onsdag, desember 29, 2010

Den perfekte vekeplanleggaren


For ei tid sidan oppdaga eg Ukeplan.no som selg familieplanleggarar der du kan organisere heile familiens aktivitetar for kvar veke. Ein slik hadde vore perfekt her hjå oss, der det innimellom herskar kaotiske tilstandar for å hugse alt som skal skje.... Det geniale er jo at du får planleggaren med bilete av kvart familiemedlem påført, slik at den framstår som eit kjempefint element i interiøret. Eg syns planleggaren er knallfin, og har allereie ført opp ein slik til neste års julegåveynskjeliste ;)

På heimesida til Ukeplan.no les eg at som tilbehør finst klyper og røyr til å putte whiteboardtusjen i. Bursdagsinvitasjonar og lekseplanar festast på vekeplanen med klyper som har sugekopper. Hmm, direkte genialt. Då er det kanskje håp i hengjande snøre om å finne igjen kjøleskapet bak alle lekseplanane, invitasjonane og rekningane som kamuflerer det ;) Undrar meg på om eg ikkje heller bør ynskje meg denne til bursdagen min. Berre så synd at den ikkje er før i november, he he.

Nyt dagen!

18 kommentarer:

Hegemors store, lille verden sa...

Hei og hopp!! Er en av din "nye følgere" og ville bare ønske GODT NYTTÅR og takke for alle de fine innleggene dine og de fantastiske bildene! Masse inspirasjon!
Og veldig geniale oppslagstavler!! Must have;)
Klem fra Hegemor

Veronica sa...

Takk for tipset! Den var flott - er notert på ønskelista mi også ;-)

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Genialt med den ukeplanleggeren. Hittil har vi klart oss greit med tavle fra ikea, men skal se det må bli noe større når familien vokser og flere begynner i barnehage. ;)

KAROLINEMOR sa...

Hei:)
Kjempe flott tavle! :)
Riktig godt nyttår ønskes deg og dine!

Klem KAROLINEMOR!

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Hei på deg! :)
Jeg ønsker meg også denne ukeplanen, men skal nok vente til vi vet ant barn ;)

Håper dere har hatt noen fine romjulsdager? Tenk nå er 2010 straks over.. Hvor er tiden blitt av!!

Ønsker dere noen fine dager videre, og GOD NYTT ÅR!

KLem

Sidsel sa...

kjempefin blogg du har - som jeg følger. Tror jammen jeg skal lage meg en slik selv. Whiteboard fra ClaesOhlsson - rute opp med sprit-tusj (som ikke vaskes av) og lime på bilde av ungene.... Da kan de jo byttes ut .....
Nå fyller lekseplaner, bursdagsinvitasjoner ol en hel kjøkkenskuff.....

Fargeheimen sa...

Oi, den vekeplanleggaren var knalltøff, sånn treng og vil eg og ha. :)

Lenge til november ja, men det er jo morsdag i februar. Du får hinte frem at den treng du då.

Ønskjer deg og dine eit godt nytt år.

mvh.
GreteR på HB

giraffmamma sa...

Ukeplanlegger er et must! Vil bare ønske deg et godt nytt år! Kjekt å følge deg her :)

House of Hesselberg sa...

Hvor er den bare flot!!!

GODT NYTÅR

Kh Dorte

Gullmo sa...

Hei. Jeg er også en av dine kikkere, og tenker å fortsette med det i 2011. :-)
Den ukeplanleggeren kjem iallefall til å komme på ønskelista til vår familie..Takk for tipset!
Godt Nyttår til deg og dine!

Kerstin sa...

Thats a good idea and a verry nice calendar.
LG Kerstin

Randi sa...

Hei! Så herlig å få slike tips, denne skal eg sjå nærare på i kveld! Ynskjer deg og dine eit godt nyttår, og takker for at du har denne kreative og gjennomførte bloggen. Til glede og inspirasjon, den første eg må innom når noko nytt er posta! :) Nyttårsklem frå meg

Anonym sa...

Hei!
Jeg synes også ukeplan-leggeren ser genial ut. Men de selger faktisk en månedskalender på ClasOlsson til 30-40 kr. Der er det plass til 5 navn bortover og dagene er listet opp nedover. Et enkelt og mye billigere alternativ. Henger allerede på tavla her (den 5. kolonnen er middagsoversikten vår).

Godt Nytt År!
Kjaash

Turid sa...

Heisann! Så fin ut den ukekalenderen. Jeg var så heldig å få en årskalender av min venninne til jul, og det fungerer bedre for meg. Jeg må liksom ha oversikt litt lenger enn bare en uke, og ser det som en ulempe at man ikke kan skrive opp neste ukes planer før denne uka er omme. Men det er sikkert super til sitt bruk. Tenkte bare jeg skulle tipse om årskalenderen, som er i papir og en sånn som man bare blar om sidene på. Finnes vel i flere utgaver, på bokhandel og sånn. Min rommer ca. 14 dager på en side. Ønsker deg ellers et riktig godt nytt år! Jeg er kjempeglad for å ha oppdaget bloggen din. Den er flott :-)

Talentina sa...

den der virket jo veldig smart! skulle så absolutt hatt en sånn en ja hehe

Mamman til Liam sa...

Hei Linda. Ville bare takke deg for at du har vært en stor inspirasjonskilde gjennom året som har gått.
Også vil jeg ønske deg et riktig godt nyttår.

map79 sa...

Hei! Kule ukeplaner, men det slår meg at dette klarer du å lage selv?! bare å lage ønsket plan m/bilder i photoshop e.l., og bestille som bilde på akrylplate fra feks japanphoto. En del billigere ;)

Mari Ann

Linda Katrine sa...

Denne var fin, jeg fikk også lyst på sånn, men får holde meg til kjøleskapet med krittmaling. Det er dessuten litt upraktisk å bare kunne skrive en uke i gangen, da må man jo dobbeltføre alt i en bok i tillegg, for å huske ting som man får beskjed om i god tid.

Godt nytt år, du har en flott blogg!

Related Posts with Thumbnails