tirsdag, juni 21, 2011

Oransje drypp

Sukkertøy for øyet har ei herleg utfordring på gong. Ho utfordar oss til å inspirere henne ved å vise fram oransje innslag i heimane våre. Eg er svært glad i nokre få, men spenstige oransje detaljar. For det meste går det oransje igjen i tekstilar og gamle tapetrestar her i huset, men til og med i kjøleskapet fann eg nydelege oransje produkt. Sjå berre her :)


 Mamma sitt überkule silkeskjerf frå dei glade 70-åra. Rosa og oransje saman er ein super kombinasjon, og saman med litt svart og kvitt vert det perfekt. Solbrillene er frå H & M og veska frå Lindex.

Har du mykje oransje heime hjå deg? Og ser du for deg å bruke meir av fargen i framtida? Eg sjølv er på jakt etter gamle oransje Ball-lampar og ein oransje Cathrineholm-kaffikjele. For ikkje å snakke om ein knallfin oransje kombisykkel med turkisblå blomsterklistermerke på. Ein slik som nabojenta på Halsnøy hadde... Ha ein finfin onsdag i morgon. Klem herifrå :)

20 kommentarer:

Martes atelie` sa...

Det hadde jeg glemt. Jeg hadde orange kombisykkel med blomster....herlig!!

smileull sa...

Så herlege oransje detaljar! Likte særleg strykebrettet :D Eg burde vel hive meg på utfordringa, vi har ganske mykje oransj. Som til dømes oransj Panton-lampe, MYKJE oransj Cathrineholm, oransje kjøkkenskåpdører og oransj kommode... Men det får bli ein annan gong, no er det natta! ;)

Eli sa...

Linda, Linda :) No fekk du meg til å tenka på mamma sin gamle oransje kombi sykkel med blomster klistremerker på, haha, herlige minner! Ho bur på Stord, så eg kan jo sjekka om ho fortsatt har den i garasjen, så kan du plukka den opp ved anledning - ho har nemelig fått ny ;)

Eli sa...

Linda, Linda :) No fekk du meg til å tenka på mamma sin gamle oransje kombi sykkel med blomster klistremerker på, haha, herlige minner! Ho bur på Stord, så eg kan jo sjekka om ho fortsatt har den i garasjen, så kan du plukka den opp ved anledning - ho har nemelig fått ny ;)

Frk Kastås sa...

veeeldig fint strykebrett altså! ;)
Sånn har jeg lyst på!

MøbelPøbel sa...

Her var det mange oransje godbiter:)Favoritten er nok strykebrettet som du har trukket om i det herligste stoffet:)
Fin dag til deg<3
Klem

Hverdagslivet sa...

Mye fint oransj å se hos deg:) Det er en farge jeg hadde mye av som barn, men ikke lenger.. Herlige detaljer du viser:)
Lykke til med utfordringen.
Klem Anne Karin

bo-dilla sa...

Herlige oransjebilder du viser!!
Husker badetapetet i rekkehuset når vi var små, store oransje og brune blomster!!

Ha en fin onsdag!
Klem Bodil

bo-dilla sa...

Herlige oransjebilder du viser!!
Husker badetapetet i rekkehuset når vi var små, store oransje og brune blomster!!

Ha en fin onsdag!
Klem Bodil

Helle sa...

Har alltid vært glad i oransje! -Men det skal ikke være for mye. Synes Oransje i likhet med rødt gir energi, i tillegg til at der har en egen friskhet. kjøper derfor ofte oransje blomster og lys. Har oransje kjøkkenkluter - og en oransje vegg på kjøkkenet. Etter at jeg malte den (den var brun før) har maten smakt bedre! helt sant :-)

E.R.R.Y sa...

Så många fina orange detaljer hos dig! Och det är knallfint ihop med ljusturkost. Ditt hem är så vackert!

Anonym sa...

Jeg også hadde en sånn kombisykkel! DBS!Hilde

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Mange fine orange detaljer her ja! Og gratulerer så mye med en toåring i hus. såg ut som en kjempekjekk bursdag for skjønnasen :)

Fauna design sa...

Jeg elsker orange hos andre, men får det liksom ikke til å passe hjemme hos meg. Men jeg har mye gult da!

Kjempefine orange detaljer :-)

Lina sa...

Ååååh for eit silkeskjerf!!! Så god smak mammo di hadde!

Huldra sa...

Herlige glimt. :)
Joda, her sniker det seg stadig inn, og jeg lar det komme. Varm og god farge det. :)

Talentina sa...

må innrømme jeg begynte å se litt rundt meg og jeg fant jo litt hehe

maria lersch sa...

Elsker orange! Har masse av det i stuen og på guterommet! Ser alltid etter orange på loppemarked og så er retro sengetøy på loppis ofte orange og egner seg godgt til vimpler og baby og juniorsengetøy!

Nina from byGraziela sa...

I love your blog! I use google translate so probably some stuff gets lost in translation... but love the ironing board cover using our byGraziela hearts fabric and also all you lovely patchwork work!!! will do a post on you if that's Ok :-)))
Sunny wishes, Nina

I bestemors hus sa...

Ja, veldig mye fint. Jeg likte strykebrattet best! Selv ønsker jeg meg orange kjøkkenforkle, men om jeg tør å sy selv det vet jeg ikke :p

Related Posts with Thumbnails