tirsdag, april 12, 2011

Kan eg få by på ei kukake?


Advarsel:
Har du støv på hjernen, eller får du hjarteinfarkt av rot og rask? Då må du fort fort fort klikke deg vekk frå denne bloggen. Dagens innlegg er ikkje for sarte sjeler.
Heiter du tilfeldigvis Grete Roede, eller er fanatisk oppteken av Grete Roede og det ho står for bør du også fort fort fort klikke deg bort og vekk. Snarast mogeleg. Dagens innlegg er ikkje innanfor knaske-salatblad-kategorien.

Ok, er det nokon som framleis heng med? Hugs på at eg advarte deg :)

Her kjem det nemleg litt realitetsblogging frå ein vanleg ettermiddag i feens heim. På det første bilete, ser ting ganske ok ut. Sofaputene hadde heilt klart hatt godt av ei oppretting, og pysjen til Almamor kunne godt ha vore fjerna, men dette trass alt realitetsblogging ... 
Me er nett komne heim frå jobb, barnehage og skule. Alle småfeane er ute i hagen og leikar, Herr Fe er ikkje heimkomen enno og eg kokar middag.

Middagen lagar seg omtrent sjølv der ute på komfyren medan eg spring til og frå, her og der. Her leggast det saman tørre klede. Vinterklede sorterast vekk og våryttertøy hentast fram. Ullklede heng til tørk og korgene frå gongen står stabla i stova.


Med middagen godt plassert i magen og med reine klede fint plassert i riktige klesskap, er det tid for bollebakst.  Ungane har mast om boller med sukker på i vekesvis, og i dag fekk eg lyst å gjere litt ekstra ut av ettermiddagen. Me feirar at det er vår, det er snart påske og tanta til småfeane har bursdag i dag. Hipp Hurra!


Dei siste strofene av Påskemorgen slukker sorgen øvast inn saman med han som skal opptre saman med klassen sin i påskegudsteneste på fredag. Samstundes lagast det boller over ein låg sko. Ein klump med deig til kvar ein liten fe, og mammo gledar seg til å sjå korleis dette går. Boller skal det bli.


Boller med sukker og kanel på. 
Haugevis av sukker.


Haugevis av kanel....


Den samanrulla leiva delast opp med skarp kniv under djup konsentrasjon.


Dette vart verdas skjønnaste boller.  Ja, kanskje til og med verdas minste boller...


...og ikkje minst: verdas beste boller. 

Nam, kan eg få by på ei kukake? Ja, for me kalla skillingsboller for kukaker då eg var liten. Og det er eit mykje koselegare namn enn skillingsboller ;)


Nå søv tre små fear, og har gjort det lenge allereie. Eg må ta opp tråden i ryddeprosessen igjen, slik at eg vert ferdig før natta senkar seg for fullt.

Ha ein fin kveld du også.
Tudelu...

75 kommentarer:

Deer Darling sa...

Supert med litt hverdagsinnlegg! Ikke alle som tør å vise den rotete sannheten som vi fleste nok har i hus innimellom:)
Ha en fin kveld!

rod i hob sa...

Fantastisk altså!!

Akkuratt sånn eg ønske å ha det!

Nyta kvardagen mens den e der.... Men eg e visst ikkje så flinke.. ENDÅ.. Men alt kan lærast, -kan det ikkje det??

Takk igjen, for en suuuperflott blogg!!

Gro aka emrille sa...

Kukakene ser helt fantastisk ut!
Og veldig godt å se at et blogger-hjem er et normalt hjem også:)

Kos dere med våren:)

Hjertebank sa...

Elsker kukaker ;)
Det er alle klærne jeg gruer meg til om vi skal bli flere enn 3. Syns det er nok klesvask som det er. Ser for meg store berg med klær som må vaskes, brettes og legges på plass...

SiriR sa...

Så herlig!

og kukakene ser fantastisk gode ut:)

Anonym sa...

Tusen takk for et herlig innlegg. Jeg ble i godt humør av å lese om dere. Jeg legger sjeldent igjen svar, men har fulgt med på bloggen din i et drøyt halvår. Du skaper så mye glede! Takk for at du byr på livet ditt!
Jeg kjenner meg veldig godt igjen i innlegget ditt. Har tre barn selv, og rydding er en del av hverdagen :-)
Takk igjen!
Hilsen Fra Cathrine

Den gode feen sa...

Hjertebank: det ER store berg av klede. Tenker med gru på når alle desse plagga ein vakker dag er i store størrelsar. Jaja, forhåpentlegvis har eg fleire å be til å hjelpe meg då :)

Fru Fjeldhammer sa...

hehehe.. kjenner meg godt igjen! Kukakene så veldig gode ut...

klem

beate sa...

herlig innlegg!
jeg blir alltid så glad her inne hos deg linda!!

klem beate

NIB sa...

Nam, de kukakene så gode ut:)
Og hele stua og ungene ser også gode ut:)
Rett og slett med et lettelsens sukk jeg sitter her og ser bort på klesberget mitt ( som jeg riktignok har besemt meg for å ordne opp i.. i morgen...)

KLEM!
A

Joni (pigesind) sa...

MMm, kukaker er nydelige - spesielt med sjokolade inni i tillegg;-) Ska d værra, så ska d værra!

Men jeg må si jeg ventet meg verre saker, både på rote- og sukkerfronten. Slettes ikke ille, dette;-)

KROnPRINSESSENE sa...

Jeg hang jammen med helt til slutt, selv om jeg var veldig i tvil en stund hi, hi.
NEIDA, alle de innlegg må leses!
Alltid mye inspirasjon å finne her. Herlig innlegg rett og slett, og herlige unger ;)
Håper det er orden i rekkene igjen!
Klem May Helen

Gunnhild sa...

HERLIG! dette ble herved mitt ynglingsinnlegg i bloggverden for kvelden..jeg savner realiteten i 90% av alle innlegg rundten om ;)
vi har 3 unger, i et knøttlite hus, vi roter, det regner, alt er dekt med søle. det ER mye ROT og SKITT i hverdagen ;D

Gunnhild sa...

ja, ble altså så glad for å se rot at jeg glemte å si at kukake-bollene så herlige ut!

Mie fra Mies Mirakler sa...

For et skjønt innlegg! Den klesvasken er en evig runddans som aldri tar slutt. Om man en sjelden gang står der og måper over en tom skittentøyskorg så kan det være nokså sikkert at noen får omgangssjuka samme natt så vi får fylt opp igjen, haha! ;)

De "kukakene" så veldig gode ut, riktig flink liten bakemester der, slike herlige boller slukker nok sorgen for hvemsomhelst *♥*

Nina sa...

Real life - I like.

Bopel og busker sa...

Multitasking på høyt nivå, sier jeg bare =)

Loppedilla sa...

kjente mæ igjen der du gitt... hauger med ferdigbretta kler leker lekse og skolesaker spredd utover sammen, kjøkkenbenken bærer preg av at barna har smurt mat selv etter skoletid...
Middag må jo på bordet så fort som mulig så da må man leve med kaoset...rydder som en helt ETTERPÅ... varer het til neste dag...så e det påan igjen :)

sylvia sa...

hei.
så flott et innlegg,
å nam de bollene så kjempegode ut.
ha en riktig god natt.
klem fra sylvia

Den gamle stil-de svunne tider...VINTAGE sa...

Dette var ett aldeles herlig innlegg etter min smak !!! Så flink du er med ungene dine, og de koselige bildene-flotte ! Selv det med rot på likte eg !

Elisabeth sa...

Ditta var hææærlig å sjå.
Mitt motto er: det er bortkasta tid å vaske og rydde, jobben må gjerast om nokre dagar igjen. Invester heller tida i ungane, den tida dei er små får du aldri att ;)

Ha ein Fin fin tysdag

Marianne på landet sa...

Et herlig innlegg om en travel kverdag! Når det kjem til stykke er det vel slik dei fleste ettermiddagane til familier med barn ser ut?!?!

Kukakene ser på tross av navnet, forresten svært fristande ut.
Har ikkje hørt den tittelen før, men skjønner fort koffor den har fått navnet.. :)

Anonym sa...

Flott med realitets blogging. De fleste med store og små i heimen har det nok sånn mere enn en dag i uken. Det var som om jeg skulle ha tatt bilder herfra. Ha en flott kveld.

Emma

Anonym sa...

Hei.
Ser det er mange,mange som er innom og skriver på bloggen din.
Har også vært innom deg jevnlig,- utrolig morsom,kreativ og fin blogg!! Er man litt nedfor, er det bare å stikke innom bloggen din, og en blir "løftet opp" igjen!
Takk for det lyspunktet du er:)
Hilsen Laila S.

Anonym sa...

For et herlig innlegg!

Tonje sa...

Kult namn, kukake -og ja takk, eg tek gjerne ein ;)

Godt å sjå at det er fleire om ikkje perfekte heimar til ei kvart tid. Det er vel eigentleg slik det er hjå dei fleste av oss, men ikkje alle tykkjer det er like kjekt å innrømme det ;) Takk skal du ha :)

Lena sa...

Akkurat nå, i dette øyeblikk, ble du min favorittblogger ! har alltid lurt på hvordan det er mulig at interiørbloggere har det så strøkent, ALLTD, selv med huset fullt av barn ! ( får jo rett og slett presentasjonsangst) Men dette er en realitet !!!! Selv har jeg 4 småtroll, og det ser oftere ut slik det er på "rotebildet" ditt, enn det er strøkent. Selv om jeg til tider etterstreber det, og rekker å nyte ett nyvasket hus på fredagskvelden, føre trolla roter det til igjen lørdags formiddag ! En evig runddans,- men takk, dette var ett feelgood-blogg-innlegg ! Og i morra blir det skillingsboller med barna! så da blir det litt "brannslukking" med vaskefilla etter kanel og sukker på kjøkkengulvet.- Men den vasken er jo bare kos- når man har tilbrakt deilige stunder med ungene, og kan kose seg sammen etterpå <3 Lena Trollmor

Øyeblikk sa...

Kjære Fe, nok ein gong har eg vore innom og fått meg eit smil på bloggen din, og er er så enig i alle innlegga ovanfor - herlig avveksling å få sjå kvardagsrot hjå ein bloggar ;) OG no er eg inspirert til å baka boller og muligens bretta litt klede i morgon...

Takk for rike stunder på bloggen din!

Klem klem :)

Hauge sa...

ah! Så deiligt å lesa litt kvardagsblogging! det likar eg! serleg når det viser seg at kvardagen er idyll, likevel! På tross av rotet rundt så kan ein hygge seg! Det samstemmer eg i!

Eg likar foresten at du skriv på nynorsk, som ein liten nynorskforkjempar eg er! Flott blogg du har!!

Anonym sa...

Eg ser gjennom fleire bloggar når eg har tid. Men din blogg LES eg verkeleg kvar gong. Du har så god ein måte å skrive på, og du har så flott humor! Takk for at du gjev oss så mange fine innlegg. Beste helsing Helene

Torill sa...

Tenkte ikkje over at det var rotete, men tenkte at "uff så masse arbeid, sammenlegging av klede er så keisamt!". Eg er av den slaget som alltid har klesvasken liggande i ein haug, eg hatar sammanlegging av klede rett og slett.

Bollane såg kjempegode ut. Kan forresten anbefale å pensle bollane med smelta smør og vaniljesukker (blanda saman) og perlesukker på toppen. :D

Unknown sa...

Realitetsblogging liker vi, hihi;))
Er såååå deilig og se at det ser slik ut bak kamera hos flere;))

De bollene så kjempegode ut, og så fine de var ♥ En liten bakermester kanskje?

Ha en fin onsdag!

Klem Line

Karina sa...

FANTASTISK!! Slik ser det ut hos oss også til tider:-) Godt å se vi ikke er alene;-) Ha en super dag!

Shus sa...

Åh, da va godt å sjå!! Du er nett som oss andre, sjølv om du viser det på ein fantastisk bra måte. Eg likar deg!

Klem frå Solveig

Pengebingen sa...

Realitetsblogging er så herlig! Står sånn i kontrast til de flotte stillebensoppsetningene man ellers får se... Herlig å se at man ikke er alene om kaos innimellom! Men nå må jeg jo si at ditt kaos tok seg jo godt ut da ;)

Hilsen Line

Svenngården sa...

Herlig. Det er tross alt hverdager det er mest av :)

Charlotte sa...

Herleg innlegg!!! Og ein kvardag eg kjenner meg sååå godt igjen i. Travelt, men mange gode augneblink som gjer livet verdt å leve!
Artig at å høyre at skillingsbollar vert kalla kukaker :-) Der eg kjeme frå, kalla vi dei kuruer, for dei ser jo sånn ut, ikkje sant?!
Klem frå Charlotte (Nordfjording busett i Bergen)

Qano sa...

Så fantastisk herlig innlegg, Linda!
Motiverer meg til å gå løs på kaoset i stua...det er jo et pent og ryddig hjem bak alt rotet...det er tidligere blogginnlegg hos deg et bevis på!

Ha en strålende fin dag i sola =)

De små øyeblikk sa...

Smiler (& ler litt)... Takk for et flott innlegg som får meg til å føle meg HELT normal!!

Nyt våren som endelig er kommet til vestlandet:)

Klem Kjersti

Fidus sa...

Så herlig! Her starter alt i gangen, men en herlig røre av joggesko, forballsko, gummistøvler, vinterstøvler, rulleskøyter, sandaler, slalomhjelmer, vinterjakker... og jeg går ut fra at deter slik de fleste har det... Ble inspirert til å rydde litt, jeg- ha en flott dag!

Anonym sa...

Vidunderlig innlegg! Har 3 unger sjøl og kjenner meg så igjen i berget av klær, stæsj og usorterbart rot:) Flere kverdagsinnlegg, fru Fe - dette likte vi!
Mette

NL sa...

Skal si du er en effektiv mamma! Multitasking på høyt nivå å få hverdagens oppgaver til å gå i hop.
Og takk for innspirasjon, jeg må nemlig ta tak i å sortere tøyet vårt også etterat våren har meldt sin annkomst. Skal bare gjøre ditt og datt først.. nei, huset skal shines opp først.

Ha en deilig dag,
Klem NL

NL sa...

Skal si du er en effektiv mamma! Multitasking på høyt nivå å få hverdagens oppgaver til å gå i hop.
Og takk for innspirasjon, jeg må nemlig ta tak i å sortere tøyet vårt også etterat våren har meldt sin annkomst. Skal bare gjøre ditt og datt først.. nei, huset skal shines opp først.

Digger navnet på bollene forresten, tror vi må adoptere kukaker siden vi bor på gård ;)

Ha en deilig dag,
Klem NL

Ann-Kristin sa...

For ein fantastisk dag! Og effektiv!! Vi kaller skillingsboller for kanel-i-svingane, kjært barn har mange navn:) Ha ein fantastisk vårdag!

Fru Fjeldhammer sa...

Det vil være meg beæret om du laget et innlegg og lån så mange bilder du vil..*S*

I dag blir det kukaker her hjemme også etter inspirasjon herfra!

Ha en flott dag videre..
klem

Inger Johanne sa...

Herleg innlegg! Er det ikkje slik vi alle har det? Kos og kaos!

Dei bollene såg berre fantsiliastisk gode ut - og så fint navn da:-)

Fin dag til deg!
Klem

Kine sa...

Takk for litt reality-blogging! Tror jammen meg vi skal begynne å kalle det for kukaker vi også :-)

Stine sa...

Jeg synes det er gledelig å se at det også kan være litt uryddig hos de ellers så nydelig fine intreiørblogghjemmene. Det gjør det liksom litt mindre trist å komme hjem til vindu som burde vært pussa, og klær som MÅ vaskes:)

Dette var dagens gladsak.

4childrenorganic sa...

Ha, ha - Herlig navn på kanelsnurrer!
Anna

Katrin sa...

TAKK!! Du gjorde dagen min litt lysere og litt mindre fri for dårlig samvittighet! ;D

Minmill sa...

Jeg setter stor pris på ditt realitets innlegg. Det er jo sånn vi har det alle mann, iallefall innimellom. Det er jobb og ha familie. Det er meg som tar jobben med tøybytte både vår og sommer, men den er jeg heldigvis ferdig med allerede. Kanelboller lager vi også innimellom men nå fristet du meg til å gå hjem og sette en deig i ettermiddag. Takk for fin inspirasjon Linda.

Hanne Mette sa...

Lenge leve hverdagen! Unger som koser seg og levende hjem. Ikke bare hus med møbler! Det er jo sånn det er hos de fleste av oss fra tid til annen.
Du får meg til å smile. :)

Klem fra Hanne Mette

TESSAS MAT sa...

Veldig sjarmerende innlegg. Befriende å se et hus der man LEVER og ikke bor på utstilling slik man kan få inntrykk av i bloggene våre til tider. Men det ser ut som du har roen selv om du er effektiv og driftig. En bollebakst midt i uka er alltid stor stas....dog ikke alltid dagene strekker til.
Riktig flott vårdag til deg!

Britt sa...

Fantastisk å se at også en toppblogger kan ha det rotete!
Takk for tipset om Picturewall som du deler lenger ned her, det skal jeg jammen teste ut!

Hilsen fra Britt

Wisteria Gaver & Interiør sa...

Mange ting på en gang er nokså kjent hos oss også :-) og skillingsboller i begynnelsen av uka passer kjempe bra. også så de VELDIG gode ut :-) namnamnam

Anonym sa...

Dette var et herligt innlegg som varmet hjerte mitt! Ekte ekte ekte..blir glad langt inn i sjelen!

Anonym sa...

aaa jeg lurer paa om jeg skal proeve meg paa bolledeig igjen jeg - kanskje lage kanelboller som jeg kaller kukakene...har ikke helt faatt til gjerbakst i dette ladnet - men jeg har et annet mel staaende - saa kanskje jeg skal proeve I DAG...
Ja, har jo ikke NOE annet aa gjoere saa...;-)

Birgit sa...

Antall kommentarer var oppi 57 da jeg leste dette innlegget og alle er overbegeistrede - vel fortjent! Rot, kanelsnurr med masse godt fyll og middag som ikke akkuratt lager seg selv. En herlig hverdag :-)

Og hvis det er ei halvgal høygravid som ringer på og spør om hun kan få en bolle (les minst 5) er det bare meg :-)

sachasächali sa...

nice pics, looks a little like our livingroom ;-)
a lot of work everywhere... but reality :-)))
greetings from switzerland, daniela

Anonym sa...

Så godt å se at også bloggere har kleskurver ståendes i stua og klær hengendes til tørk! Jeg føler meg plutselig litt normal jeg også :-) Hilde

Kardemomme mamma sa...

Æ blir så glad når andre også har stua full av rene klær inni mellom. Takk for at du tørr vise hvordan det er i hverdagen uten pynting og stæsjing!
Og ler meg skakk av navne kukaker:)
TAKK!

Lina sa...

Kvardags- og realitetsblogging lika me!! :-) Herlig ærlig, rett og slett. Og for nokken skjønne og fristande boller!

Fru Usken sa...

mmmmm di såg herlige ud! å for någen herlige små feea så har bakt di og då:)) kjempekoselige bilder - altså bagebildene, heheh;) å fint at d flyte villt hos deg og av å t!! d jør d jo hos oss alle t tie;) må jo ver litt rot for at m ska kunna rydda:)
knib fra meg:)

Nin sa...

Herlige realitetsbilder,unger,kukaker og en fe som tryller med ord!Nå fikk jeg lyst på bolle...

StrikkePia sa...

Så koselig lesning. Og flotte realitetsbilder . Alt er helt som det skal være. Fikk jammen lyst på boller no eg. ;-)

Unknown sa...

Nydelig!Et kjempefint innlegg,med verdens søteste unger, og akkurat det lille puffet jeg trengte til å hive meg over tre store ikea-bagger med nyvaskete klær!Skulle gjerne nytt noen av de kukakene til arbeidet. Ha fin påske!

Anonym sa...

Kjære Linda!
Jeg leser bloggen din regelmessig, men har aldri kommentert før - men nå MÅ jeg.....

Du har et nydelig hjem, nydelige unger og en godhet og varme som stråler gjennom innleggene dine. Skulle ønske flere barn hadde en mamma som deg - som lar det være litt rotete, og prioriterer samvær og de gode stundene. Selv er jeg alenemor til tenåringer i videregående, men jeg husker med lengsel de travle hverdagsettermiddagene som gikk så altfor fort. Livet med barn er herlig, utfordrende og utmattende - men ingenting har heller gjort meg gladere, stoltere og bedre som menneske.

Tusen takk for at du deler av livet ditt med oss, Linda.

Ønsker deg og gjengen din en fantastisk påske!!

klem

Lidyll sa...

Heeeeerlig! Godt å se at det er flere av oss som har et ordentlig hektisk hverdagsliv*smile*

...ser ut som om det ble utrolig gode skillingskaker! Eller "kukaker" som dere kalte det da du var liten..hihi*smile*

Den gode feen sa...

Kjære anonym. Tusen takk for fantastisk koseleg kommentar, eg vart altså så rørt at nå renn både tårer og sminker nedover kinna her. Eg prøver alt eg kan å vere ei god mamma, men eg er langtifrå perfekt og feilfri. Tida eg er inni nå er kanskje noko av den travlaste i livet, men kvar einaste dag set eg likevel pris på og nyt livet saman med gjengen min. Du oppsummerer det så bra. Livet med ungar er herleg, utfordrande og utmattande, men jammen meg har eg aldri vore meir fylt av kjærleik og glede som etter at eg blei mamma. Tusen takk igjen, legg gjerne igjen kommentar litt oftare :) Diger klem og God Påske!

Anonym sa...

http://forums.leaderimpactgroup.com/topic/wwwlouisvuittonoutletonlineukcom-mn119?replies=1#post-40517

http://www.myelearningspace.com/forum/members/usaxifats/activity/103623

http://yourprotectedhousehold.com/members/usaupolzi/activity/121871

http://www.tahiti-reo.com/topic.php?id=2052&replies=1#post-2801

http://www.wematchanypair.com/member/blog_post_view.php?postId=10073

http://e-stadnina.pl/bbpress/topic.php?id=1927&replies=1#post-5273

http://www.finanz-partnerweb.de/index.php?do=/blog/11478/www-houstontexansjerseyus-com-214/

http://teamsmilers.celebwire.org/bbpress/topic.php?id=63326&replies=1#post-67509

http://www.shanisemall.com/members/usabwxmva/activity/50980

http://eventstalk.the3ws.com/topic.php?id=33670&replies=1#post-45253

http://www.tattoochitchat.com/view/post:141837

http://nticchaco.com.ar/social/members/usaqdjjpo/activity/2048

http://www.tatazara.com/forum/topic/falconsjerseyusacom-atlanta-falcons-jerseys-98748576?replies=1#post-257389

http://oracleseeker.com/members/usatlzdcv/activity/226444

http://surguta.net/forum/topic.php?id=672&replies=1#post-2757

http://campaignbriefcase.com/node/82327

http://seo-quick-blog.de/members/usadubjpi/activity/692

http://thaiassociationofillinois.com/members/usaadxoax/activity/69778

http://www.itassistvanuatu.com/forum/topic.php?id=223493&replies=1#post-244618

http://qualitytrainings.com/node/145822

Anonym sa...

http://jettenphoto.com/?q=node/84652

http://infojawcrusher.com/faq/topic.php?id=16306&replies=1#post-17076

http://travelersconcierge.com/network/members/usaltoisz/activity/47017

http://www.key2market.com/members/usaotneqv/activity/

http://mude.org.do/foro/topic.php?id=9626&replies=1#post-15239

http://www.niechcianeizapomniane.org/forum/www-houstontexansjerseyus-com-63-t119946.html

http://www.therightbrainrevolution.com/forum/topic.php?id=239395&replies=1#post-433437

http://tradeando.net/view/post:26898

http://freiebildung.at/bbpress/topic/falconsjerseyusacom-atlanta-falcons-jerseys-98748537?replies=1#post-5414

http://www.b2k-team.ru/node/93523

http://www.edmjournal.com/members/usawnrygy/activity/97066

http://quebecneige.com/members/usahhqqwe/activity/8745

http://sport.devel.agora.com.ua/bbpress/topic.php?id=181075&replies=1#post-193667

http://dailine.net/wwwhermesoutletpariscom1328

http://www.shopniagara.ca/blog/members/usaaslcdb/activity/275402

http://www.wbar.org/content/wwwhermesoutletusacom-521211

http://www.saaz.org/bbpress/topic.php?id=79591&replies=1#post-89209

http://teamsmilers.celebwire.org/bbpress/topic.php?id=62914&replies=1#post-67088

http://ancientalexandria.net/members/usabnkpwt/activity/2372

http://www.uhu.es/softwarelibre/www/?q=node/129056

Anonym sa...

http://www.rangelran.royalsupercasino.com/node/7654

http://www.edewa.org/discussion/topic.php?id=100249&replies=1#post-109299

http://way2freshers.com/discuss/topic/falconsjerseyusacom-atlanta-falcons-jerseys-98748512#post-19981

http://www.ashbydelazouch.org/forum/topic/15142?replies=1#post-16894

http://www.wbar.org/content/wwwhermesoutletusacom-521211

http://auto-gdi.bomi.ws/index.php?q=node/365

http://bestseowebdesignfirm.com/primrose/forum/topic.php?id=4404&replies=1#post-4640

http://www.crystalbrush.com/forums/topic.php?id=54400#post-56054

http://www.morbin.it/forum/topic.php?id=218238&replies=1#post-275803

http://gizmore.in/groups/www-hermesbagusa-com-1247/

http://moneymastermind.co.uk/bbpress/topic.php?id=15169&replies=1#post-18242

http://ventitup.com/bbforums/topic/falconsjerseyusacom-atlanta-falcons-jerseys-98748489?replies=1#post-45194

http://stormfageln.fi/forum/topic.php?id=1148&replies=1#post-1536

http://www.etxenet.com/bbpress/topic.php?id=112597&replies=1#post-121548

http://slingle.com/?q=node/289591

http://www.pchelovodstvo.info/blog/node/40647

http://www.e-polis.info/drupal6/node/55647

http://www.drsevinor.com/forum/topic.php?id=332398

http://www.avidgamerz.com/forums/topic/falconsjerseyusacom-atlanta-falcons-jerseys-98748573#post-306600

http://428rivertrip.com/connect/topic.php?id=20591&replies=1#post-25160

Anonym sa...

iwlo longchamp bags VkpKee 3752
longchamp outlet iqga http://www.longchampbagspurse.com/ longchamp outlet

Ppjtn qkhapx longchamp handbags 8352
longchamp outlet yxcw http://www.longchamphandbagsusa.com/ longchamp outlet

znlg longchamp sale MqqGh paris r 7279
longchamp outlet rqry http://www.longchampsalepurse.com/ longchamp outlet

Tdglh ljlahk longchamp le pliage eqg8861
longchamp outlet jigk http://www.longchamplepliageus.com/ longchamp outlet

Yxsig longchamp pdkljt
Vii longchamp outlet sl uoq longchamp paris nwx
Jaggm longchamp idzi long champ ug longchamp sale qlzrbs
Chd longchamp outlet cf ztt longchamp paris wvp
Vro longchamp le pliage rx longchamp oue longchamp le pliage xia
Oma longchamp outlet bp ok longchamp bags u longchamp paris mjl

Anonym sa...

qjyj longchamp bags PlcRvz 5119
longchamp outlet uoce http://www.longchampbagspurse.com/ longchamp outlet

Fxwlz yhxmzg longchamp handbags 6603
longchamp outlet ktwm http://www.longchamphandbagsusa.com/ longchamp outlet

ofss longchamp sale AgcMr paris o 0148
longchamp outlet tqzi http://www.longchampsalepurse.com/ longchamp outlet

Rswfn ulrsuh longchamp le pliage uhc0189
longchamp outlet ssey http://www.longchamplepliageus.com/ longchamp outlet

Ebszv longchamp slniau
Tdf longchamp outlet od fuz longchamp paris dpc
Hnosa longchamp qflw long champ sq longchamp sale crsuwb
Cvd longchamp outlet lf itu longchamp paris vov
Ced longchamp le pliage la longchamp lxz longchamp le pliage dxh
Bob longchamp outlet qj sl longchamp bags y longchamp paris eip

Anonym sa...

cmldEguBpn houston texans jersey udvpi aezlaq ivugwt joavfl zvb gtxewo amqst http://www.houstontexansjerseyus.com/ houston texans jersey
fqwqjd HqvfM houston texans jersey JpozN http://www.houstontexanselitejersey.com/ houston texans jersey
OhnyMig houston texans jersey zVdk http://www.houstontexansgamejersey.com/ houston texans jersey
zmmdcy MsozF houston texans jersey PnhcU http://www.houstontexanslimitedjersey.com/ houston texans jersey

HmrwScwb Af houston texans jersey yGb houston texans jersey fmGzx houston texans jersey VhbkNk houston texans jersey q ZwctZgp
XxndZoauGeziY houston texans jersey gdBz houston texans game jersey ctCpg houston texans jersey ExjnLm houston texans limited jersey gNfkdHks
Dygb WivVgukJibl jj watt jersey xXlo houston texans jersey LeysJsj SlkpRxh Qskb Tde
HlumAg Womeimq jj watt jersey pWlquLpq JmntGer nfl elite jersey DpatFpy

Related Posts with Thumbnails