søndag, februar 19, 2012

Makroner i lange baner


Har du kasta deg ut i makron-baksten?
Ikkje eg.
Eg forsøker å unngå slikkerier for tida. 
Ein vakker dag derimot, då skal eg prøve det.
Finare kaker skal du leite lenge etter.
Smaken er forhåpentlegvis også god.
Enn så lenge nøyer eg meg med å sjå på bilete av herlegheitane. Dagens innlegg skal  brukast som inspirasjon den dagen i framtida, då eg kastar meg uti det.

Det finst eigne makron-bakste-bloggar der ute.
Denne skjønne norske bloggen har både oppskrift og framgongsmetoden herleg forklart.
Dei fleste bildene til dagens innlegg er funne i denne bloggen.


Ha ein flott søndag ettermiddag :)

22 kommentarer:

Duse Pasteller sa...

Nei, jeg har ikke prøvd meg på å lage makroner. Kan ikke huske i farta om jeg i det hele tatt har SMAKT makroner...! Henger visst litt etter jeg, hehe;)
Vakre og fristende bilder iallefall!!
klem og fin søndag til deg, Janni:)

Anonym sa...

Makronen såg veldig gode ut- herlig:) Vert innom bloggen din ei stund, og liker alt eg ser;) Nettopp blitt blogger sjølv, velkommen innom:)

Camilla

Yvonne sa...

Har prøvd meg på det ja og gud kor godt det er! men ikke så lett å få de vellykket synes jeg... men kan være jeg ikke har funnet den beste oppskriften ennå da.. eller fremgangsmåten=) Ha en fin fastelaven!

Klem fra Yvonne.

Hanne Mette sa...

Jeg nikke bakt dem selv enda, men jeg har smakt det opp til flere ganger og jeg synes de er skikkelig oppskrytt. Smaker tørre småkaker. Sånn sett er det nok den perfekte baksten for meg. Nydelige å se på og så kjedelige på smak at jeg klarer å motstå dem. ;)

Myke minutter sa...

Jeg elsker alt fransk, men det nærmeste jeg har kommet å lage selv er kokosmakroner :) Ha en fortsatt super søndag! Klemmer

Banebakken sa...

Jeg har ikke prøvd ennå,
men jeg har tenkt tanken mange ganger!
De er jo så FINE (hvis de blir lagd på riktig
måte, selvfølgelig). OG de fine bildene dine
ga meg enda mer lyst til å prøve.
En vakker dag... :)

Fin søndag til deg!

My Dream sa...

Å neida du Linda, så urbane e kje me omvikedøla... hehe... her helde me oss t fastelavens bolla i dag... som desverre ser ut så små harde klumpa... statoil neste... LOL... ;)

Katrin Klose sa...

Oh wie lecker..... Dein Blog ist wunderbar - komme auf jeden Fall mal wieder vorbei!

Liebe Grüße von Katrin aus Deutschland!

Miranne sa...

Åh - matporno!
Ikkje akkurat lavkarbo - men veldig lekre foto. Prøvde ein gong før eg la om kosten litt. Fann ut at knepet var å la dei tørke lenge nok før steikinga. På langt nær så pene - men veldig gode vart dei.

Svenja sa...

to cute to eat :) love the hearts.. yammii..
have a nice evening, svenja

Barbros lille atelier sa...

Det ser så vanvittig godt ut med makroner, og jeg skal driste meg til å prøve meg på disse herlighetene til minstemanns bursdag neste måned. Fant en oppskrift i kokeboken til Manuela som jeg skal teste ut. Men de blir neppe like lekre som de på bildene:-)

Klem

små øyeblikk med cams sa...

Så lekre bilder :)
Legger meg til som følger, stikk gjerne innom meg også! Jeg er helt ny her inne, men synes det er kjempemorsomt å bli kjent med så mange fine, kreative mennesker :)
Ha en fin søndagskveld!
klem
Camilla

Iris sa...

Ohh those macarons looks great! I like the hearts very much :)

PåRadogRekke sa...

Er ingen baker, så har ikke prøvd meg. Har derimot kjøpt makroner et par ganger,, og det er etter min mening ikke spesielt godt... Dette er sukkertøy for øyet, ikke ganen, spør du meg ;-)

Elin K ♥ sa...

Det ser helt fantastisk ut, og jeg kjøper gjerne. Men hittil har jeg aldri prøvd selv....

anne sa...

Du må følge m på hvitstil.com sine sider snart - hun har vært på kurs og hadde fått den perfekte oppskrift ( hadde prøvd seg før uten å lykkes) - mmmmm vi får nyte bildene - god vinterferie uke :)
Anne

Pink lady sa...

Jepp, jeg har prøvd meg på dem en gang. Ble både flott og godt, men jeg syntes det var vel mye jobb! Mulig jeg prøver meg igjen en annen gang,en da blir det i så fall med ferdigkjøpt mandelmel! Flink du er som står imot det søte når alle andre velter seg i boller med krem! :)

Turtledesign sa...

Helt enig med Hanne Mette her -kjedelige, tørre småkaker. Ble så skuffet første gangen jeg smakte, for de ser jo så nydelige ut!

Shus sa...

Nammis rett og slett!! Eg er heldig som har ei svigerinne som bakar slike. Til jul trur eg ho hadde baka i alle fargar og fasongar. dei var ikkje tørre og kjedlige, men saftige og smakfulle!! Ho har kjøpt med seg mandelmjøl(?) frå Frankriket og det gjorde dei nok spesielt gode!

Så, My Dream, vi har da her i Omvikedalen alltså!!

Ha ei fin fin veke, Linda! klem frå Solveig

Anonym sa...

Ååå nå fikk jeg lyst på noe godt! Har faktisk bestilt både cupcakes former og makron-sett. Så jeg skal hvertfall prøve, men spørs om mine kommer til å se så lekre ut ;)

Bjørg Slettum sa...

Hei! Din blogg er en av dem jeg besøker hver gang jeg sitter og koser meg med datan. I dag fikk jeg beskjed om at kk skal trykke en sak om blogger, og jeg kommer på trykk og forteller at din blogg er en av dem jeg følger :-)

lajoma sa...

Skønne ser de ud - er nysgerrig - smager de ligeså godt :)

Related Posts with Thumbnails