tirsdag, november 15, 2011

Skunda på

Bilete frå arkivet. Dagslyset var forsvunne før eg rakk tenke på fotografering i dag. Åh, eg håpar på tid til bildeknipsing i dagslys i morgon etter jobb. Har henta to FANTASTISKE pakkar på posten i dag. Eg er overvelda. Gled deg til å sjå!

Medan du ventar på å sjå bilete av kva eg har kjøpt og fått, så kan du "springe" inn og delta i Sam og Sofie-gje-vekk'en min. Vinnaren kårast i morgon ettermiddag/kveld! Gje vekk'en finn du her.

Tudeluuuuu :)

8 kommentarer:

lise sa...

Jeg gleder meg til å se, og gleder meg til å ta fatt på pakken (boken) jeg fikk i posten i dag..

*klem*

Frøken Fryd sa...

Åh, du har det så fiiiiiiiiiint! I morgon skal eg ha fri, skal snaddra meg til ein manikyr faktisk, og så får me nett sjå kva eg har lyst å finna på etterpå. Ein heilt dag - kun til meg! Luksus! Har vore ute og godt tur med ei god venninne i kveld, stjerneklart og måneskinn - herlig. Men fy søren så glatt det var, me frykta jo lårhalsen må skjønna. No gjekk heldigvis det godt da ;) Fant meg nokre fine lerkegreiner også som eg skal pynta med. Og i går var eg så ekstremt heldig at eg vant ei stjerne av drivved som Elin med bloggen Draumesidene har laga. Eg blei så glad - så glad!

Ha ein deilig onsdag, Linda :) Gleder meg til å sjå kva du har fått i pakken!

Klem Eli

Heather sa...

Oh, these are beautiful! I love the "god jul" pitcher. So pretty and lovely!~

DMM sa...

Så kjekt å lesa ein nynorskblogg. Det gler meg!
Helsing fersk bloggar

linn sa...

næmmen! lik min kopp :)

min er litt skada (limt hank), så den står berre og ventar på å få ein svibel oppi seg ;)

håpar dagen er god

-klem

michaela sa...

Oh I don't understand any word of you, but I allways like your pictures and today I have seen, that you have as well one of these "flowers" I as well like very much. (See my header on my blog)

michaela

Anonym sa...

Nice blog!!! great pics!

kisses,

Cristina

Anonym sa...

Hei på du:)

Fine bloggen! Ser at du har en "light my fire" telysestake - den er fra Anne Black ikke sant? Så på en slik i butikken i går og kjøpte den nesten...men droppet det fordi jeg var usikker på hvordan den er når det er lys i den. Siden den er så tett, altså. Kan jeg spørre deg om den er fin med tent lys i?
Hilsen Elisabeth

Related Posts with Thumbnails