mandag, mars 26, 2012

Sminkefavoritt I

Nattevåk, generell søvnmangel, lite tid til eigenpleie og usunn mat er ingen sjakktrekk for å forseinke alderdomsteikn.
At eg er ein sløving når det gjeld hudpleie gjer ikkje ting akkurat betre.
Alt for ofte søv eg med sminka på.
Eg drikk for lite vatn.
Eg et for lite Omega 3.
Eg et for mykje digg.

Meir vatn, meir feit fisk, mindre sukker, mindre lettbrus, meir søvn, meir hudpleie. Alt dette er kanskje det som skal til? Det var berre å få viljestyrke nok til å klare gjennomføre det. Smilerynker er ein ting, rynker eg kan leve med. Rynker som er spor etter glede. Sinnarynkene derimot - dei likar eg aldelesen ikkje. Samme om dei kjem av for skarpt lys, for dårleg syn eller sinne & frustrasjon ;)

Fin og riktig sminke er alfa og omega utover alt det eg har nevnt over. I framtida har eg lyst til å dele eit par tips eg har plukka opp her og der. Ikkje fordi at eg er nokon som helst ekspert på området, men fordi eg likar å dele ting eg har god erfaring med med deg. Eg lovar, dette skal ikkje bli ein sminkeblogg - dei finst det allereie mange av.

Først ut i desse tipsa er Lancôme sin nye 24H foundation. Eg likar egentleg ikkje så veldig godt å bruke foundation. Blir alltid nervøs for at den er ujevnt påført og at den framhevar rynkene. Denne her kan eg imidlertid anbefale. Lett å få fint på, og den sit som eit skudd frå morgon til kveld. Eg har fått ein ny favoritt.

Eg las at Christoffer og Jan Thomas sa at dei aller fleste norske damer vel for mørk foundation, og at dei aller aller fleste av oss kler ein foundation med litt gul tone. Då eg skulle velge farge hadde eg dette i bakhovudet. Lancôme sin foundation finder var genial, og foundationen min passa perfekt til mi bleike vinterhud (01 Beige Albatre).

Blir forresten veldig glad for gode tips eg også. Har du nokre gode favorittar?

Finfin mandag til deg.

30 kommentarer:

Torill sa...

Du har ikkje gjort alt feil, du held deg unna røyk og mykje sol. Dei påverkar huda mykje meir enn slurv :-) Sjølv har eg masse produkt til fleire tusen kroner som fungerer, men som eg gløymer å bruke. Håplaus. Gammal vane vond å vende.

Ha ein fin dag og takk for tips.

I mitt hjerterom sa...

Så flott du er ♥

Skal ta å prøve denne jeg og, takk for tipset :)

~Natalie~

Maskinistfrua sa...

Ja det er mye vi skulle gjort..Da er det kjekt med litt makeup som kan viskle ut alt det vi ikke skulle gjort:)Jeg jobber i taxfree på båt og ofte får jeg testet ut både den ene og den andre makeupe'n. Lancome er veldig bra, jeg liker også den helt lette fargede dagkremen til Chanel. I det siste prøver jeg meg med litt mineral sminke, vi får se hvordan det går:) Ha en flotters dag du vakre dame! Ikke mange rynkene å se her ihvertfall:)

MissLucy sa...

Lancome's foundationer er de beste!, og jeg har brukt dem i mange år. Men nå har jeg bestemt meg for å gå over til økologisk, parabenfri sminke, så da ryker Lancome. Dessverre :-( Mitt beste make-tips forøvrig er kremrougen til Too Faced, som gir utrolig naturlig rødfarge i vinterbleke kinn: http://www.lookfantastic.com/too-faced-full-bloom-ultra-flush-blush-who-s-your-poppy/10557902.html

Unknown sa...

Ja, den er min nye favoritt også!

Jeg skal snart dele ut en slik foundation til en heldig vinner på bloggen. :)

Ha en fin dag, vakre du ;)
klem fra Silje

Martha sa...

Så fin du er..
Og jeg ser ingen sinnarynke..det er noe jeg har..og ser kanskje sint ut når jeg egentlig er superglad..ikke kjekt!!
Jeg har et supert tips-Estee lauder day wear sheer tint release. Dagkrem med litt farge..
Huden får en fin glød og er super å bruke til hverdags.
Ha en fin fin mandag..jeg har sendt minsten på klassetur..og som den hønemoren jeg er,er det litt vemodig!!
Klem fra meg:)

Hannesin sa...

Hei !

Gi huden din en ekstra dæsj med ansiktskremen din før du legger deg, spes å¨tørre partier. Da får det virket godt i løpet av natta !!

Sverger selv til ID - bare minerals, klarer ikke slike foundation og sånt i krem form..

Men alt til sin smak !!

Ha en flott uke !

Hanne :)

Cecilie sa...

Hei!
Er innom bloggen din daglig, men er altfor dårlig til å legge igjen kommentar. Synes du ser helt smashing ut! Vet akkurat hvordan du har det med våkenetter og dårlig tid...her hos meg har grå hår og rynker dukket opp altfor fort, men bærer vitne om et godt levd liv og erfaring (velger jeg å kalle det). Selv elsker jeg sminke! Alt fra luktene og fargene til hvordan det kan gjøre at jeg føler meg hakket freshere. Bruker ikke mye, men litt foundation, rouge og maskara. Funker som bare det! Har lært av fagfolk at litt Highlitergir ekstra glød til ansiktet, så det er mitt stalltips! Ha en super uke og så gleder jeg meg til å fortsette å følge dine spor:-)
Klem
Cecilie

Pink lady sa...

Mineralsminke!!! Har brukt id i fem år og har nå gått over til glow minerals! Helt fantastisk og med naturlige resultater! Rask og lett å ta på og! :)
Fin er du nå uansett!!
Klem

Ingvild B sa...

Du er nydelig! =]

Ja, jeg har (dessverre) sinnarynke.
Ikke av sinne, men av dårlig syn.
Jeg har "myst" i mange år..
Nå har jeg fått meg lesebriller!

Skulle gjerne fått visket vekk den ;)

Lisette sa...

Så "ren" og pene trekk du har, Linda! Og liker selv lancome, bruker en slik foundation selv. Har kjøpt en ny Chanel, men tror neppe den er like gode som den jeg har. Men gøy med forandring;) Klem

Anonym sa...

Du ser nydelig ut og holder deg veldig godt, så du gjør nok mye rett også!
Må dessverre komme med en litt negativ kommentar likevel, og det er å påpeke at Lancôme tester sine produkter på dyr, noe som i mine øyne er helt uakseptabelt. Det finnes mange svært gode kosmetikkprodukter som ikke er testet på dyr, og jeg håper du velger en av dem neste gang.

aboxof-chocolate sa...

Jeg er fornøyd med mineralmerket mineralhygienics. Jeg har riktignok veldig problemhud og har akkurat startet med roaccutane. Men denne foundationen er billig, dekker godt, god for huden og ikke testet på dyr :-D

Inger Anne sa...

Takk for tips :) Jeg går vel mer uten sminke, enn med.Men jeg syns det er gøy med sminke og har nå oppdaget øyenskygge primer (http://www.makeupmekka.no/makeup-butikken/botanical-shadow-primer.html). Den er verdt å anbefale mener jeg :) Jeg har gått over til ( mest mulig) mineralsminke og har en del fra Glo Minerals.I hudpleieprodukt bruker jeg Decleor. Er alltid kjekt å få tips og høre andres efraringer.

mi-rachel sa...

Takk for tips.
Jeg bruker egentlig aldri slik foundation...men ser at ved noen anledninger kan det være greit å ha på lur. Etter feks lite søvn...

Du så ihvertfall smashing ut!

Anonym sa...

Informasjon til Anonym som er mot dyreforsøk.

Den gode feen reklamerer for kaninpels, så jeg tror ikke hun er så opptatt av dyr.
Hun hadde til og med en give away med en kaninskinns lue i premie.

Anonym sa...

ID Bare Minerals foundation i pudderform er min favoritt. Den er lett å føre på i en fei og huden ser fin ut uten for mye sminke ;)

Utrolig koselig blogg du har. Fast leser :)

sandra sa...

herlig kommentar til korgveska di! Hehe :) Mannen min er også ekspert på slike kommentarer;) Hvor får jeg kjøpt den? Sandra

Frk.Virrum sa...

..ingen tips, men takk for tipset du kom med! Dette er noe jeg trenger sårt..særlig i møte med vårsola! Ikke bare avdekker den skitne vinduer..hehe

Ha en fin kveld!

Fabelaktig sa...

Pakken fra dere dukket opp i dag! Jeg har ikke ord, tusen tusen takk! Det var helt, helt unødvendig, men jeg ble såå glad! Hurra!
Så snille og gode dere er mot meg.

Jeg syns nå du er vakker jeg da! Jeg sverger til MAC sin highlighter pen, for å skjule mørke ringer. ELSKER den.

Takk for fine ord og link under her - på innlegget med vaser. Du er god!

Fin ukesstart!
klemklem

elin-e sa...

Tusen takk for at du deler dine erfaringer. Den foundationjungelen er ikke lett å finne fram i ;) Denne skal jeg jammen prøve,

Anonym sa...

Så fin du e Linda! Og bli alltid gla av å lese bloggen din ;) Syns du e herlig som byr på deg sjøl (spesielt med tanke på alt folk klare å henge seg opp i).

God klem fra Helene (som glede seg til at min Samson blir så stor at vi kan sykle på tur ilag)

n i n a s hjem sa...

Fin!

Jeg bruker Diorskin forever 010.
Kan anbefale denne på det sterkeste :)

Unknown sa...

Da bør jeg prøve den!
Er selv ikke god med huden min, har prøvd perfect match eller hva det heter og sånn mineralpulver fra mary kay.
Ser ut som du holder veldig godt spør du meg ;)

Guro sa...

Så fin du er! ikke en eneste sinnarynke å spore Ü
Etter å ha brukt et hav av forskjellige flytende foundation, har jeg de siste årene holdt meg til Id Bare Minerals i fargen medium beige (som passer veldig mange jeg kjenner). Utrolig godt å slippe og grise med flytende krem. Men man må sørge for å ha god fuktighetskrem under (tørre partier ser ikke så bra ut). Ser flere over her sverger til dette merket også. Jeg kjøper alltid på ebay, latterlig høy pris her i Norge!

salige lavendel sa...

Takk for tipset, jeg skal sjekke ut den neste gang jeg er på parfymeriet. Er glad i foundation som ser naturlig ut. Jeg synes det ser ut som du har fin hud - og vakre blå øyne =)

alexandra villefrance sa...

Vakker er du!!

Og det er nettopp kommet en undersøkelse som viser at man ikke skal drikke så mye vann. Kun det vann man tørster etter.

Klem Alex

bubbs sa...

Min beste hemmelighet er Diors primer før jeg legger fundation. Jeg har så tørr hud at sminken fort blir litt "flassete" dersom jeg ikke primer godt. Med primer blir huden alltid fin. :) Jeg bruker i tillegg kremet øyeskyggeprimer dersom jeg skal legge pudderskygge. Da sitter øyeskyggen mye bedre!

Anonym sa...

jeg elskr bloggen din. men jeg må bare spørre: er dette et sponset innlegg? jeg har sett lignende innlegg på andre blogger. med just precis samme produkt...

Ingunn sa...

Jeg bruker Obagi nu derm og alle rynker er borte (nesten). Det er medisinske kremer som bidrar til fin hud. Så bruker jeg concealer under øynene og litt over, og litt Glow mineral (jeg er 50).

Men nå skal jeg prøve ditt tips.

God helg!

Related Posts with Thumbnails