onsdag, juli 21, 2010

I fullstendig feriemodus


Den siste veka har feriemodusen verkeleg sunke inn. Det er berre snakk om veker før eg skal tilbake til kvardagen med full jobb og mindre tid til dilldall. Eg har derfor bestemt meg for å nyte vekene til  fulle, og tar litt sånn halvveis ferie frå blogginga.
  

Me ferierar heime i Stavanger i desse dagar, der me ventar på feriegjester ;) Herr Fe og eg puslar med litt kreativt innimellom, og nå er Eplabutikken fylt opp av Bambiar og slikt. Meir varer er i produksjon, så er du intressert er det berre å stikke innom dann og vann.


Før eg trekker beina under meg og finn fram hekletøyet i sofakroken, må eg berre takke så inderleg og hjarteleg på den fantastiske responsen på forrige innlegg. Eg er rørt, lukkeleg og glad for alle dei finfine kommentarane. Tusen tusen takk til kvar og ein av dåko!!

Nå gjenstår det berre å ynskje dåko alle riktig fine sommardagar. Kos deg! Varme klemmar frå Linda

18 kommentarer:

Lindus sa...

ååå så mange fine ting!! og jeg må bare si det: har aldri sett et så fint lekehus før! :)
HA en fortsatt fin kveld, og ferie :)
-Linda

Olstad sa...

Riktig god sommer.

Tror jeg har skrevet dette før men fikk lyst til å skrive dette igjen. Når jeg har gått å ventet på lillebror skulle bli født har jeg fulgt bloggen din nøye, alt du har skrevet om hvordan dere har det med 3 små barn hjemme har roet nærvene før jeg skulle bli 3 barnsmor. Dette har virkelig vært til stor inspirasjon.

Det må sies 3 små i hus er kjempe kos og jeg gleder meg til å finne inspirasjon i året som kommer.

Klemmer

Allis i Eventyrland sa...

Kjempeflotte bambier dere lager, altså! :) Hjorten Herr Fe laget til meg er oppe på veggen, så fin! :)

Audhild sa...

Kos dere og nyt sommerdagene!
Gleder meg til du kommer sterkere tilbake igjen:)
Digger bloggen din, du er så krativ og inspirerende! Og heldige du som har en så flink herr Fe, masse fint dere kommer på å lager;)

Unknown sa...

Heilt forelska i den lekehyttå eg altså :o)

Ser du e i feriemodus, men ville nå nevna at det ligge ein utfordring te deg inne sjå meg :o)

God sommar videre!

Anonym sa...

Nyter herlige ferie dager her i huset også. Bare småpusler litt om dagen. Helt nydelig med ferie!
Kos deg videre Linda!
klem Laila

Ellen sa...

Så fine rådyr!Morsomt å leke seg med sag og tapet, da blir mulighetene uendelige:) Ikke rart du fikk mange kommentarer på lekehuset, for det er jammen helt fantastisk!Innsiden er naturligvis helt utrolig, som kan kunne forvente når Feen innreder:)Men utsiden er jo også råstilig, digger at det er svart og hvitt også!Kos deg med rolige feriedager:)

Nooria sa...

Åhh, jeg kjenner den følelsen av at permisjonen går mot slutten. Tre ganger har jeg kjent på den. Den siste gangen visste jeg at det var den siste, og jeg var ikke glad for det... dvs glad for at det var siste permisjon. Den gode nyheten er at det finnes et godt liv etter permisjonstiden også ;-).

Herlige bilder i dag som alltid! Jeg blir i så godt humør av bildene dine og det du skriver.

Ønsker deg en fortsatt deilig ferie!

Inger Johanne sa...

Kjempefin lekehytte, og så fiiiiint inni da! Må sei de er ganske så effektive - det er nå jammen ikkje så lenge sidan de begynte å sette huset opp. Og så syns eg at Bambiane vart kjempefine!

God ferie fortsatt til deg! Eg begynner i jobb igjen fredag etter fine permisjonsmånader, så no er det full nedtelling og litt gruing... God jobbstart til deg:-)

Mery Vale sa...

Maravilhosa suas postagens!!
Acaba de ganhar uma nova seguidora!!
Um abraço,
Mery!

Makeminemidcentury sa...

Very cute nursery! I love the vintage fabrics.

Hegeslilleboble sa...

Nyyyydelig lekehytte og innredning- virkelig til inspirasjon for meg som rett før sommeren fikk hytta opp. Det er mangt som skal gjøres inni den og nå har jeg fått sparken i baken til å starte.... Tror jeg;).

Ha en fin dag!

Tove sa...

Er i skikkelig feriemodus jeg også, så har ikke sett det fantastisk flotte lekehuset deres før nå, UTROLIG fint, du er virkelig flink:)
Fortsatt god sommer!

Trine sa...

Har i dag mottat tre nydelige, lyseblå fugler! De skal få tilholdssted over kjøkkenbenken her i Lykkliga gatan :)

http://lykkligagatan.blogg.no/

Ha en finfin dag!

giraffmamma sa...

For ei leikestue! En drøm!

Ida sa...

Den gule bambien var heilt fantastisk. Skulle gjere hatt plass til noko slikt på veggen, men er litt smått med plassen for øyeblikket... Akk

spinsball sa...

thank you for this informative post. 카지노사이트

spinsball sa...

Fantastic beat ! I wish to apprentice at the same time as you amend your website, how can i subscribe for a blog site? The account helped me a appropriate deal. I had been tiny bit familiar of this your broadcast provided shiny clear concept 토토

Related Posts with Thumbnails