansgar sommerhotell for billig overnatting eller dvergsnestangen camping

Anonym sa...

Du er så flink med fargar! Love it! Er ofte innom og snik til meg inspirasjon...
SuMa

Honeybumps sa...

Hmm. Jeg syns du skal ta turen innom Mandal. Spis lunsj på provianten på brygga, ta en tur innom olivia`s hus for mote og interiør. Ellers er det mange fine strender, alt fra Sjøsanden(800m) til mindre strender som er mer private. Ellers er dyreparken og Lindesnes fyr noe som må være med og som unger liker godt:)

Iben sa...

Smukt smukt smukt! Det er ved det hele er her på din blog. Jeg er vildt imponeret over din stil og dine fotos. Wauwhh!

Kærlig hilsen Iben

Katarina sa...

Utrolig flott pute og knallfint stoff. God weekend feen:-)

Kardemomme sa...

Heisann Linda :))) Takk for kjempekoselig kommentar på bloggen min! Jeg er heller ikke verdens flinkeste til å kommentere men det betyr ikke at jeg ikke er innom her eller ikke liker det du legger ut. Tvert i mot er du en favoritt og jeg elsker fargene du bruker, både i huset og på alle prosjektene som triller ut av deg hele tiden hihi! maken til energi og gå-på vilje skal man lete lenge etter! Du finner jo mengder av nydelige stoffer hele tiden. Den Frtexbutikken deres er noe helt annet enn den filialen vi har her på Jessheim. Der finnes ingen slike stogger i det hele tatt.
Det var en helt nydelig uro du har laget på det øverste bildet!! Hjelp for noen farger!! Nydelig og kreativt! Mano-koppene finnes i enkelte butikker her i Norge.
Illum i Oslo fører dem i hvertfall. vet ikke helt om illum har andre filialer i landet?
Nå må jeg gå, men jeg lover å gi meg til kjenne litt oftere.
Jeg har vært en superdårlig bloggevenn de siste månedene fordi tiden har vært knappere enn eller.
Og så ser jeg jo til min store glede under her at du har nevnt bloggen min som en av favorittene dine! Så koselig og snilt av deg! :)))Gjett om jeg ble stolt da jeg så det da :))Klem fra Kardemomme som har jentebursdag her for øyeblikket. Datteren fyller 13 år neste uke og i den alderen er det mest slik at jeg blir litt til overs hele tiden :))

Fire Hjerter sa...

Flotte puter du syr.
Anbefaler fiskebrygga i Kristiansand. Koselig sted med mange fine spisesteder.

micano sa...

Enig i at lys blå og lilla er flotte farger sammen! Jeg kjøpte faktisk fire rice glass i de fargene for å ha i hagen i sommer. :-)

Kathrine sa...

slår og et slag for Kristiansand, Fiskebrygga og Markens for shopping. Vil også legge til Gimle Gård naturmuseum og botaniske hage. :) Mange fine utstoppa dyr, fine blomster og lekeplass, falt i hvertfall i smak hos min lille skjønning. :)

Fae sa...

Hvor har du kjøpt den gule vasen? Den var utrolig stilig!

Sally' miljøvennlige hjem sa...

De spisebrikkene var en god ide! Ogjeg skal være enig med deg i at lyslilla og lysblå er en herlig frisk kombinasjon- de putene ble knallfine! Ang aktiviteter for barn på sørlandet sjekk ut nettsiden aktiviteterforbarn.no :-)

Anonym sa...

Sogndalstrand anbefales! God mat,koselig og avslappende miljø, kjekt å rusle rundt både i gatene og på moloen og se på solnedgangen. Ikke mange kilometrene inn i landet med bil har de blåfjellsgruver (der finnes overraskende tung stein - men det er dessverre ikke lov å gå helt inn i gruvene pga alt som kan falle ned i hodet på en...)Kjører du i den retningen, kan du også prøve å flytte på en diger "Ruggestein" som et troll har glemt igjen (evt. siste istid).
Noen interessante butikker er der og - bl.a. gammeldags landhandleri med lokale varer, batikk verskted med utsalg og ikke mindre enn tre blomsterutsalg.

Ninni sa...

Så flott blogg du har!
Veldig lett å bli inspirert,
men kunnskap og ferdigheter stopper
det hele dessverre!

Hvor har du fått tak i det hvite brettet som er avbildet sammen med den flotte puten?

Har ikke blogg selv, men titter innom i ny og ne!
:-)

Anonym sa...

Åpnet akkurat bloggen din for første gang. Ser lovende ut. Blir inspirert av folk som setter pris på gjenbruk og lager ting selv.
Du lurte på ideer til Sørlandsferien... Hvis mamma får tid til seg selv foreslår jeg besøk i noen interiørbutikker: 1) Barbu-interiør i Arendal. Er i en gammel "togstall" ved togstasjonen. Bare en opplevelse i seg selv. 2) Riips-interiør i Grimstad sentrum. Fantastisk butikk med skjønne Christine. 3) To i spann i Kristiansand. Spennende butikk med mange forskjellige ting(har nettbutikk også).
I tillegg anbefaler jeg Storesand på Fevik. Nydelig, barnevennlig strand.
God ferie!

Dronninge sa...

Ta turen innom Egersund og Egersund Chokoladefabrik hvis du allikevel skal til sogndalstrand.

Sjokolade og småttiser ( og store mamma'er) pleier å gjøre stor suksess:)

(Det er dessuten Dronningmore på HB som driver fabrikken:))

Susi sa...

nydeli nydeli Nyyyyyyyydeli blogg du har, og æ som ELSKE farga !!!!

Related Posts with Thumbnails