fredag, juli 02, 2010

Vel heime igjen

Nyyydelege Sogndalsstrand.
Helleren i Jøssingfjord.

Mikrofeen og bestemor. To av dei beste på jord.

Lindesnes fyr.


Rastepause med rykande ferske Konsmokaker...nam nam.

Kardemommeby i sommarprakt.

Sjølvaste Tobias i tårnet.

Artig å sjå kontrasten frå påsken.


Lukkelege småfear...

..på tur med mammo si.

Iskos på Solbakken - Emmeline sitt vidunderlege sommarhus.

Me er vel heime igjen etter ei herleg veke på Sørlandet. Me har fått utruleg masse kjekt med oss. Møtt gode venner, sett flotte stader, slappa av, ete alt for masse mat og godteri (Gotteriet i Kristiansand er som himmelrik for slike som meg :)), leika, tulla og skamkost oss. Badeliv har det blitt minimalt av. Typisk nok var det overskya og kald vind dei dagane me ikkje hadde program, og strålande sol dei dagane me sat mest i bilen og var på farten. Resultatet er at heile familien er like bleike nå, som då me reiste, he he. Tusen takk for alle supre tips i forkant av turen. Har berre fått utretta ein brøkdel, men men. Litt handling har det også blitt, og de får sjå godsakene ved eit anna høve.

Det er sikkert mange som er spente på korleis hytta til supersnille Emmeline var. Til dåko kan eg fortelje at den er minst like koseleg som den ser ut på bildene frå bloggen hennar. Den perfekte sommarhytte, gjennoført koseleg frå innerst til ytterst.

Om turen har vore aldri så kjekk, så er det likevel utruleg godt å komme heim til Herr Fe igjen. Dersom været held seg fint og opplett, så er dukkehuset i hagen det neste på agendaen. Klarar jo nesten ikkje vente.

God natt klem herifrå :)

8 kommentarer:

Ellen sa...

Heisann, og velkommen hjem igjen!Godt å ha deg tilbake altså, blogglandia er jo ikke helt det samme når selveste Gode Feen ikke er in da house:)Herlige bilder fra turen, du er så flink til å ta bilder!Sokndalsstrand ser helt fantastisk ut, det er da virkelig norsk sommer på box:)God natt herfra, hvor bilen er ferdig pakket til Københavntur:)

SURRESILJE sa...

Så utrolig fine bilder! Og du minna meg på at vi skal innom Soknadalsstrand, takk!

Marianne With Nor sa...

Ååååh så utrolig mange fine bilder! Ser ut som dere har kost dere masse:) Muligens vi reiser til sørlandet vi også, fikk enda mer lyst nå!

Ønsker deg en fin dag!

Marianne:o)

Jorid + NOE Blog sa...

Høres ut som dere har hatt en perfekt sommerferie! :-)) Nydelige bilder, som alltid.

Ønsker deg en flott helg!
Klem JOrid

elena nuez sa...

Ohhhh.....i wanna go there!!!
happy summer!!!

Anonym sa...

Ohhh, hvor det ser ud som en dejlig ferie dere har hatt :-)

Du - jeg følger med på din blog nærmsset dagligt, men jeg er faktisk lidt i tvivl om jeg har givet mig til kende før... NU har jeg i hvert fald - og kan samtidig sige dig tak for de fine indlæg du laver. De giver mig masser af inspiration, og smil på læben.

Klem fra DK

Maria.

Emmeline sa...

Åååå bevare meg vel hvor mye jeg lengter etter ferie når jeg ser disse bildene....Herlighet:) Dere kler hytten vår veldig godt. Skal printe ut bildet og ta det med til hytteboken når jeg kommer nedover.
Gleder meg SÅNN til å komme meg vekk litt og bare ha ferie, vi får krysse fingre for at det blir knallvær om en ukes tid:)
Det er sant som de andre sier over her: Du tar VIDUNDERLIGE bilder:)
og gratulerer SÅ mye med velfortjent Dagblad kåring. Er litt spent på presentasjonen av juli bloggerne, det var mye som var ukjent for meg. Har tydeligvis godt av å utvide horisonten litt!!!

MUS sa...

beautiful norway. makes me want to go again.

Related Posts with Thumbnails