tirsdag, januar 03, 2012

Igjentetta + Manokrukker

I går, på barnehagens og skulens planleggingsdag, fekk eg gjort ymse praktisk i huset. For eksempel tetta eg igjen øvre del av den innebygde vinhylla med ei svartmalt plate. Svartmalt av den grunn at det var det eg hadde tilgjengeleg. Tetta igjen fordi vinen held seg lengre i den kjølege kjellaren, framfor på det varme kjøkkenet. Og med det særdeles kjedeleg låge alkoholforbruket det er her i huset, så treng me lang haldbarheitstid på vinen. På bilete under ser de så vidt glimt av den tomme vinhylla, og på bilete over korleis resultatet vart. 

Medan eg først var i gong med å fotografere, tok eg nokre detaljbilete frå kjøkkenhyllene også. Plutseleg ringte det på døra, og på trappa stod ein gulkledd kar frå DHL. Eg, som alltid vert nervøs av pakkar på døra (kva er det nå eg har bestilt og gløymt ut ???), vart lettare forfjamsa. Forfjamselsen vart imidlertid raskt erstatta med jublande glede. For kva anna enn tre nydelege Mano-krukker frå Kähler var det som kom. Levert med bud og greier og greier... Dette passa jo supert. Krukkene glei rett inn i interiøret forøvrig, og trass i sviktande dagslys, vart dei foreviga dei også. Litt artig at du på dagens bilete lett kan sjå kva for bilete som er tekne før og etter DHL var her ;)

Har du sett finare krukker før? Den lågaste krukka er nå fylt med sukker, den smalaste med Maldonsalt, medan den største føreløpig er tom. Krukkene kjem i dei finaste fargar, men nett nå er eg glad eg valgte kvite.
Krukkene vann eg i ein konkurranse inne hjå superfine Hvite Tulipaner like før jul.

Hvite Tulipaner - Edina er ei av dei jentene som gjorde sterkast inntrykk på meg på Glansdagen i fjor. Ho kom der så feiande flott i knallfin Acne-kjole (trur eg iallefall), kjempestilig på håret, kule sko og vann prisen for beste bloggfoto. I denne digre bloggjungelen hadde eg ikkje lagt merke til bloggen hennar før, men med sitt skjønne vesen og sin fine trønderdialekt, satte ho spor i meg umiddelbart. I ettertid har eg fulgt bloggen hennar, og er mektig imponert. Stikk innom der om du også har lyst til å bli inspirert! Knallkjekt at eg var så superheldig i vinne, Edina!

Ha ein fin kveld!

25 kommentarer:

My Dream sa...

så stilig da blei... :) ikkje dumt... :) me drikke jo aldri vinen her i huset heller, så har funnet ut at vinen e visst berre t pynt :)

Bdicte sa...

Heldiggris du da:)
De krukkene er bare nydelige! Kanskje du kan ha mel i den største? Jeg har en krukke med mel på benken nær ovnen, superhendig å ha i nærheten til å lage sauser osv.

Smart trekk med vinhylla, har (heldigvis) ikkje vinhylle på kjøkkenet - ikke det helt store forbruket nei:)

Klem
Benedicte

Anonym sa...

Er ikke så mye som skal til.
Lurt å tette igjen... Har du brukt tavlemaling?
Vinhylle er noe som ikke blir brukt her heller..
Lite alkohol på oss ;)

Så fine krukker du har vunnet også..
NYDELIGE!

Klem fra Ida
:)

Anonym sa...

tja,...å måtte dekke til et par vinflasker så de ikke skal bli skemt høres da trist ut. Ikke det at man må drikke alkohol for å kose seg, men å dele en flaske vin med sin kjære og bli litt mindre "perfekt" og litt flåsete er vel sunt av og til.....eller er det ikke?
Sitte og se på hverandre og la snakketøyet istedenfor strikketøyet gå av og til er ganske så kos faktisk.
Anbefales. :)
Lene

Hvite tulipaner sa...

Se der ja:) Godt å se at de har kommet fram. Passet perfekt på det fine kjøkkenet ditt!

Tusen takk for fine ord søte du! Håper på ny Glansdag og at vi treffes igjen:)
Stor klem E

Refleksjon på livsvegen sa...

Så smart å utnytte plassen til andre ting..

Kjempefine krukker- Gratulere!

Godt nytt år!!

beate sa...

Passet perfekt på benken din!

Klem beate

Marlene sa...

Så heldig du er som vant så fine krukker! :) Merkes ikke så mye av at bildene ble tatt midt i middagsforberedelsene.. ;) HIhi.. Ikke dumt med platen i vinhyllen heller. Ikke tenkt over at vinen holder seg bedre kjølig jeg.. Kanskje jeg skulle tenkt litt på det. Har en del flasker ståendes. Mer en vi klarer å drikke.. Vel, minket litt i jula nåda.. ;)

takk for blogg-tipset. Der var det lekkert inne.

Ha en fin kveld. Klem

Den gode feen sa...

Lene: vinflaskene er ikkje dekka til altså. Dei er flytta ned i vinhyller i kjellaren fordi temperaturen er for høg på kjøkkenet. Skulle meir enn gjerne ha drukke meir vin, diggar å bli både flåsete og avslappa, men magetrøbbel gjer det vanskeleg dessverre. Småbarn som vaknar supertidleg neste morgon, er heller ikkje det som innbyr så veldig til seine kveldar med vin. Men akkurat det endrar seg jo etterkvart. Me er ikkje avholds - forbruket er berre som eg sa KJEDELEG lågt nett nå.

Eg har ikkje brukt tavlemaling, men matt svart maling. Treplata skulle brukast til noko anna, men enda nå opp som hylletetting i stadan.

Mjøl i største krukka var ein super idè - takk for den :)

Ha ein fin kveld, med eller utan vin i glaset!

Åpent^hus sa...

det ble fint
kjekt med litt forandring
steise det så tøft det var med EN GUL kopp i hylla di, og :)

Edina, ja. hun er super.
En av mine beste bloggvenninner :)

Riktig godt nytt år til deg, feen.
ser frem til mer kontakt

beste hilsner
fra
Åpent^hus

KROnPRINSESSENE sa...

Vinen må stå i kjelleren her også, eller gis bort ;)
Lurt påfunn å dekke til...
Heldig du er som vant de nydelige skålene.
Og ser du har vært hos Kull å handla vann du og hi, hi.
Herlige ord om Edina -akkurat sånn opplevde jeg også henne på Glansdagen :)
Klem May Helen

Heidi sa...

Har du været på Krusmølle i Danmark og købe vandflasker med bare mænd på?

Forever Love sa...

Tusen takk Linda, nesten så jeg tar med meg poden og hvier meg i bilen i morgen tidlig. Jaja, me får no nett sjå:-)

Klem

Ellen* sa...

Åh - de krukkene er kjempefine!! Heldige du. Takk for tips om den fine bloggen óg.

Fine Små Ting sa...

For noen veldig dekorative og fine kjøkkenhyller du har! Og krukkene var jo bare super fine! Ingen dårlig start på året :)

Mie fra Mies Mirakler sa...

Så kult det ble. Sorte detaljer er bare knallfint. Og de herlige krukkene, Kahler har så mange herlige ting og de passet jo utrolig bra inn på kjøkkenet ditt :) *♥*

Anonym sa...

hei
Et spm. Jeg surfet på noen blogger for en tid tilbake, sikkert et år. kom da over en bloggdame som hadde malt døren sort. Det var samme dør som vi har og eg synes den var kjemepfin,- men nå må jeg vise den til min bedre halvdel så han også ser det.
Var det deg?! kunne du finne frem dette bilde tror du,- tatt og malt på sommeren en gang..tusen takk!
hilsen Jorid

Lalique sa...

happy new year
best wishes
http://laracroft3.skynetblogs.be
http://lunatic.skynetblogs.be

Anonym sa...

Kjempe-fint Linda! Ser eg skal leige deg inn som konsulent når me skal pusse opp kjøkken:) Lika veldig godt utsnitta på bildene dine!

chili og kjærleik sa...

Kjempelekre krukker, og så kult med svartmalt vinhylleskjular :)

sandra sa...

Nydelige skåler det :) Jeg lurte fælt på om du vet hvor det går an å få tak i den søte telysholderen "lykke og glede"? Fikk lyst på den selv :) Ønsker deg en finfin kveld!

Den gode feen sa...

Sandra: det veit eg dessverre ikkje :(

Tusen takk alle :)

Marina sa...

Kære Linda

For et par dage siden fandt jeg din blog groft kopieret og sendte dig en mail. Jeg kan ikke rigtigt se om du har fået min mail eller om der er gået noget galt. Jeg gensender gerne min mail hvis du ikke har fået den, men vil ikke spame dig hvis du allerede har fået den.

Tillykke iøvrigt med de fine krukker, dem er jeg også vild med.

absolutthjemme.wordpress.com sa...

Hei! Jeg syntes de glassfalskene du har der var morsomme:)

Jeg driver å pusser opp et dukkehus, og kom til å tenke på deg. Det er i friske farger. Er ikke ferdig å innrede ennå, det må herde noen dager. Men jeg tenkte kanskje at du ville synes det var morsomt. Du har jo sånn sans for å gjøre det koselig for barna dine, jeg husker du hadde butikk i lekestuen. Vel, det dukkehuset jeg pusser opp, er sånn lite trehus, da, til smådukker:)
http://absolutthjemme.wordpress.com/2012/01/05/liten-sniktitt-pa-dukkehuset-det-blir-sa-fint/

Ha en god dag!

skb sa...

Det var flotte krukker!!!!

Related Posts with Thumbnails