mandag, november 15, 2010

Godt med alt som er gjort


Eg gjentar meg sjølv veldig når eg seier at det er så tilfredsstillande å få laga noko som ein lenge har tenkt at eg skulle ha gjort. Som for eksempel gåvelappar til julegavene. Dei kan jo lagast allereie nå, så slepp ein stresse med det når alt anna er så hektisk sånn like oppunder jul. Så gjeld det berre å hugse kor ein legg navnelappane slik at ein finn dei når ein skal bruke dei.  At ikkje dei vert plassert ein stad som er så lur at ein ikkje finn dei igjen, he he.


Eg draumer om ein rein og ryddig heim der alt er på stell. Der ein kan dekke bordet utan at ein først har rydda ein halvtime. Der sko står sirleg plassert på plassen sin, der alle skapdører er lukka igjen og der ingenting heng og sleng. Men det går ikkje an i praksis har eg kome fram til, og meir eller mindre gjeve opp. Slik såg spisebordet vårt ut i ettermiddag. Kaotisk.  

Det frydar meg å sjå at veslemor elskar Playmobil like mykje som eg gjorde. Desse figurane leika eg med som liten, og det er utruleg artig å sjå det i bruk igjen :)

Tusen takk for overveldande respons på gårsdagens innlegg. Det er ikkje vanskeleg i det heile tatt, berre klipp tynt nok hol i plastposen så kan du lage så snirklete figurar som berre det. Lukka til :)

Ha ei god natt og ein fin tirsdag!

22 kommentarer:

miss moon sa...

Ååå, ja! Playmo var min "greie" også! Falt liksom aldri for lego. Det var for guttete, men playmo.♡

Selv om det er litt rotete på bordet, ser det ut som hyggelig rot. Kreativt rot! Og så er alle bildene du poster så lyse.har dere alltid så fint lys? ;-)

Ha en fin kveld!
Hilsen miss moon

Sofie Legarth sa...

Hvor ser det bare VILDT hyggeligt ud!!!!!
;-) Hilsner fra Spanien (hvor julen ikke rigtig har taget fat endnu)

LisaM sa...

Jeg synes det bordet ditt så herlig ut!!!!:))) Kreativt rot er bra!!!!:)
Playmobil var min greie også, og alt lever i beste velgående. Håper jeg en dag får unger som vil leke med det:)

Eple sa...

Sjarmerende er ordet!! Alltid. Ikke rotete.. Fint med tegn og spor etter hygge!

Ha en fin kveld :-)

jordbærpiken sa...

Ser ut som dere har hatt det veldig koselig. :) Nydelige pepperkaker i det forrige innlegget. Takk for all inspirasjon du gir! Klem!

Maria sa...

Hvorfor i allverden skal et hus være ryddig til en hver tid? Det er jo hjemmet vårt,det er jo ikke en utstilling som folk kan komme å se på. Nei,bruk huset,å vær glad for hvert et sannkorn som kommer i gangen.Skapdører som står åpne tyder på at ungene er under opplæring.Leker,bøker,garn og pinner skal ligge rundt omkring Det viser bare at de som bor der lever et aktivt liv. Å ikke er til salgs.

Hegeslilleboble sa...

Jeg lekte også mye med Playmobil og har masse som ungene kan bruke nå. Kjempekjekt:)

Lykkeliten sa...

Vel, det er sikkert fint med ryddige hjem, men jammen så det koseligere ut hos deg!

Playmobil er flotte leker, så hyggelig at du har tatt vare på dem.

Liven sa...

Hvis en rotete pult betyr et fullt hode,hva betyr da en tom pult??? - dette syns jeg også kan brukes både på bord og hus der barn bor - jeg ser en masse trivsel både i heimen og på bloggen din:o]
klem!

ANETTESHUS.COM sa...

Å, så flotte gavelapper, Linda!! Sååå personlige og Feen-vakre;)) Hyggelig å gjøre slike koslige førjulsaktiviteter med barna! Takk for tips!

Klem klem
ANETTE:)

Silje sa...

Blir glad når jeg ser slike bord! Det oser av kreativitet!!!
Barna dine er heldige som får lov til å utfolde seg, leke, rote og ha ei mamma som aksepterer det :)

Førjulstida med alle forberedelsene trenger litt rot :)

Klem Silje

Fhager sa...

Heihei!
Takk for en kjempe flott blogg, med utrolig mange inspirerende innlegg!
Vi har akkurat kjøpt oss en sånn etikett skriver og nå fikk jeg masse gode ideer! Smart å skrive de ferdig nå, er så mye annet man ønsker å gjøre når jula først står for dør! Din kreativitet smitter! Takk:o)

Kram ♥

Anonym sa...

Du er jo bare sååå flink
Og kreativ
Hagen herlig tirsdag

gult hus i svingen sa...

spisebordet ditt bærer preg av en aktiv og kreativ familie, det er jo bare positivt da:)
Søte barnehender som leiker med Playmobil:) Pepperkakene i innlegget under er bare nydelige:) Jeg kjøper også pepperkakedeig på Ikea, det er vanskelig for ikke å si umulig å lage den selv:)

Tirsdagsklem fra Trine:)

Kristine sa...

Jeg er enig med flere andre her. Jeg synes ikke spisebordet ditt så noe rotete ut, bare skikkelig innbydende og hyggelig. Det ønsker virkelig kreativiteten velkommen, og det er da ikke noe bedre enn å lære barna det?? Klem...

Haust sa...

Å, så fine pakkelappar!!! Og rotet ditt er berre koseleg! :)

Ha ein god tysdag!

Sagt Med Hjertet sa...

Pleymobil ser ut til å skal leve evig! ;-)

Så flink du er, produktiv også.
Flott å se, jeg får lyst til å gå i gang selv.

Eirin

Heidi sa...

My kids all loved Playmobile too I think they are wonderful, what I don't care for is legos you step on one of those and ouch!!!!

lille persille sa...

Jeg får lyst til å sette meg ned og ha juleverksted hos deg med en gang. Så koselig!! Det skal da synes at det bor folk (og barn!) i et hus, og at en har det gøy! Heldige barn med en mamma som bobler over av ideer, som feks knallfine pakkelapper! Jeg har tenkt å kjøre pakkelapper igjennom foreldrene mine sin gamle skrivemaskin i år. Kanskje jeg må lage noen dymolapper jeg også. Takk for at du er en utømmelig inspirasjonskilde :)

Mola-mo sa...

Fantastisk herlig gavelapp! Har leita slik etter denne maskina du har nytta til å lage teksta, men får ikkje tak i det. Sjarmerande typografi er det i alle fall. Og nydelig saman med soppen:)

In my house sa...

OJOJ, vilket härligt pysselbord, å så söt svamp =)=)

Kram josse

Kikki sa...

Jeg er en av de som fortsatt drømmer om et rent og ryddig hjem, der alt er på stell og alt har sin faste plass! Lever fortsatt i håpet, men kjenner jeg begynner å miste motet litt etter litt. Kreativt kaos er jo også fint, men hos oss er det mest bare kaos.. :) Fortsatt god uke!

Related Posts with Thumbnails