lørdag, september 17, 2011


Prosjekt i kø.
Kunne tenke meg  å krølle beina opp under meg i sofaen og sitje strikke i dagesvis, kanskje vekesvis. Slik er det ofte om hausten. Eg rekk strikke pittelitt kvar kveld, eller iallefall nesten kvar kveld, og det går seeeeeeint på fram med varme lune strikkaplagg til familien. Nett nå er det hue til Herr Fe som er på pinnane (mønster fann eg inne på Familie Journalen). Nytt garn er kjøpt inn med tanke på jakke eller genser til Simon. Nepal-garnet kjennest mjukt og godt ut, og det vert spennande å sjå korleis det er å strikke med. Eg er litt utradisjonell når det gjeld strikking. Kjøper ofte eit garn i ein farge eg likar, og så finn eg mønster garnet passar til i ettertid ;) Leitar rundt etter mønster i dette sekund, så veit du om ei finfin guttejakke eller ein genser som strikkast på pinne 4.5 - 5 så vert eg glad :) (mottakar er 2 år).

Ha ei superfin helg :)13 kommentarer:

Cafelatter sa...

Ja, har det på samme måte. Altfor lite tid til håndarbeid :-) Tenker ofte at jeg skal ta natta til hjelp i helgene...men klarer det jo aldri når det kommer til stykket ;-)

Magi© sa...

Hei og god morgen!
Nydelige fargar:) ka med kjekkasgenseren eller barndomsgenseren til pickles.no:)
Lykke til med å finne mønster, eg er lik når det gjeld handling av garn. Snopar garn og tenker etterpå:) men det funkar fint :D
Marie

Hustvedts sa...

Ja, jeg har også lett for å forelske meg i garnet først... Lykke til med strikking til lillegutt!

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Nå fikk jeg lyst til å strikke! Prosjektene står i kø her også, men vinteren er lang, så det blir nok tid til mangt!

God helg!

Klem Cathrine :-)

Marta - litt mitt sa...

Jeg har også funnet fram strikkepinnene igjen:) rart med det, har ikke rørt et strikketøy på flere måneder, og plutselig har jeg begynt på fire ulike prosjekter på ei uke:) så nå gjelder det å rekke å fullføre noe:) er jo alltid kjennest å begynne på noe nytt:)
To av prosjektene er kjekkasgensere til guttene. Str. to år finner du som gratisoppskrift hos pickles.no. Og de strikkes på pinne Nr. 5:) ellers synes jeg at sandnesgarn hadde flere fine guttemodeller nå. Både jakker og gensere. Men de er nok på et tynnere pinnenr. Du finner iallfall bilder inne på nettsiden deres, om du vil se:)
God strikkelørdag!
Klem:)

Gagn sa...

Einig med dei andre her at kjekkasgenseren er fin! Eg har akkurat oppdaga NEPALgarnet frå Drops. Kjempegodt! Eg har strikka ei selebukse med sleng til min gut i NEPALgarnet, så dersom du plutseleg skulle finna på å strikka ein matchande underdel til jakka/genseren, så ligg linken til ravelryoppskrifta på bloggen min.

http://tilgagn.blogspot.com/2011/08/verdas-staste-selebukseoppskrift-on-go.html

Lukke til!

Pauline sa...

Så flott garn!
Jeg har nettopp kastet meg ut i strikkingens verden, og sitter om kveldene og strikker skjerf til minstesnuppa.
God helg, med eller uten strikkepinnene! :-)

Snuppimamma sa...

Kjenner meg godt igjen! Tanken om å sitte forran peisen og strikke er vidunderlig, men det er jo hele tiden så mye annet som må gjøres!! Stable ved for eksempel..

Hjelper jo ikke på når man strikker på pinne 2.5, da går det utrolig seint! Så neste prosjekt er på pinne nr 7 i håp om litt fortgang :)

Lykke til med høstkos og strikkinga :)

Polly sa...

Flotte bilder. Likte veldig godt de fargerike lysestakene. :)God lørdag!

Eva sa...

Nepal er et veldig bra garn. Bruker det til mange av Nøstebarnoppskriftene. Har også brukt det på en sånn jakke du har strikket til datteren din. :)

Fargevandring sa...

Hei på deg. Nydelig garn du har. Har selv nettopp begynt med høstens første strikkeprosjekt og koser meg med myk alpakka i herlig lilla. Har du sjekket nettsidene til Pickels? Der har de mange fine oppskrifter og gjerne i litt tykkere garn. (www.pickels.no) Dessuten sitter jeg her med en ny strøfolder fra Dalegarn, nr. 248. Alle oppskriftene er strikket i garnet "Hegre" som strikkes på pinne nr. 5. Her er det to barnegensere jeg liker veldig godt. En med rundfelling i halsen og mønster i fellingen. Den andre har reglanfelling og to forskjellige uglemønster i bolen. du finner bilder på hjemmesiden til dalegarn. Lykke til med prosjektet da:-) Ha en fin lørdagskveld. Hilsen Anne Lise

Anonym sa...

Hei kjekke og flinke Linda! Hva med denne? http://martehelgetun.no/page/4/ Litt fletter og perlestrikk+ tykke pinner :-) Vennlig hilsen Jub

aMaLiDa sa...

Nepal er helt herlig å strikke av.. Jeg brukte det på et mønster som var beregnet på Kasmir alpakka garn fra sandnes tror jeg det var.. Og prisen er vel en fjerdedel kanskje

Randi

Related Posts with Thumbnails