tirsdag, mars 27, 2012

Feen goes blond... again

Eg er så godt i gong nå.
Godt i gong med å overeksponere meg sjølv, he he.
Herr Fe hadde nok ein slagkraftig kommentar her i ettermiddag. Moroklumpen sjølv ;)
"Det starta med interiør, og ender snart opp med plastiske operasjoner" sa han tørt då eg lurte på om dette er overdose av sjølveksponering.

Det er ingen fare for at han skal få rett, hi hi. Men det har seg nemleg slik at eg har vore her igjen, og som alltid er eg like nøgd. For ordens skuld så er eg absolutt ikkje sponsa. Eg syns berre salongen var urettferdig tom i dag, trass i at den husar Stavangers aller flinkaste frisør. Reint objektivt sett altså. Eg er veldig lite kresen når det gjeld frisyrar, så eg lar alltid frisøren få frie tøylar. Då vert resultatet best, syns eg (men det krev sjølvsagt at du er hjå ein flink frisør). Denne gongen vart håret mitt tupert før lysningsmiddel vart knept i det. Resultatet vart lysast i tuppane (håret er noko lysare enn det som kjem fram på bileta), og mørkare mot botnen. Just what I needed :) Eg er klar for sol og sommar, iallefall hårmessig.

Ok, oppfordring formidla, nå er det slutt på knipsing av bilder av seg sjølv i skitten spegel. Eg skal i stadan konsentrere meg om å få spegelen rein ;)

Ha ein flott tirsdagskveld!

20 kommentarer:

beate sa...

hei søta!
fiiin på sveisen!!

klem

Lisette sa...

Hei Linda, kult innlegg....liker at du byr litt på deg selv, og synes ikke du overeksponerer deg selv. Fin på håret og flott dame;) God kveld!

JunePune sa...

Synes da ikke du overeksponerer deg selv jeg ;)

Fresh på håret iallefall :)

Ha en fortsatt fin kveld..

Øyeblikk sa...

Altså, ein god ting kan ikkje visast for ofte. Og du er ein god ting, Linda :) Kjempe snasen på håret, og i sminken! Supert at du kjem med sminke tips, eg skal jammen testa ut den foundation, for eg er ikkje så nøgd med den eg har.

Blir du med til Ølen 28. april?

Klem Eli

Glede sa...

Hei! Du var skikkelig stilig på håret! Frisørene betyr mye, har jeg funnet ut. Jeg har krøller, og det krever "sin frisør". :) Så du skrev i forrige innlegg om boktips, og ville bare spørre om du har lest bøkene om Ville Wilma skrevet av Andrea Bræin Hovig? Fantastisk fine bøker, morsom for store og små. Hun skriver så godt, synes jeg. Selvfølgelig ekstra artig for oss siden vår datter heter Wilma og ligner på Ville Wilma i boka. :)

cathrine - trettien [31] sa...

Wow, you look stunning! Heldige deg! Jeg venter på en klipp selv om dagen. Frisøren jeg har gjort meg avhengig av er i permisjon og jeg holder snart ikkje ut lenger! Nå ble eg frista til å få det fikset i morgen... :) takk for spark i raua :)

Fargebarn sa...

Syns det er kjekt å se bilder av deg jeg. Og jeg likte frisyren din kjempegodt! Skulle absolutt vært til frisøren selv, men det får vel vente litt til.

Tullefrans sa...

Jeg elsker håret ditt! Man skal aldri undervurdere en god frisør, og jeg er så heldig å ha ei slik ei i nært slektskap. Det blir rett og slett aldri feil!

Jeg synes det er så trivelig med bloggere som byr litt på seg selv, så du må gjerne fortsette med eksponeringen!

Klemmer fra (en undereksponert) Fransa

Den gode feen sa...

Dåko e så herlige altså. Eg har nettopp vaska badet (ein plass må eg starte). Lettare nervøs trippa eg ned, redd for null kommentarar - den som tier samtykker, ikkje sant? Pustar litt letta ut etter dei fine orda :) Godaste natto til dåko!

aboxof-chocolate sa...

Så nydelig du er! Både sminken og håret passet deg veldig godt. Fint at du tipser om slike ting, synes jeg... Jeg synes det er vanskelig å finne frisør jeg er fornøyd med, og det er mange av oss. Kanskje fordi det finnes mange dårlige frisører? ;-) Da er det jo supert at de som har gode opplevelser deler :-D

MonjaHelene sa...

Du var knallfin på håret,Linda!:)Heldige deg som kler pannelugg også,det har jeg alltid hatt så lyst på,men ikke turt helt så den er fremdeles veldig laang...Forstår godt at du er fornøyd med frisøren din.Takk for tips.Hadde jeg bodd i nærheten så hadde jeg nok trippet innom den frisøren:)Jeg synes det er kult at du tør å eksponere deg.Og ikke minst liker jeg at du er deg selv hele tiden og virker veldig ærlig og ekte når du skriver.:)Jeg fortsetter å følge bloggen din og ser frem til hvert innlegg.Takk:)
Klem fra Monja

elviras drops sa...

Kjempefin frisyre og farge! Så fin du er!
Klem frå Mari

Kreativbua sa...

Kjempefint hår og kjempefin jente ;o)))

Natalie sa...

Fin på håret!! :) Fint hjem du har også!:)

takhøyde sa...

Kjempekul hårsveis!! Du kler virkelig pannelugg - rammer inn ditt vakre ansikt!! Syns du er flink å markere øynene dine med den lange sorte streken!!
klem Heidi :)

Mona sa...

Superfin er du:)

Hauge sa...

Fin sveis! Nesten så eg må til Stavanger for å gå til frisøren:b

Blåbærlina sa...

Så fine bilder, skjønner godt at du er fornøyd :O)

enjoy!
Ninaklem

Mitt Hvite Skattkammer sa...

Du verden så like dine tre søte avleggere er på deg Linda :)))

Anonym sa...

Vakker!!!

Related Posts with Thumbnails